Erdoğan’a göre İzmir’de “DEMOKRASİNİN OLMADIĞINI” anladık ! * KÜRESEL VARLIK VE BİLGİ GÖÇÜ HIZLA ARTIYOR

AKP’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir’de yaptığı konuşma aklı başında olan insanları şaşırttı ; Erdoğan’a göre İzmir’de DEMOKRASİNİN OLMADIĞINI anladık !  Yine Erdoğan’a göre kimsenin , giyimine, kuşamına, düşüncesine karışmamışlar !!! Dünyada böylesine gerçekleri çarpıtan bir siyasetçi var mıdır ?

Aşağıda Erdoğan’ın İzmir konuşmasının bir bölümünü ve Türkiye’den göç edenlere ait bilgiler vardır. Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğundan beri ilk kez böylesine DIŞ GÖÇ verdiği bu günlerde böyle bir konuşma ne kadar gerçektir ?

 ERDOĞAN’ın İZMİR KONUŞMASI – 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir’in ilçelerinde göstereceği adayları tanıttı. Burada yaptığı konuşmada

“Gelin, İzmir’i yeniden demokrasinin merkezi yapalım”

Yaşam tarzı diyerek, irtica diyerek, laiklik diyerek İzmirlinin iradesine ipotek koydular. 31 Mart’ta inanıyorum ki, siz bu yanlışlığı tersine çevireceksiniz. Ortada AK Parti’nin 16 yıllık iktidar dönemi var. Nerede, kim, giyiminden, kuşamından, düşüncesinden dolayı böyle bir sıkıntı yaşadı. Şu anda karşınızda Cumhur İttifakı’yla oluşan bir yapı var.

VE GERÇEKLER 

This entry was posted in FAŞİZM, Politika ve Gundem, SEÇİM - SEÇSİS, SİYASİ PARTİLER. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *