PERDE ARKASI * TAYYİP’E SUİKAST DÜZENLENECEĞİ YALANI

Sefer Çetinkaya
Eğitimci, gazeteci, yazar

TAYYİP’E SUİKAST DÜZENLENECEĞİ YALANI

Sevgili okurlarım, ben 2017 Kasım’ında yazdığım bir yazımda ve insanlarla yaptığım söyleşilerimde, yapılacak bir seçimde Tayyip Erdoğan’ın kaybetme olasılığı belirirse bakın göreceksiniz, ona bir suikast düzenleneceği yalanı uydurulacak ve böylece iktidarıyla muhalefetiyle herkes Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini sunacak, toplum kandırılacak, Tayyip mağdur rolüne soyunacak ve seçimi kazanması için her şey yapılacak demiştim.

Nihayet işte benim o öngörüm gerçekleşti. Şimdi ortalıkta Tayyip Erdoğan’a suikast düzenlenecekti söylentisi dolaşıyor.Söz konusu o yazımda ve insanlarla söyleşilerimde olası senaryoyu da şöyle belirtmiştim:

24 Haziran seçiminde Tayyip Erdoğan’ın kaybedebileceği ihtimali görüldüğü için “Bir yandaş bulunacak, eline bir kuru sıkı tabanca ve yüklü miktarda para da verilecek, Erdoğan’ın bir mitinginde veya toplantısında onun yanına doğru elindeki kuru sıkı tabancasıyla yaklaşacak, onu fark eden polisler üzerine atlayacak, etkisiz hale getirecek, önceden haberli yandaş kameralar her şeyi çekecek, derdest edilen sözde suikastçı emniyete götürülecek. Orada eline önceden yazılmış bir ifade metni verilecek, ifadesinde onları söyleyecek. Söz konusu ifade metninde sözde suikastçı, bana Fetöcüler ve veya PKK’lılar Tayyip Erdoğan’ı öldürmem için çok yüklü miktarda para vereceklerini vaad ettiler, ben de onu öldürmek istemiştim diyecek. Tabi o sözde suikastçı tutuklanıp cezaevine konacak, bir süre hapis de yatacak” demiştim.

Bugünkü yalanın senaryosu, benim o zaman söylediğimle belki tam olarak örtüşmeyebilir ama, Tayyip Erdoğan’a suikast düzenleneceği yalanının ortaya atılacağını söylemiş olmam sizce de önemli değil mi?

Benim o yazımı okuyanlardan veya söyleşilerimde benden o ifadeleri duymuş olanlardan pek çok kişi, 17 Mayıs 2018 akşamından beni bana telefon açıyorlar ve hocam, ben bunu daha önce yazmış ve söylemiştin. Seni tebrik ediyorum diyorlar. Oysa böyle bir yalanın uydurulacağını aklı başında herkes tahmin ediyor olmalıydı zaten. Yani ben gaipten – gelecekten haber veren biri değilim.

This entry was posted in PERDE ARKASI, Politika ve Gundem, SEÇİM - SEÇSİS, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *