Fesli Kadir gücünü Fessiz Kadir’den alıyor! * Fesli Kadir, tek değil, deli ve meczup da değil. Fesli Kadir’in arkasında Fessiz Kadirler var. Fessiz Kadirler, Fesli Kadir’in safında durduğu için Diyanet İşleri Başkanı, sırtında cübbe, başında sarık

Sözcü
14 Kasım 2018
NECATİ DOĞRU

Fesli Kadir gücünü Fessiz Kadir’den alıyor!

Fesli Kadir, tek değil, deli ve meczup da değil. Fesli Kadir’in arkasında Fessiz Kadirler var. Fessiz Kadirler, Fesli Kadir’in safında durduğu için Diyanet İşleri Başkanı, sırtında cübbe, başında sarık, altında devletin zırhlı makam aracı, elinde kamu parasıyla alınmış hediyeler Fesli Kadir’e koştu. Fotoğraf çektirdiler.Basına sundular.

Fesli ve Fessiz Kadirler birlikte; “devleti ele geçirdik, rejimi değiştirdik, yakında ilan edeceğiz” mesajı veriyorlar. İktidar partisinin Yenikapı mitinglerinde Fesli Kadir’in çok pahalı ithal kağıda büyük boy basılmış kitapları bedava dağıtılıyordu. Kitapların sayfalarında “Kurtuluş Savaşı’nda Yunanla ırk için dövüşmedik. Mustafa Kemal yeni bir devlet kurmuş değildir. Bizim devletimiz vardı, rejimimiz şeriattı. Mustafa Kemal şeriat rejimini değiştirdi, gavurluk yaptı” yazıyordu. Dün Fesli Kadir, kendi Youtube hesabından yayın yaptı ve iktidar partisi AKP’nin meydan mitinglerinde bedava dağıtılan kitaplarında yazdıklarını aynen tekrarladı.

Diyanet İşleri Başkanı’ndan önce Fesli Kadir’i AKP Genel Başkanı da ziyaret etmişti.  Fesli Kadir, gücünü devlet ziyaretlerinden aldığı için “10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe kenefe gidin…” diye öneriyor.

Engin Ardıç adlı bir köşe yazarı da Fesli Kadir’in “kenefe gidin…” dediği zaman dilimi için “10 Kasım günleri tiyatro,sinema, gazino her yer kapalıydı, genelev de kapalı mıydı; çocuktum bilmiyorum…” diye yazarak “Fessiz Kadir” olduğunu ilan etti.

Fesli Kadir, kenefçi.
Fessiz Kadir, kerhaneci.
Güç birliği yapıyorlar.

Fesli Kadir’in kitapları iktidar partisi meydan mitinglerinde bedava dağıtılıyor,Fessiz Kadir de iktidar yanlı gazetede bol maaşla yazıyor.

Fesli Kadirler ile Fessiz Kadirler, “yalan, hezeyan, çamur atma, korkutma, kirletme,  karalama” üzerinden kin ile dini birleştirip ulusun bütünlüğünü bölme kışkırtıcılığı yapıyorlar.

https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/necati-dogru/fesli-kadir-gucunu-fessiz-kadirden-aliyor-2736432/
This entry was posted in İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, İrtica, NECATİ DOĞRU YAZILARI, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *