Sansür sırası kişisel Blog’lara / sitelere de geldi. Büyük gözaltı internet’de de başladı

Naci Kaptan
27.01.2019

Sansür sırası kişisel Blog’lara / sitelere de geldi.
Büyük gözaltı internet’de de başladı

İçinde hakaret içermeyen , yandaş ve kandaş olmayan Ulusal basından aldığım yazılardan 38 adet haber / makale için Ankara – İstanbul – Sakarya – Karaman – Tekirdağ – Bergama – Adana’da bulunan farklı farklı Sulh ceza hakimliklerince ilgi yazıların yayımdan kaldırılması kararı verilmiştir.

ihbar “Erişim Sağlayıcıları Birliği” tarafından tebliğ edilmiş olup , kaldırılmadığı takdirde https://nacikaptan.com isimli sitemin erişime kapatılacağı bildirilmiştir.

Sitemde 10.954 yazı mevcuttur . 38 adedi bugün silinmiştir.
27 Ocak 2019 tarihi itibarıyla ziyaretçi sayısı 27 milyon 742 bin 260’dır.

Reklam almayan ve salt toplumsal hizmet için emek verilen blog’uma İlgi göstererek ülkemizin özellikle son 15 senesine not düşen elek üstü yazılar için ziyaret edenlere teşekkür ederim.

Bu birikim eski olmakla birlikte özellikle son 5 senenin emek ve ürünüdür . Amacı tarihe not düşmek olan ve büyük çoğunlukla toplumdan saklanan bilgi ve haberleri / araştırma yazılarını , değerli makaleleri içeren , toplumun DOĞRU haber alma hakkına saygı ve anayasal haklar çerçevesinde SUNULAN , hakaret içermeyen bu yazılardan 38 adedi mahkeme kararları doğrultusunda silinmek zorunda kalınmıştır.

Silinmesi talep edilen yazılar genelde Siyasetçilerin , yakınlarının , kamu görevlilerinin yolsuzluk haberleri , siyasetçilerin tarikat ilişkilerini ve hatta gariptir ki FETÖ’nün arka yüzünü anlatan ve Ergenekon , Balyoz haberlerini içeren haberlerdir. Bazı Yargıçlar neden halen Fetö haberlerini ve arka yüzünü saklamak gayretindedir ?

Kanaatim odur ki kirli ayak izleri silinmeye çalışılmaktadır. Ne kadar silinirse silinsin ve saklanmaya çalışılsın Devlet hafızası unutmaz .

Saygılarımla

Naci Kaptan / 27.01.2019

This entry was posted in FAŞİZM, HABER GÜNDEM, HUKUK-YARGI-ADALET, İNSAN HAKLARI - DEMOKRASİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *