Erdoğan’ın yazlık sarayını korumak için karakol yapılıyor!

Yusuf Yavuz
26.05.2018

Erdoğan’ın yazlık sarayını
korumak için karakol yapılıyor!

Turgut Özal’ın başdanışmanı ve Okluk Koyundaki mütevazı konutun fikir babası Can Pulak, yazlık saray için 50 bin ağacın kesildiğini öne sürerek bölgede yaşanan yıkıma isyan etti…

Marmaris Okluk Koyunda inşa edilen yazlık Cumhurbaşkanlığı sarayını korumak için, koyun bulunduğu alana yaklaşık 10 kilometre mesafedeki bir tepede karakol inşa edileceği iddia edildi. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal döneminde Cumhurbaşkanlığı başdanışmanı olan ve Okluk Koyundaki mütevazı yazlık konutun yapılmasına öncülük eden Gazeteci Can Pulak, yazlık saray ve ulaşım yolu için bölgede 50 bin civarında ağaç kesildiğini öne sürerek, sarayı korumak için de bir karakol yapılacağını söyledi.

Yazlık saray inşası için yapılan doğa katliamına tepki gösteren Pulak, “Ben Kaddafi’nin çadırında, Saddam’ın ve Çavuşesku’nun sarayında kaldım. Böyle bir ihtişam görmedim. Bütün Arap ülkelerine gittim buna benzer bir ihtişam görmedim. Bine yakın insan çalışıyor burada hala. Kamyonların biri gidiyor biri geliyor. Bu kadar beton ile sekiz tane ilçe yapardık. Kaç tane hastane yapardık bunlarla. Yazık değil mi? Bir de devlet hazinesi açısından isyanım var. Böyle bir para harcanamaz, böyle bir masraf yapılamaz” diye konuştu.

HABERİ OKUMAK İÇİN:
Erdoğan’ın yazlık sarayını korumak için karakol yapılıyor!

This entry was posted in YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *