Ey Bahçeli, o suikast beka sorunu değil mi? İki sözünden biri Türkiye’nin bekası.

Aydınlık Gazetesi, 17.1.2019
Sabahattin Önkibar

Ey Bahçeli, o suikast beka sorunu değil mi?
İki sözünden biri Türkiye’nin bekası.

Peki ey Bahçeli, değil Türkiye’nin, dünyanın en değerli işletmelerinden olan 20 milyar dolarlık askeri Tank-Palet Fabrikamızın Tayyip’e aşık bir işadamı ile Katarlılara altın tepside sunulması Türkiye’nin bekasına suikast değil mi?

Neden buna itiraz etmez ve boyun eğersin?
Nedir senin milliyetçilikten anladığın?

Ülkücüleri, Bozkurt selamını vermek için bile Tayyip’ten izin almaya mecbur eden seni ve etrafındaki işbirlikçi yalaka güruhu tarih hiç affetmeyecek.

Güvenli bölge ile resmen PKKistan!

Ne imiş efendim ABD, Türkiye’nin eski teklifine evet demişmiş!
Bu doğru değil zira Suriye’de dün ile bugünün koşulları çok farklıdır.

Dün Suriye’de 20 bin TIR dolusu silah ile donatılmış 80 bin mevcutlu YPG-PKK ordusu ve onların büyük bir coğrafyada hakimiyeti yoktu ama bugün var.Dolayısıyla bugün gidilebilecek güvenlik bölge uygulaması sadece PKK’ya yarar zira onu ve kazanımlarını koruyacaktır.

Dahası böyle bir şey Suriye’deki PKKistan’ın resmen tanınması anlamına gelecektir çünkü hatırlayalım Irak’ta böyle bir uygulama sonrası Barzanistan’ın önü açılmıştı.İlaveten güvenli bölge olayına Beşar Esad, Rusya ve İran haklı olarak rıza göstermez.

Olgular böyleyken Türkiye’yi yönetenlerin bu hususu milletten gizleyip göz boyamaya kalkması yerli ve milli politika olabilir mi?

https://www.aydinlik.com.tr/ey-bahceli-o-suikast-beka-sorunu-degil-mi-sabahattin-onkibar-kose-yazilari-ocak-2019
This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, Bölücü KÜRTÇÜLÜK, BOP, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *