“O” muhtarlara * ALLAH DA KABUL ETMEZ / ETMESİN DE

ALLAH DA KABUL ETMEZ / ETMESİN DE

Hanedanlığıma hürmet, Saltanatıma hizmet gösteren, duruşumda azamet, sohbetimde keramet bulan, Bazen aşka gelip çiftleşmeye hazır gergedan gibi böğüren, ejder meyveli soframda karnı doyunca sığır gibi geğiren, sevgili muhtarlarım…

Belediye başkanlarını, Kaymakamları,
Valileri sizin emrinize veriyorum.
Yetmedi……

Milletin parası, tüyü bitmemiş yetimin hakkı ile tatil yaptığınız İspanya, Endülüs seyahatinden sonra sizleri kutsal topraklara umre yapmaya gönderiyor ve ALLAHI da ikna etme vazifesini eşsiz genişlikteki vicdanlarınıza bırakıyorum.

GİDİN GİDİN
Bu suyun kaynağı nereden geliyor diye şüpheye düşüp
tripleks vicdanlarınıza da azap falan da çektirmeyin olur mu?

Tüm masraflarınız sizleri önce tatile ve sonra Allahın evine göndereceğim diyen olan muhteremin cebinden çıkmıyor.Oğluna okul pantolonu alamadığı için 45 yaşında intihar eden baba İsmail’in ödediği vergilerdir.

İş bulamadığı için hayatın baharında intihar eden öğretmen Merve’nin okurken fakülteye ödediği harçlardır.Çöplüklerden beslenmeye mahkum edilmiş olan emeklilerin maaşlarından gizlice kesilen paralardır. Günlerce siftah yapamadığı için kepenk kapatan esnafın ödediği katma değerlerdir.

Kolunu, ayağını, gözünü ve hatta canını bu topraklar uğruna kaybeden şehit ve gazilerimizden esirgenen harcırah ve yolluklar dır.Asgari ücretle köle gibi çalıştırılan isçilerin ödenmeyen mesai ücretleridir.Mafya oğlanları kadar itibarı kalmamış memurlara enflasyon hilesi ele verilmeyen maaş zamlardır.

Helaldir Helal
Arafat’ta vakf
Kabe de tavaf
Safa ile Merve arasında say yapın
Sonra…
Birbirinizi taşlayın
Şimdi gidin ve görevinizi yerine getirin
Allahı’da kandırın
Bizler hakkımızı helal etmiyoruz.
Umrenizi de kabul etmiyoruz.

ALLAH DA KABUL ETMEZ / ETMESİN DE

ALLAH DA KABUL ETMEZ / ETMESİN DE

This entry was posted in YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *