Selefi Şeyhi Nasır el Ömer diyor ki ; KIZ KARDEŞLE EVLİLİK CAİZDİR !!!

Bu nasıl bir din anlayışıdır ki ;

Erkeklere karınızı ve kızınızı Suriye’de savaşan işgal lejyonerlerine göndererek onları Geçici olarak nikahlayınız fetvası vermişlerdi.Şimdi de Kızkardeşlerinle “Cihat” nikahı kıyabilecekleri hakkında görüş bildiren selefi şeyhi Nasır El Ömer ortaya çıktı.

Başbakan Erdoğan ve AKP iktidarının desteklediği bu kişilerin ve bu sapık anlayışın ne dinle ne de insanlıkla hiçi bir ilgisi yoktur.

Naci Kaptan

Şeyh Nasır el Ömer, Şia karşıtı yayınlar yapan “Visal” kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

KIZ KARDEŞLE EVLİLİK CAİZ

Selefi Şeyhi Nasır el Ömer, Suriye’de “cihat nikahının kıyılması” ve yaygınlaştırılması için her yerde konuşmalar yapıyor.Şimdi de Suriye’de savaşan muhaliflerin “kendi kız kardeşleri ve mahremleri ile nikâhlanabileceklerine dair bir fetva” yayinladi.

ŞAM- Selefi şeyh Nasır el Ömer, Şia karşıtı yayınlar yapan “Visal” kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi: ” Silahlı mücahitler, namahrem kadınlar bulamıyorlarsa, o zaman kendi mahremleri (ailesinden kadınlar) ile evlilik akdi kıysınlar…”

Tekfirci Selefi Şeyh Nasır el Ömer, konuşmasını şöyle sürdürdü: Yorgunluk bilmeyen mücahitlerin küfür karşıtı ve Suriye – İran zulüm rejimlerine karşı savaştıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Bazıları, Suriye’deki kardeş mücahitlerin hizmetine yönelik yayınlanan fetvaları eleştirmekte ve tepki göstermektedirler. Ancak kadınların ve çocuklara yönelik cinayetlerden bahsetmiyorlar”

Selefi Şeyhi Nasır el Ömer daha önce de yayınladığı fetvasında “Şia ve Alevi kızlarının esir alınarak cihatçı gruplar arasında adil bir şekilde paylaşılması fetvasını” vermişti.

(Ahlulbeyt Haber Ajansı)

This entry was posted in DİN-İNANÇ, İrtica, ORTADOĞU ÜLKELERİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *