SEÇİM HİLELERİNE DEVAM * Yeni Seçmenler yaratarak , kayıtları kaydırarak koltuk kapmaya çalışıyorlar * Bu bir ZAYTUNG haberi değildir ; İçişleri bakanı Soylu diyor ki ; “Türkiye seçim meselesini dünyada en iyi gerçekleştiren ülkedir” * Sicili SEÇiM LEKELİ olan YSK Başkanı geri kalmıyor , Listelerde yakalanan SAHTE SEÇMEN haberlerinin gerçek olmadığını söylüyor * Mart seçimine büyük SAHTECİLİKLERLE gidiyoruz

Naci Kaptan / 21.01.2019

SEÇİMLER VE HİLELER 

Değerli okur ,

Yaklaşan yerel seçimler AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık koltuğunu mühürleyeceği ve AKP’nin siyasi partiden Devlete evrileceği Erdoğan’ın TEK ADAMLIĞINI pekiştireceği önemli bir seçimdir.

Erdoğan ve kurmayları hakça ve dürüstçe yapılacak olan seçimleri kazanamayacaklarını bildikleri için SEÇiM YASALARINI kendilerine avantaj sağlayacak şekilde veya yasalara eklemelerde bulunarak sürekli değiştirdiler. Her nasıl ki ihalelerde kendilerine çıkar sağlayacak şekilde ihale yasasını YÜZ bilmem kaç (180) defa değiştiren siyasi görünümlü bir topluluğun iktidardan gitmemek için seçim yasalarında her türlü hileyi yapacak alt yapıyı oluşturmaları doğaları gereğidir.

YSK Başkanı ve üyeleri ise son seçimlerde SUÇ İŞLEYEREK MÜHÜRSÜZ oyları işleme sokarak Erdoğan’ın/iktidarın seçimi kazanmasını sağlamıştır. Aynı YSK’nın görev süresi yaklaşan yerel seçimleri organize ! etmesi için uzatılmış olup YSK yine AKP ve Erdoğan’ın seçimi kazanması için elinden geleni yapacaktır . Ne kadar üzücü ki böylesi yüksek yargıçlarla Türkiye HUKUK DEVLETİ olmak vasfını kaybetmiştir.

İmam hatip mezunu olan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven “Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel Mezunlar Günü”nde şöyle konuşmuş ;
“Yıllarca sıkıntı çektik fakat, hamdolsun bugünlere geldik. Sıkıntı sadece başörtüsü değildi,hep horlandık” YSK başkanının kanunları çiğneyerek neden AKP’yi kolladığını böylece anladık . Sadi Güven ve YSK üyeleri , sahte seçmen kaydı hazırlayan kamu görevlileri yaptıklarının karşılığını elbet günü gelecek ve tarafsız yargıya vereceklerdir. 

İçişleri Bakanı ve YSK başkanı ortaya çıkarılan bunca SAHTE SEÇMEN KAYITLARINI görmezden , duymazdan geliyor . Hatta hatta bunların asılsız olduğunu bile söylüyorlar. Ortada KAPI GİBİ seçmen kayıtları var . Muhalefet ise (Bundan böyle MHP muhalefet partisi sıfatını yitirmiştir. AKP’nin  uzantısıdır ) Sahte kayıtlardan şikayetçi fakat bu kayıtları hazırlayanların tesbit edilmesi ve cezalandırılmaları için savcılıklara neden yeterince baş vurmuyorlar. Bu sahte listeleri hazırlayanların tesbit edilerek kamudan uzaklaştırılmaları   gerektir. Ne kadar üzücüdür ki Devlet sahtecilik yapmakta fakat Cumhuriyet savcıları ile İç İşleri Bakanı ve Adalet Bakanı buna sessiz kalmaktadırlar. YSK da aynı şekildedir.

SİYASETİN KIŞLAYA GİRMESİ 

24 Haziran seçiminden önce bir arkadaşıma , bir askerden gelen mektupta şöyle yazıyordu; “Kışlada bulunan tüm askerler seçim günü   kendilerine söylenecek olan partiye oy verecekler aksini yapanlar cezalandırılacaktır ” Şayet bu iddia doğru ise Kışla komutanlığına üst komutanlık/lardan emir gitmiştir.  Hangi komutan/lar bu emri vermiştir ? 

Bunu doğrulayan bir örnek ;  Foça’ya komando taburuna ‘seçmen harekatı!’

İlçeye 3 aylığına gönderilen kursiyer askerlerin seçmen yazılmasına CHP tepkili. İlçeye gönderilen uzman kursiyerleri ile 22 bin olan seçmen sayısı 26 bini aştı. CHP kışlaya 3 aylığına gelen kursiyerlerin oy kullanmaması için seçim kuruluna başvurdu.

Yerel seçimler öncesi İzmir Foça’ya “seçmen harekatı” düzenlendi. İlçedeki seçmen sayısının yaklaşık 5’te 1’i oranında yeni seçmen listelere eklendi. İlçeye gönderilen 4 bin 2 uzman kursiyer, seçmen listelerinde askıya çıktı. Üstelik daha önce kurs görüp gidenler de listeden düşürülmedi. Böylece ilçede 22 bin civarındaki seçmen sayısı 26 bin 31’e yükseldi.

Geçen Haziran ayındaki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde bin 800 uzman kursiyer, Foça’ya gönderilmişti. Bu kişilerden 633’ü, Foça’dan ayrılmalarına karşın askıya çıkarılan seçmen listelerindeki yerlerini korurken, 3 bin 369 asker daha geçici görevle kurs için Foça’ya gönderilerek seçmen listelerine eklendi. (Cumhuriyet 19 Ocak 2019)

Bu durumda TSK’nın kumanda heyeti politize olmuştur ve asker siyasete sokulmuştur. Vah ki vah Türkiyem …

Naci Kaptan / 21.01.2019

Aşağıda SAHTE SEÇMEN haberlerini okuyunuz

SEÇİM ÖNCESİ SAHTE , ÖLÜ SEÇMEN HABERLERİ 

Ulukışla’da seçim kurulu başkanı AKP’li eski başkan iddiası
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Nüfus tabelası 5 bin 800 iken bir gecede 7 bin 300’e çıkarılan Ulukışla’nın ilçe seçim kurulu başkanının AKP Ümraniye eski gençlik kolları başkanı olduğunu iddia etti. (Yeniçağ 17.01.2019)

***

‘AKP SOYAĞACI SERVİSİYLE HİLE YAPACAK’
CHP’li Haluk Pekşen’den, Alt-Üst Soy Bilgileri ile nüfus kayıtlarına dair şok eden bir iddia geldi. CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Alt-Üst Soy Bilgileri uygulamasıyla seçimlerde hile yapılacağını ileri sürdü. Pekşen, “Geçmişte ölülere oy kullandıranlar şimdi de Alt-Üst Soy Bilgileri ile nüfus kayıtlarında hile yaparak ölülere tekrar oy kullandırmanın önünü açıyorlar.” dedi.

DEVAMINI OKUYUN ; http://www.haberyuzdeyuz.com/politika/akp-soyagaci-servisiyle-hile-yapacak-h21862.html

***

Hayali seçmenlere kapatılan FETÖ okulu adres gösterildi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, Şırnak Pervari’de 16 bin hayali seçmenin olduğunu ve kapatılan FETÖ okulunun dahi adres olarak gösterildiğini gündeme getirdi. (Yeniçağ 20.01.2019)

***

DHA 21 Ocak 2019

CHP, Üsküdar’da tespit ettiği
sahte seçmenleri açıkladı

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı, 7 bin sahte seçmen tespit
ettiklerini belirterek, seçmen listelerine itiraz etti.

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdar’daki seçmen listelerine itiraz etti. Yaklaşık 100 kişilik grup Üsküdar’daki Selimiye Parkı’na gelerek eylem yaptı. Parti üyesi avukat Ümit Isıgöllü, “Üsküdar’da bir hukuksuzluk yaşıyoruz. Üsküdar, 400 bin seçmeniyle il boyutlu bir ilçe. Üsküdar’da oturan insan, kendi belediye başkanını, kendi belediye meclis üyesini, kendi muhtarını seçsin, diye bu süreç var. O süreci Cumhuriyet Halk Partisi çok kuvvetli bir çalışmayla değerlendirdi ve 7 bin seçmenin burada yaşamadığını, öldüğünü ya da göçtüğünü tespit etti” dedi.

“ONLAR HAKKINDA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

“3 ilçe seçim kuruluna da bunları bildirdik” diyen Isıgöllü, “Birinci ilçe seçim kurulundan kabaca bizim ve diğer partilerin yaptığı itirazlarla 800 kişi, üçüncü ilçe seçim kurulundan hemen hemen aynı sayıda 800 kişi burada seçmen değil artık” diye konuştu. “Bizim yarın aslında üç seçim kurulu içinde ama özellikle ikinci ilçe seçim kurulu için konuyu Yüksek Seçim Kurulu’na götüreceğimizi bilin. Yetmeyecek, bu işi yapan devlet memurları, nüfus idaresi onlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağız. Yetmiyor kendi evlerine fütursuzca insan yazıp adeta gümrükten mal kaçırırcasına 40 kişi, 16 kişi, 18 kişi aynı evde yaşaması mümkün olmayan insanlar ki bir çoğu da polis tespitiyle artık kesinleşti. Hatta listelerden düştü. Onlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağız” şeklinde konuştu.

“KIZ YURDUNDA 9 ERKEK SEÇMEN HALA LİSTELERDE MEVCUT”

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt da “Birinci ve üçüncü bölgede kabul edilmeyen itirazlarımızın arasında Selimiye’deki meclis üyesinin evindeki yığılma inşaat işçisi seçmenler var. Bunların kaydının düşürülmediğini saptadık. Aynı şekilde İcadiye’deki bir vakıfta sizlere daha önce bahsettiğimiz 9 tane kız yurdunda 9 erkek seçmen hala listelerde mevcut. Düşürülmemişler, kendimiz tespit ettik. Yüzde 1500 eminiz bu seçmenler hala aynı adreste düşürülmeden duruyor. Bunlar da itirazlarımıza kısmi cevap veren birinci ve üçüncü bölge seçim kurullarının kayıtlarından alınmıştır. Yani ikinci bölgeye ait değildir” dedi.

“1200 KİŞİNİN KAYITLARINI BÖLGEDEN DÜŞÜRÜLMEDİ”

CHP Eski milletvekili Barış Yarkadaş ” Üsküdar İlçe Başkanlığımız bölgede tespit ettiği tüm sahte seçmenleri ilçe seçim kuruluna bildirdi. Ancak ne yazık ki ilçe seçim kurulundaki görevli hakimler, tespitlerimize tutanaklarımıza rağmen, 1200 kişinin kayıtlarını bölgeden düşürmedi. Belli ki Üsküdar’a yönelik özel bir çalışma var. Ve seçimi kazanamayacağını düşünenler sahte seçmenleri bölgeye getirerek kendileri açısından bir avantaj yaratmak istiyorlar” ifadesini kullandı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1210529/
***
SEÇİM OPERASYONU KIŞLAYA GİRDİ * TSK bu işin neresinde ? Foça’ya ‘seçmen harekatı!’ * Her taşın altından HAYALET SEÇMEN çıkıyor
***
Seçim hileleri başladı * DÜNYADA BİR İLK * Orta çeşme kabristanında ikamet eden , soyadı kanunundan önce mezarlığa taşınmış olan 148 yaşındaki Ayşe ve 149 yaşındaki Zülfü oy kullanacak!
***
SEÇİM HİLEBAZLARI SAHNEYE ÇIKTI * HDP’den tartışma yaratacak iddia: “1108 seçmen aynı adrese kaydedilmiş”
***
SEÇMEN KAYDIRARAK HİLEYE HAZIRLIK YAPAN MAKAM HANGİSİ * HİLEBAZLAR KİM ? * SEÇMEN KAYDIRMA
***
Yeni bir Kabataş olayı tezgahlıyorlar * AKP’de tehlike çanları çalıyor * Cumhurbaşkanı’nı seçim yasakları dışında tutmak, Meclis Başkanı’nı görevi sürerken aday yapmak başlı başına bir korkunun sonucudur.
***
“OY ÇALINIR MI?”
***
YABANCI BASIN * euronews ; Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi: 24 Haziran seçimleri adil değil
This entry was posted in SEÇİM - SEÇSİS, SİYASİ PARTİLER, TSK, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *