DÜNYA REKORU OKÇU BİLAL’DE * Kırgızistan’da “NYLON EWS”

Rifat Serdaroglu
26 Eylül 2018

DÜNYA REKORU OKÇU BİLAL’DE

Bildik bir fıkra ama, tekrarı kaçınılmaz oldu!

(Köylünün biri pazarda satmak için dört kazla şehre gelmiş. Üçünü satmış, birini alan yok! Köy minibüsünün kalkmasına da saatler var, eh bari sinemaya gideyim, demiş.Kaz ile sinemaya giremeyeceğini bilen uyanık, kaz’ı şalvarının içine sokmuş, biletini alıp yerine oturmuş.Film başladığında yanında oturan kadın, elindeki kesekağıdından fındık yemeye başlamış. Şalvardaki kaz fındık kokusunu alınca, kafasını şalvardan çıkarıp kadının elindeki kutudan bir fındık kapmış!

Kadın korkudan feryat etmeye başlamış! Film durmuş, ışıklar yanmış!
Görevliler kadının yanına gelip ne olduğunu sormuşlar! Kadın korkudan titreyerek şu yanıtı vermiş; “Kırk yıldır Genelev işletirim, her türlüsünü gördüm ama bununki gibi fındık yiyeni ilk defa görüyorum…”

Dünya siyasi tarihinde şimdiye kadar çok çeşitli hırsızlıklar görüldü!
Uçak dolusu döviz- altın-pırlanta ile kaçan devlet başkanları gördük!
Zulasındaki dövizleri bir gece boyunca sıfırlayamayan Başbakanlar gördük!
İranlı dolandırıcıya, vatansever diyen siyasetçiler gördük!

Rüşvet aldığı saatin bedelini kendisinin ödediğini göstermek için (!) otel peçetesini belge diye gösteren Bakanlar gördük! Kendi devletinin sırlarının çalınmasına göz yuman hırsızlar da gördük!

Fakat böylesini dünya ilk kez görüyor.
İlk kez, Dünya çapında bir derneğin çalındığını gördük…

Bilal Oğlan, 2012 yılında Kanada’da Rus bilim adamı Alexey Kylasov tarafından kurulan ve dünyanın dört tarafında şubeleri olan “Dünya Etnospor Derneğinin” (EWS) adının üzerine oturmuş ve kendi kendini “Genel Başkan” ilan etmiş!

Dernek bir açıklama yaparak, kuruluş tarihini-kurucuların isimlerin açıkladı ve sahte dernek hakkında yargıya başvuracaklarını açıkladı.

“Biz at üstünde destanlar yazmışız” diyen ve 15 gün Vali korumasında kahramanca askerlik yapan Okçu Bilal Oğlan ise derneği Kırgızistan’da kurduğunu açıkladı!

EWS, Kırgızistan’dan derneğin kuruluşu ile bilgi isteyince, aldığı yanıt; “Kırgızistan’da böyle bir dernek yoktur” oldu…

Deveye, “boynun niçin eğri” diye sormuşlar, “nerem doğru ki” demiş!
Vergiden muaf tutulan birkaç vakıf sahibi kim? Bilal Oğlan!

Tek seferde elin Arabından 100 (Yüz) Milyon Dolar bağış alan kim? Bilal Oğlan!
Kendini, Valilere karşılatan kim? Bilal Oğlan!

AKP’li Belediyelerden vatandaşın malı olan arazileri bedavaya kapatan kim? Bilal Oğlan!

İtalya’ya “Doktora vermeye” gidip te veremeyen kim? Bilal Oğlan!
İtalya’da hakkında “Kara Para suçlamasında” bulunulan kim? Bilal Oğlan!
Gürcistan pasaportu ile İtalya’dan gizlice kaçan kim? Bilal Oğlan!
Cumhurbaşkanının resmi heyetine yetkisiz olarak katılan kim? Bilal Oğlan!

Erdoğan şu sözü tüm Türk Milletinin önünde söylemişti;
“Hırsızlık oğuldan babaya değil, babadan oğula geçer!”

Hırsızlık kimden kime geçer, hangi şerefsiz baba, oğluna hırsızlığı geçirir onu ben bilemem ama “Bağış Alma” huyu, babadan oğula değil, oğuldan babaya geçiyormuş!

Baksanıza;
Oğul, Arap’tan 100 Milyon Dolar bağış alınca, baba da başka bir Arap’tan 500 Milyon Dolarlık uçağı bağış olarak aldı! Almadı mı?

Bu arada Damat Berat Bey’de, Çalık Holdingde maaşla çalışırken, her biri 2,5 Milyon TL olan 8 (Sekiz) adet Şehri-zar Konağını (Toplam 20 Milyon TL)
“şahsi birikimleri ile” alıvermiş! (Çalık Holding açıklaması)

Ha, bu arada Moody’s, Türkiye’nin uzun vadeli döviz cinsi banka mevduatları için ülke tavanı notunu B1’den B2’ye düşürmüş! Bankalardaki dövizlere el konulabilirmiş! Amaaan, düşürürse düşürsün, el koyarsa koysun! Sanki ülkede kriz mi var? Manipülasyon bunlar manipülasyon!

Yazıyı Tevfik Fikret ile bağlayalım mı?

“Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak,
Yarın bakarsınız söner, bugün çatırdayan ocak.
Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak,
Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak…

Yiyin efendiler yiyin, bu hanı-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin…

Sağlık ve başarı dileklerimle
Rifat Serdaroğlu

Naci Kaptan

Ben de EWS konusu hakkında açıklayıcı bilgiyi Odatv.com’ dan sunayım 

BİLAL ERDOĞAN “NYLON EWS” KURMUŞ 

***

Dünya Etnospor Derneği” (EWS)

Türkiye’de Bilal Erdoğan’ın kurduğu Dünya Etnospor Konfederasyonunun aslında “Dünya Etnospor Derneği” adı altında uluslararası alanda zaten var olduğu anlaşıldı.

Kurucusu, UNESCO Danışma Kurulu’nun Koordinatörü, Rus bilim adamı Alexey Kylasov olan derneğin, 2012 yılında Kanada’da kayıt altına alındığı ortaya çıktı.

“Etnospor” kavramını ilk kez 2009 yılında ortaya süren Kylasov öncülüğündeki Dünya Etnospor Derneği, dünyanın dört bir yanındaki geleneksel oyunların, uluslararası örgütsel modelini savunuyor.

Dünya Etnospor Derneği açıklamasında, Bilal Erdoğan’ın kurduğu derneğin 17-18 Eylül 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen etnospor oyunları organizasyonuna dikkat çekildi. Açıklamada, “Dünya Etnosport Derneği ve ilgili kuruluşları, ‘Dünya Etnospor Konfederasyonu’ adı verilen sahte bir örgüt tarafından organize edilen 17-18 Eylül 2018 tarihinde Antalya’da düzenlenen Birinci Dünya Etnospor Forumuna davetiye aldı” denildi.

Bilal Erdoğan’ın “Dünya Etnospor Konfederasyonunun” internet sitesinde daha ilk cümlede, “Dünya Etnospor Konfederasyonu 2015 yılında Kırgızistan’da kurulmuştur” deniliyordu. “Bu konfederasyonun resmi davetleri Kırgızistan’a ve Türkiye’den devlet yetkililerine soruldu. Kırgız Cumhuriyeti Hükümeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan alınan 7 Temmuz 2017 tarihli resmi yanıta göre, bu ülkede bu adı taşıyan bir kuruluş kayıtlı değildir” denildi.

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *