HULUSİ BEYE MEKTUP ; Bekliyorum … * ÜMMETÇİ AŞIK ARAP ETHEM

Rıfat Serdaroğlu
21.01.2019

(Bu yazı aynı zamanda davalı vatandaştan, Bakan Bey’e tebligat yerine geçer) Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay eski Başkanı Hulusi Bey! 24 Ocak 2019 Perşembe günü Ankara 14. Asliye Ceza Mahkemesinde duruşmamız var. İş yoğunluğunu gerekçe gösterip sakın…. “

BEKLİYORUM HULUSİ BEY

Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay eski Başkanı Hulusi Bey!
24 Ocak 2019 Perşembe günü Ankara 14. Asliye Ceza Mahkemesinde duruşmamız var.
İş yoğunluğunu gerekçe gösterip sakın gelmemezlik etmeyin.Davayı açan sizsiniz.

Türk Yargısına saygınız, yüreğinizde cesaret, kafanızda haklılık duygusu varsa davanızı kendiniz takip etmeli ve mahkemeye bizzat gelmelisiniz. Önceden size kolaylık olsun diye mahkemede soracağım soruları da aşağıya yazıyorum.Umarım dersinize çalışır öyle gelirsiniz…

-Dünya Askeri Darbeler Tarihinde siz bir ilki başardınız.
TSK Genelkurmay Başkanı olarak, görevdeyken kendi astları tarafından darbeye muhatap olan, yaverleri tarafından yere yatırılıp boğazına basılan ve derdest edilip kafasına silah dayayarak darbenin başına geçmesi istenen, kabul etmeyince serbest bırakılan (!), kendisini serbest bırakanları sonradan tutuklatan bir paşasınız.

Nasıl oluyor da ölümü göze alarak size karşı darbe yapıp kafanıza silah dayayan alçaklar o silahı ateşlemeyip de sizi serbest bıraktılar? 15 Temmuz Darbe girişimini yapanların hepsi geri zekalı mıydı?

-Kendi tayin ettiği astları tarafından yere yatırılan, boğazına ip geçirilen, esir alınan bir Türk Subayı, hangi sebeple “Hiçbir şey olmamış gibi” utanmadan tekrar makamında oturmaya devam edebilir? Bir tane örnek verebilir misiniz?

-Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu T.C Devleti Ordusunun Komutanı idiniz. Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’e, basın yoluyla en ağır hakaretleri ve küfürleri eden yobazları siz nasıl ziyaret edersiniz? Üstelik üzerinizde bir zamanlar Atatürk’ün giydiği üniforma varken! Sizden başka bir tane olsun örnek verir misiniz?

-Kuruluşları yüzlerce yıl öncesine dayanan ve Türk Milletine başarıyla hizmet etmiş Askeri Okulları, Askeri Hastaneleri ya kapattınız ya da devrettiniz! Siz o Askeri Okullardan mezun olmadınız mı? Her yıl Harp Okulu açılış töreninde yapılan yoklamada “1283 Mustafa Kemal” dendiğinde “İçimizde” diye bağırmadınız mı? Şimdi Atatürk nerenizde? Dışınızda mı?

-FETÖ’yu koynuna alan AKP’li siyasetçiler dışarda keyif çatarlarken, silahı bile olmayan acemi askerlerin, Askeri okul öğrencilerinin ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edilmeleri sizi ilgilendirmiyor mu?

Boğaz Köprüsünde, SADAT-SEDAT ve SURİYELİ militanları tarafından boğazları kesilerek öldürülen çocuklarımızı Türk Milleti size emanet etmişti. Siz bu emanetleri koruyabildiniz mi? En azından suçluları bulabildiniz mi?

-AKP, en son Askeriyeye ait Tank-Palet fabrikasını özelleştirdi. Fabrikanın yeni sahiplerini size söyleyeyim!

1)“Ben Türk olmaktan mutluluk duymam, üzülürüm. Ben Arabım” diyen bir ümmetçi aşık!

2)Hakkında “Kara Para Aklama”, “uyuşturucu kaçakçılığı”, “Suç örgütü kurmak” suçları nedeniyle hapishaneye giren bir aile!

3)Türkiye’ye 500 Milyon Dolarlık özel uçağını hediye eden, bir Arap Şeyhi!
İHALESİZ yapılan bu özelleştirme hakkındaki düşünceniz nedir?

Hulusi Bey;
Sorularım şimdilik bu kadar!
Daha fazlası, belgeleriyle sizin az bir zaman sonra yargılanacağınız Yüce Divana takdim edilecektir. O Mahkemede de ben sizi, davacı olarak seyredeceğim…

Not;
Yarın, kimse yazmaya cesaret edemezse, biz “Ümmetçi Aşık Arap Ethem’i” yazalım. İster misiniz?

Sağlık ve başarı dileklerimle 21 Ocak 2019
Rifat Serdaroğlu

https://wp.me/p3DAx3-uy

Rıfat Serdaroğlu
22.01.2019

“Madem ki esas sahibinin ortaya çıkmaya yüreği yetmiyor ve figüran olarak Arap Ethem gibilerini kullanıyor, biz de sarayın figüranı üzerinden sahibine iki kelam edelim ki mesajımız yerini bulsun! Konumuz; Sakarya- Arifiye İlçesi- Hanlıköy mahallesinde bul…”

ÜMMETÇİ AŞIK ARAP ETHEM

Madem ki esas sahibinin ortaya çıkmaya yüreği yetmiyor ve figüran olarak Arap Ethem gibilerini kullanıyor, biz de sarayın figüranı üzerinden sahibine iki kelam edelim ki mesajımız yerini bulsun!

Konumuz; Sakarya- Arifiye İlçesi- Hanlıköy mahallesinde bulunan 1 milyon 804 bin 131 metrekare yüzölçümlü, Milli Savunma Bakanlığı 1. Ana Bakım Fabrikası işletimindeki mal ve hizmetlerin özelleştirilmesi…

-Tesis Türk Milletinin malıdır. Ümmetin değil! Satılan tesis idari olarak
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a bağlıdır.

-Tesisin ihale yapılmadan, at pazarlığı yöntemiyle el değiştirdiğini bizzat Ümmetçi Aşık Arap Ethem’in, Yeni Akit Gazetesine verdiği açıklamadan anlıyoruz. Çocuklarını Erdoğan için kurban edecek kadar ona aşık olduğunu söyleyen Arap Ethem, tesisin alım sürecini şöyle anlatıyor;

“Cumhurbaşkanı çağırdı ve sen bu işin altından kalkabilir misin dedi. Valla yaparım ama param bu kadar dedim. Sağ olsun, Katar Emiri ile konuştu, para işini halletti. Ben de deli bir Laz’ı ortak aldım (Cezaevi tayfasından). Malum paylaşmak lazım.”

Bu şekilde yapılan bir özelleştirme tamamen kanunsuzdur. Bu ihaleye katkı veren memur-siyasetçi-iş adamları açıkça suç işlemiş olurlar.

-Arap Ethem diyor ki;
“Benim için İslam’a sarılmış dik duran bir ARAP, ruhunu Batıya satmış olan
50 TÜRK’E bedeldir.”

Ahmet Yesevi Hazretlerine sormuşlar; Kendinizi nasıl tanımlarsınız?
Yanıt vermiş; Önce Türküm ve Elhamdülillah Müslüman’ım!

Sormuşlar; Niçin önce Türk olduğunuzu söylediniz?
Yanıt; Türklük kaderdir. Allah’ın, doğumla bazı kullarına bahşettiği bir kimliktir, herkese nasip olmaz. Müslümanlık ise bir tercihtir. Ben İslam’ı tercih ettim.İkisi de başımın üstündedir…

Arap Ethem’e Türklük nasip olmamış, iyi ki olmamış. Tüm servetini Araplardan değil Türklerden kazandığı halde başka türlü Türk Milletine nasıl utanmadan nankörlük edecekti ki?

-Arap Ethem diyor ki;
“Biz olaylara kavmiyet bakışı ile (Türklük) bakmıyoruz. Ümmet gözüyle bakıyoruz. Biz milletten çok ümmetin şirketiyiz!”

Ümmet;
Hz Muhammed’e inanarak, onun yaptıklarını ve söylediklerini uygulayarak, çevresinde toplanan dünyadaki Müslümanların tümü. Araplar dahil!

Millet;
Aynı topraklar üzerinde yaşayan, aralarında dil-tarih-duygu-ülkü-gelenek-görenek birliği olan insan topluluğu.

Anayasa Md 24;
Kimse, Devletin sosyal, ekonomik, siyasi veya hukuki temel düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasi veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama amacıyla her ne surette olursa olsun dini veya din duygularını yahut dince kutsal sayılan şeyleri istismar edemez ve kötüye kullanamaz…

Ümmetçi Aşık Arap Ethem;
Ticari olaylara “Ümmet” gözüyle bakamazsınız. Siz hiç Hz. Peygamberin veya sahabelerden birinin, ümmetin bir malını aldığını duydunuz mu?

Duyamazsınız, çünkü onlar Allah’tan korkarlardı!“Biz milletten çok ümmetin şirketiyiz” dediniz. Anayasa ihlal suçu işlediğinizin farkında mısınız? Arap ümmeti size petrol paralarından veriyor mu ki siz malınıza ümmeti ortak ediyorsunuz?

Tarih, İngiliz altınlarıyla satın alınan Arapların, Türk Askerlerine ihanetleriyle doludur. Medine-i Münevvere ’yi ve Hz. Peygamberimizin aziz kabrini koruyan, Medine Aslanı Fahrettin Paşa ve askerlerine saldırdıkları gibi…

Biz Türkler, emperyalist devletlerin kuklası, sürekli birbirini boğazlayan, kadınları köle olarak gören, İslam dinine en büyük kötülüğü yapan Araplarla kendimizi asla kıyaslamayız.

Biz Türkler, Hak Dini İslam’ın bayraktarlığını yapmış bir milletiz. Güzel ahlakın, namusun, doğruluğun, kul hakkı yememenin, kardeşliğin, özgürlüğün peşinden koşan bir asil milletiz.

Ne demiş atalarımız? Ne Şam’ın şekeri ne Arabın yüzü.
Ne avanta uçak hediye kabul et, ne Araba Türk Ordusu Tank-Palet…

Tabii ki, az bir zaman sonra bu özelleştirmenin de hesabı tüm taraflardan sorulacak ve tesis tekrar Türk Ordusunun emrine verilecektir…

Sağlık ve başarı dileklerimle 22 Ocak 2018
Rifat Serdaroğlu

https://wp.me/p3DAx3-uz

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *