Kavakçı – federasyon – Bahçeli- teslimiyet! * Bahçeli denen adam Türküm demeyi bölücülük görenlere hâlâ stepnedir niye acaba?

Sabahattin Önkibar
Aydınlık Gazetesi, 27.11.2018

Kavakçı – federasyon – Bahçeli- teslimiyet!

Son bir ayda ona yakın anket yaptılar. Elde edilen sonuçlardan hareketle bir ara MHP’yi kapıya koyup , kürtçülerle kol kola girmeye adım attılar.O kadar ki Ravza Kavakçı’yı federal yapıyı incelemek için Almanya’ya gönderdiler.

Dahası, andımız bahanesi ile Türklüğe savaş açtılar.Lakin istedikleri sinerji oluşmayınca anında çark edip yine Cumhur İttifakı dediler. Merak ediyorum Andımız için şimdi ne söyliyecekler acaba ?

Bahçeli denen adam Türküm demeyi bölücülük görenlere hâlâ stepnedir niye acaba?

Öyle olmasa Bahçeli şunu söyleyebilir miydi?

– “AK Parti İstanbul, Ankara ve İzmir’de kimi aday gösterirse göstersin, kayıtsız-şartsız ve sorgulamaksızın destekleyeceğiz.” Yahu böyle bir şeyi AKP’nin sadık seçmeni bile peşinen söylemiyor, zira öyle ya Bekir Bozdağ veya Dengir Fırat benzeri biri aday yapılırsa ne olacak?

Ama Bahçeli bu açıklaması ile Bozdağ ve benzerlerinin bile baştacı edileceğini baştan ilan ediyor ki bunun adı, söyleyin, kişisel teslimiyete ilaveten, AKP ile MHP’nin artık iki isim tek parti olması değil midir?

Her şey ortada: Tayyip tak, Bahçeli şak demektedir.Peki bu MHP, dava deyip toprağa düşen binlerce ülkücü ile Alpaslan Türkeş’in partisi midir?

https://www.aydinlik.com.tr/kavakci-federasyon-bahceli-teslimiyet-sabahattin-onkibar-kose-yazilari-kasim-2018
This entry was posted in BOP, SİYASİ PARTİLER, SİYASİ TARİH, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *