Tarih unutmaz … GERÇEKLER * AK KAŞIK AKP’nin PKK İLİŞKİLERİ ; “PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim . Sıkıntısı olan bana söylesin ” * “Sayın Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan biz çıkardık * Neymiş ; CHP PKK ile işbirliği yapıyormuş !!!

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, BOP, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, PKK TERÖRÜ, Politika ve Gundem, SİYASİ TARİH, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

One Response to Tarih unutmaz … GERÇEKLER * AK KAŞIK AKP’nin PKK İLİŞKİLERİ ; “PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim . Sıkıntısı olan bana söylesin ” * “Sayın Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan biz çıkardık * Neymiş ; CHP PKK ile işbirliği yapıyormuş !!!

  1. Emin says:

    İbretlik suç listesi görselleri için tek bir görüş açıklayabilirim.Olağanüstü suç belgeleridir bu…Bu sapık düşünceleri ve yurtseverleri apoculuk ile suçlamaları nedeniyle bu murdar tipleri ömürboyu şartsız tahliye ve güneş yüzü dahi görmemek kaydıyla yargılanmalarını gönülden diliyorum.Teşekkürler.saygılarla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *