Sayın Prof.Dr.Coşkun Özdemir’den Cumhurbaşkanına mektup var

Prof Dr Coşkun Özdemir
22.01.2019 21:31:47

SAYIN CUMHURBAŞKANI

Sayın başkan sizin sadece AKP nin cumhurbaşkanı olmanızı muhaliflerinizi
ağır sözlerle yaralamanızı çok yadırgıyorum çok yakışıksız buluyorum.

Cumhurbaşkanı ünvanı taşıyorsunuz ama cumhurun değil sadece akp ye oy verenlerin başkanısınız.Bu sizi rahatsız etmiyor mu ?.

Keşke 81 milyonun cumhurbaşkanı olup bu seviyesiz siyasi tartışmalara (kavgalara) son verseydiniz.Elinizde bu fırsat vardı sayın başkan,yine var.Eğitimli yurtseverlerden, Nişantaşı,Beşiktaştan oy alamıyorsunuz ama halkın çoğunluğu sizi destekliyor.

Bundan yararlanarak Türkiye’nin en kaliteli uzmanlarını yöneticilerle bir araya getirip ülkenin sayısız sorununa çözümler arayabilirdiniz.Bu yurtsever bir cumhurbaşkanına yakışan bir tavır olurdu. Özellikle eğitim yoksunu, geçim sıkıntısı içindeki halkımızın buna çok ihtiyacı vardı.

Ülkede hüküm süren ivmesi artan kutuplaşma bu ülke için çok şeye mal oluyor.Bunun sakıncalarını görmüyor olamazsınız. Ama engel olmak şöyle dursun sanatçı ve yazarların esprilerini faşistlikle suçluyorsunuz .

Bu kutuplaşmanın sadece bir siyasi partiye avantaj sağlamasına yurdunu seven bir lider razı olamaz.Bu vahim ayrışma ve kutuplaşma ülke için her türlü kazancı gölgede bırakacak bir kayıptır .

İşsizliğin yoksulluğun,pahalılığın yolsuzlukların, enflasyonun tavan yaptığı bu toplum için tarihi bir rol oynayabilirdiniz, hala oynayabilirsiniz. Danışmanlarınız içinde size bunu hatırlatacak kişiler olabileceğini umut ediyorum.

Ben 81 milyonun cumhurbaşkanına saygılar sunuyorum.

Prof.Dr.Coşkun Özdemir

This entry was posted in AKLI VİCDANI HÜR YAZIŞMALAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *