Balon Partisi

Sabahattin Önkibar
Aydınlık Gazetesi, 2.11.2018

Balon Partisi

Ve Bedrettin Dalan MHP’lilerin şişirdiği yalan balonunu patlattı yani o partiden adaylığının sonsuzda bir bile ihtimal olamayacağını söyledi.

Hadise şudur:

MHP popüler isimler üzerinden yalan ve spekülasyonlarla gündemde kalmak istiyor.Melih Gökçek olayı da budur zira yazdık, Gökçek Tayyip’e rağmen nefes bile alamaz.Bir lider düşünün, İstanbul’da aday çıkarmayacağız dedikten ve AKP tarafından refüze edildikten sonra bu gibi şeylere tevessül ediyor.Bahçeli’yi umursamıyorum zira adam işini yapıyor ama koltuk adına ona yalakalık yapanlar yok mu?

FETÖ’NÜN TBMM TEMSİLCİLERİ

Hatırlayalım.

Seçim sürecinde ellerinde hiçbir kanıt olmaksızın İyi Parti ile liderini FETÖ ile özdeşleştirmek istediler.Ve işte ilahi adalet: İyi Parti önceki gün FETÖ’nin siyasi ve iktisadi ayağının Meclis tarafından araştırılması için önerge verdi. Peki ne mi oldu?

Bu önerge AKP ve MHP’nin oyları ile reddedildi. Soruyorum, bu reddi İyi Parti ile CHP yapsa başta Tayyip ve de yandaşları onları FETÖ’cü ilan etmez miydi?

Cevap versinler, FETÖ’nün araştırılmasından korkmak ve kaçmak neden?

AYDIN DOĞAN KARTELDİ, PEKİ BUNLAR?

Sadece İslamcılar değil, bizzat Tayyip Erdoğan yıllarca kartel medya mugalatası yaptı.Kastı ve hedefi kendine kayıtsız şartsız tabii olmayan Aydın Doğan medyasıydı.Öyle ki hatırlayalım Rekabet Kurumu basında kartelleşme var diyerek Aydın Doğan’a Milliyet ile Vatan gazetelerini sattırmıştı ve o gazeteleri Demirören ailesi almıştı.

Bugün o iki gazete dahil bütün Doğan Medya Demirören’de ama Rekabet Kurumu hiç oralı değil. Bendeniz geçmişte Posta gazetesinde yazarlık ve Ankara Temsilciliği yapmamdan ötürü Aydın Doğan’ı ve de ölen Erdoğan’la yaşayan oğlu Yıldırım Demirören’i yakından tanırım.

Buradan hareketle Aydın Bey’in Demirören’den daha milli ve muhafazakar olduğu bakışındayım. Öyle iken Türkiye İslamcıları ile iktidarı, Aydın Doğan medyasına kartel derken Demirören medyasını ayakta alkışlıyor neden?

Her şey ortada…

Bu arada Odatv yazdı, Demirören dağıtım şirketini kapatıp, Sabah ve damadın ağabeyini dağıtımda tek patron yapacak? Devletten artık ümidim yok, lakin ey gazete okurları, bu dayatmaya boyun eğecek miyiz?

TAYYİP’İ TEK ADAMLIĞA TAŞIYANLARIN LİSTESİ

MHP ile Ülkücüleri iktidara payanda yapan Bahçeli. CHP’yi marjinal ve mezhepçi parti imajına taşıyıp topluma güven veremeyen Kılıçdaroğlu. Yaptırdığı alçak darbe ile Fetullah Gülen ile örgütü FETÖ. Hilmi Özkök, Yaşar Büyükanıt, Necdet Özel, Hulusi Akar gibi komutanlar.

Ahmet-Mehmet Altan, Hasan Cemal, Nazlı Ilıcak, Prof. Eser Karakaş, Ali Bayramoğlu, Şahin Alpay, Cengiz Çandar gibi neo-liberaller.TÜSİAD

https://www.aydinlik.com.tr/balon-partisi-sabahattin-onkibar-kose-yazilari-kasim-2018

This entry was posted in Politika ve Gundem, SİYASİ PARTİLER, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *