EMPERYALİZMİN DÜMEN SUYUNA ROTA TUTMAK * KAZANSA DA, KAYBETSE DE KAYBEDİYOR


engin uçar
4.06.2018

KAZANSA DA, KAYBETSE DE KAYBEDİYOR

Cumhuriyet rejimini oylamaya sunup, muhalefetin de bu oylamaya katılmasından sonra, ülkemizde rejim değişti. 24 Haziran’da yapılacak oylama, rejim değişikliğinin her yönüyle uygulamaya konmasıyla sonuçlanacaktır. CHP ve İYİ Parti Cumhuriyet rejimine geri döneceklerini vaat ediyor.

Bu seçimde bir isim var ki, kazanırsa hem kendisi, hem ülke kaybediyor. Kaybederse sadece kendisi kaybediyor. Bu isim Recep Tayyip Erdoğan’dır. Neden mi? Şöyle ki;

AKP BOP için kurdurulmuş bir partidir. BOP Ortadoğu’da 22 ülkenin rejim ve sınırlarının değiştirilmesi projesidir. Büyük İsrail Projesidir. Erdoğan BOP’de rol almayı kabul etmiş, bu gerçeği de medya önünde defalarca açıklamış bir isimdir.

AKP BOP Projesine uygun dış politika izlemiş, İslam coğrafyasının kan ve gözyaşına boğulmasında önemli bir rol oynamıştır.BOP aynı zamanda Büyük İsrail Devleti projesidir. Malatya/Kürecik’e kurulan NATO Radar Üssü İsrail’i korumak için kurulmuştur. İsrail’deki sistemlerle uyumlu çalıştığı yazılıp-çizilmiştir.

Filistin’i koruyan Libya AKP’nin de verdiği destekle üçe bölündü. Suriye dışarıdan gönderilen paralı katiller kullanılarak ahlaksız bir savaşa sürüklendi. Yani, AKP İsrail’in elini-kolunu bağlayan ne varsa yok edilmesine el verdi. Hatta İsrail’in bulundurduğu söylenen nükleer silahların varlığının denetlenmesi önerisine karşılık BM’de çekimser oy kullanarak denetlenmesini engellemiştir.

AKP Küresel çetenin Türkiye Cumhuriyeti Devletinde değişmesini istediği isteklerini %90 oranında yerine getirdi.

>Üretimi bitirdi.
>Tarım ve hayvancılığı bitirdi.
>Yerli tohumu yasakladı. Türk tarımını kısır hibrit tohumlara mahkum etti.
>Ülkeyi borç batağına sürükledi.
>Vatandaşları uyguladığı politikalarla borç batağına sürükledi.
>Milleti bölerek İç savaşa zemin oluşturdu.

Kıbrıs Rum Kesiminin adanın tamamı adına AB’ye girmesine sesini çıkarmadı. Rahmetli Denktaş ve kadrosunun tasfiye edilmesinde başrol oynadı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti AKP politikaları nedeniyle elimizden gitme sınırına dayandı. Ege’de Yunanistan lehine haklarımızdan vaz geçti. Tartışmalı adalarla Türk Devletine ait adaların Yunanistan tarafından işgal edilerek silahlandırılmasına göz yumdu.

Ülkeyi pazarlamakla övündüler. Bankalar, bilişim, haberleşme, limanlar, HES adı altında sularımızın bir kısmı yabancılara satıldı. Çıkardıkları maden yasası tam bir sömürge devlette çıkabilecek şekilde yasalaştı.

AKP ÜLKEYİ ARDINA KADAR YABANCILARIN KULLANIMINA AÇTI.

Yetmedi, en büyük operasyonu İslam dinine yaptılar. Diyanet siyasallaştırıldı ve Cumhuriyet tarihinin en büyük itibar kaybına uğratıldı. Misyonerliği serbest bıraktılar. AKP Yerli misyonerlerin İslam dini üzerinde İTİBARSIZLAŞTIRMA çalışması yapmasına imkan sağladı. Ne idiğü belirsiz, dönme devşirme, dışı imam, içi Haham birçok görevli, sapkın din yorumları yaparak, yapılan operasyonlarda rol aldılar.

ABD(İngiltere ve İsrail) şeytan üçgeni AKP’den ne alamadı? AKP söz verip de neyi veremedi? Erdoğan kazanırsa, KAZANDIRILIRSA, seçimden sonra son kalan o şeyleri vermesi istenecek.

Bu süreçte Erdoğan’ın İngiltere gezisi manidardır(!).. Abdullah Gül’e Haç’a hizmet ödülü veren Chatham House ile görüşmeye neden ihtiyaç duyuldu ACABA?

Erdoğan 24 Haziran’da seçimi kazanırsa, 16 yılda ülkeyi sürüklediği yıkımın altında kalır. Üretime geçecek ne iradeleri var, ne de güçleri. Bu borç batağından çıkamayacaklar. Yemleyerek yanlarında tuttukları yandaşların mecburen yemi kesilecek. Yemi kesilen yandaş dönecek. Maalesef bizde bir gerçek var. Bir kesim, cebine dokunmadığı sürece ülke yansa umursamıyor. Ne zaman cebine dokundu, işte o zaman ayağa kalkıyor. Bu süreç cebe dokunma süreci olacak.

AKP’Yİ İKTİDAR YAPAN, İKTİDARDA TUTAN KÜRESEL ÇETE;

Bu süreçte Kıbrıs’ı isteyecektir. Suriye’nin kuzeyinde oluşturmayı planladıkları İsrail koridoruna razı olmalarını isteyeceklerdir. AKP ZATEN Fırat’ın Batısı diyerek Afrin perdelemesi üzerinden Fırat’ın Doğusunu vermiş görünüyor. Yetmedi, İran ile Türkiye’nin savaşmasını isteyecekler. ABD ve İsrail adına Lejyoner askeri olma rolünü KABUL ET DİYECEKLERDİR…. Yani, Türk Ordusuna biçilen rolü oynaması istenecektir. AKP, milleti bu taleplere razı edebilir mi? Diyelim ki etti. Sonra?? Millete karşı işledikleri suçları katmerli hale getirmiş olacaklar. AKP milletin direnişiyle karşılaşırsa bu talepleri yerine getiremez. Getiremeyince küresel çete harekete geçer.
AKP’yi BOP için kuranlar, son istediklerini de aldıktan sonra Erdoğan Saddam, Kaddafi, Esad gibi hedefe konacaktır. Erdoğan hedefe konduğunda sadece Erdoğan değil, ülkemiz de hedefe konacaktır. Saddam üzerinden Irak, Kaddafi üzerinden Libya, Esad üzerinden Suriye hedefe konmuştur. Erdoğan üzerinden Türkiye hedefe konacaktır. Dolayısı ile, Erdoğan kazanırsa hem ülke, hem kendisi kaybedecektir.

Erdoğan kaybederse sadece kendisi kaybedecektir.
Bu gerçek asla göz ardı edilmemelidir.

Ayrıca Erdoğan seçildikten sonra, ülkenin adının değiştirilmesi önünde hiçbir engel yoktur.

ANADOLU İSLAM FEDERE DEVLETİ..

16 yıldır eğitimle oynanması, MELE adıyla bilgilerinin ne olduğu belli olmayan binlerce insana DİNİ ÖNDER hüvüyetİ kazandırılması, uyduruk yeni bir tarih yazma gayreti, devletin hafızasını yok etme çalışması, Cumhuriyet ile hesaplaşmaları… Bütün bu çalışmalar, adı ve rejimi değiştirilecek yeni bir devlet için yapılıyor olmalı değil mi? Anadolu İslam Federe Devleti dedik ama, bu devletin dini gerçek İslam Dini de olmayacaktır. 16 YILDA İslam dinine yapılan operasyonlar bu değişimin açık delilidir. Yeni din anlayışı, kapitalizme uygun, sömürüye uyumlu hale getirilmiş ABD Müslümanlığı olacaktır. Diyanet İşleri Başkanlığı ve kadrosu bu role hazır olduklarını yaptıkları açıklamalar ile göstermiş oldular DEĞİL Mİ??.

Zahide UÇAR (04.06.2018)

This entry was posted in Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *