Naci Kaptan / Güncellendi 03.10.2020
PEDOFiLİ – OĞLANCILIK – DİNİ VAKIF VE DERNEKLER
Ve bu sefil geleneğin benzerleri İslam ülkelerinde ne yazık ki yaşanmaktadır . Bilindiği gibi OĞLANCILIK Osmanlı sarayında adeta kurumsallaşmış idi.
Büyük Atatürk yıkılan Osmanlı Devleti yerine kurduğu yeni Türkiye’de İslami çevreler ne yazık ki pedofoli ve oğlancılık geleneğini sürdürdüler. Özellikle küçük erkek çocukları dini eğitim almak üzere yoksul aileleri tarafından Din eğitimi veren yasal veya yasa dışı yerlere gönderildiler. Bu masum çocuklar , kendilerine din eğitimi veren ve İMAM HATİP okullarından ve İLAHİYAT FAKÜLTELERİNDEN mezun olmuş , Ahlaklı ve inançlı gibi gözüken sapıklar tarafından taciz ve tecavüz edildiler. Ana babalarından sakladılar . Olay örtülemeyecek kadar ortaya çıkınca ahlaksızca bir durum daha oldu ;
Zamanın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ensar Vakfı’ndaki tacizci öğretmeni ve vakfı savundu. Ramazanoğlu, “Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz. Biz Ensar Vakfı’nı da tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz” dedi. Bir anne ve kadının çocuk tecavüzlerine böyle yaklaşmış olması AHLAK ve ERDEMİN kaybolduğunun işareti idi.
Yakın zamanda AKP tarafından kurumsallaştırılan ve M.E.B. lığının eğitim hizmet anlaşmaları yaptığı Ensar vakfında 45 çocuğa tecavüz iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Aslında tecavüze uğramış olan çocukların sayısının 100 civarında olduğu söyleniyordu . Bu tecavüzlerin Ensar ve KAİMDER yurtlarında yapıldığı ortaya çıktı. AKP Ensar için neden göğsünü siper ediyordu. Ediyordu çünkü Ensar Vakfı tıpkı TÜRGEV gibi alternatif eğitim projesiydi. Erdoğan’ın “dindar nesil yetiştireceğiz” sözlerinin stratejik kurumlarıydı. Dindar nesil yetiştirecek olan vakıfta vakıf yöneticileri günah işleyerek ahlaksızca çocuklara tecavüz ediyorlar ,Padişahlarının geleneğini devam ettiriyorlardı . Erdoğan 27 Şubat 2016’da Ensar Vakfı Genel Kurulunda “işte ordu işte komutan” sloganları arasında konuşma yaptı. Erdoğan vakfın hizmetlerinin en yakın şahidi olduğunu açıkladı ve “Vakit Ensar olma vakti ” dedi.
İşte bunun gibi onlarca / yüzlerce çocuğun dini eğitim verildiği söylenen alanlarda taciz ve tecavüze uğradığı haberleri basına yansıyordu . Fakat bu olaylara basın yasağı konuluyor ve genelde üstü kapatılıyordu.
Bildiğiniz gibi AKP karma eğitimi kaldırma çalışmaları yapıyor . Her iki cinsin çocukları birarada büyümezse , birlikte eğitim almazsa o toplumlarda cinsel sapkınlıklar ve oğlancılık daha fazla görülüyor .
Görünen odur ki pedofoli ve erkek çocuklarına tecavüz ve taciz İslam ülkelerinde yaygındır. Osmanlı’nın oğlancılık , Afganistan’ın Bacha Bazi geleneği ülkemiz dahil devam ettirilmektedir.
Naci Kaptan / 03.03.2019 / Güncellendi 03.10.2020
Afganistan’da Erkek Çocuklarını
Fuhuşa Sürükleyen Gelenek:
Bacha Bazi
Afganistan’da Küçük erkek çocuklarını ailelerinden alıp dans ettirmeye zorlayarak fuhuşa kadar varan zulümler yapılan uygulama tepki çekiyor.
KÖÇEKLİKLE BAŞLIYOR
Şeriat uygulamaları ile adı anılan ülkelerin başında gelen Afganistan’da kökeni, uzun yıllar öncesine dayanan bir uygulama, erkek çocuklarının kabusu. Uygulamaya göre, fakir ailelerin erkek çocukları küçük yaşlarda alınarak, köçeklikle başlayan, sonu fuhuşla biten bir hayata zorlanıyor.
‘Zina’nın İslam dininde yasak olduğu biliniyor. Bunun yanında erkeğin erkekle ilişkisi, livata (homoseksüellik) gibi durumların cezası ise ölüm. Fakat konu cinsellik olduğunda bu kanunlar çalışmıyor !
BACHA BAZİ: ÇOCUKLAR İLE OYNAMAK
Adına “bacha bazi” (çocuklar ile oynamak) denilen gelenekte ailelerin 5-6 yaşları arasındaki erkek çocukları ailelerinden satın alınıyor ve köçeklik yaptırılıyor. Bu uygulamanın sonu cinsel istismara kadar gidiyor.
Uygulamaya göre, bazen zengin bir bölgesel lider (warlord) kendi “oyuncağını” diğer lidere armağan mahiyetinde peşkeş çekebiliyor.FUHUŞA ZORLANIYORLAR
Çocuklar artık durumun farkına varıp tepkilenmeye başladığında ise, “sahiplerinden” birisinin genelde dul veya yaşlı kadın akraba veya hısmı ile evlendiriliyor. Uygulamanın, Afgan güvenlik güçleri arasında da yaygın olduğu biliniyor. 18 yaşına kadar düğünlerde ve kutlamalarda köçek olarak kullanılan erkek çocukları daha sonra fuhuşa zorlanıyor.
BBC tarafından hazırlanan bir belgesele göre, Afganistan’da genç erkekleri cinsel tacize maruz bırakan eski bir gelenek, ülkenin tümünde artış kaydediyor.
Geceleri geç saatlerde düzenlenen davetlerde, erkek çocuklar kadın giysisi giyerek davetteki erkekler için dansediyor.Çoğuna yapma göğüsler, ayaklarına zilli halhallar takılıyor. Çevredekiler dansçıya para takıyor.
Bu, kadınlarla erkeklerin aynı sosyal ortamlarda buluşmadığı Afganistan’da, çok eskiden beri uygulanan bir gelenek. Zaten baçabaze, kelime anlamı olarak, ‘oğlanla oynamak’ demek.
Ama işin rahatsız edici tarafı, bu davetlerin sona ermesinden sonra erkek çocukların otellere götürülmesi ve bazen birkaç erkekle birlikte cinsel ilişkiye girmek durumunda kalmaları…
Davetlerde oynatılan genç erkekler, genellikle yetimler ya da yoksul ailelerin çocukları. Erkek çocuklarına kadın giysileri giydirip oynatan erkeklerse, genellikle zengin ve güçlü konumlardaki insanlar.
Dancing Boys full – Michael Healy
BİR ÇOCUĞUN TRAJİK ÖYKÜSÜ – Konuşulmayan gerçek
Nasıl bir tanrı….yarattığı insanlar sapık olabiliyor….anlamıyorum.sorgulanmalı…