İlahiyatçı Hasan Aydın, (Sözde) Diyanet işleri başkanı Ali Erbaş’ı yerden yere vurdu! Kadir Mısıroğlu ”İngiliz pasaportuyla geziyor!”

Kasım 14, 2018

İlahiyatçı Hasan Aydın,
Ali Erbaş’ı yerden yere vurdu!

İlahiyatçı Hasan Aydın, Kadir Mısıroğlu’na,
”İngiliz pasaportuyla geziyor!”

-Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurmuş olduğu Devletin arabasını da alıyorsun, kurmuş olduğu Diyanet İşleri Başkanlığının forsunu da alıyorsun…Kimin yanına gidiyorsun? Kadir Mısıroğlu.

-İngiliz pasaportunu ona veren kim acaba? Sizin var mı İngiliz pasaportunuz? İngiltere’ye gitmeye kalktığınızda adamlar sizin aramadıkları yer kalmıyor be…Kadir Mısıroğlu İngiliz pasaportuyla geziyor.

-Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran, Kuranı Kerimi tercüme ettiren, Kuranı Kerimin tefsirini yaptıran, peygamber efendimizin hadislerini tercüme ettiren, efendim 51 tane hutbe hazırlattıran, dışardan Türkiye’ye nüfus mübadelesinde gayrimüslim almayan müslüman alan, kurmuş olduğu Devletin %99’u müslüman olan bir ülke kuruyor bu adam…iki tane kız çocuğu Bursa’da kolejde hristiyan oldu diye o koleji kapatan adama sen ne diyorsun?

-Yani Diyanet İşleri Başkanı olarak bizi temsilen oraya gitmeye hakkın yok!
Evet ben Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e rahmet okuyorum.

– Onun kıyamette cennete gideceğine inanıyorum. Çünkü o İngiliz’e, Fransız’a, İtalya’na, Yunan’a karşı mücadele eden mutlak küfre karşı mücadele eden zalime karşı mücadele eden ve Türkiye Cumhuriyeti gibi bir Devleti kuran adamdır.

– Diyanet İşleri Başkanı…Senin Cumhurbaşkanın yani seni oraya atayan 10 Kasım’da Atatürk’ü anmaya gidiyor, sen niye gitmedin?

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/11/14/ilahiyatci-hasan-aydin-ali-erbasi-yerden-yere-vurdu/
This entry was posted in DİN-İNANÇ, İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *