AKP’nin DEMOKRASİ !!! TRAMVAYINDAKİ APOLETLİ PAŞA*1*

DEMOKRASİ TRAMVAYINDAKİ APOLETLİ PAŞA -1-

Naci Kaptan / 01.Mayıs.2018

Değerli okur ,

Geçmişte Liyakatli Genel Kurmay Başkanları sivillerin de Komutanıydı . Üzülerek yazıyorum ki bu geleneğimizi de bozdular . Son gelen Gen.Kur.başkanları artık TSK’nın ve Milletin değil , baskın politikacıların siyasi hizmetine girdiler . Böylesi siyasete bulaşan komutanlar artık benim de komutanım değiller . Tıpkı AKP’nin Cumhurbaşkanı olmayı seçen Erdoğan gibi. Önce O bizi istemedi …

Saygın komutanlarımızı ise bizden çaldılar . Kumpaslarla, tuzaklarla , hapislerle en değerli kadroları , komutanlarımızı tasfiye ettiler. Ölümlerine neden oldular. Bunlardan biri de birkaç gün önce hayatını kaybeden Donanmanın KUTUP YILDIZI olan ve MİLGEM Projesinin yaratıcısı , Türk donanmasını güçlendiren Ergenekon / Balyoz mağduru emekli Dz.K.K. Özden Örnek’tir. Kendisine rahmet ailesine ve Bahriye camiasına başsağlığı diliyorum.

TSK’yı zayıflatarak en değerli TSK mensuplarını , AR/GE mühendisleri dahil tasfiye edenleri , Ergenekon / Balyoz / 15 Temmuz projelerinin sahiplerini , destekleyicilerini lanetliyorum . Ve inanıyorum ki tepeden en alta kadar bu projelerin sahipleri , katkı verenleri , hizmetlileri , uşakları , yandaşları , medyacıları ,adalete hesap vererek hak ettikleri cezaları alacaktır .

Ne yazık ki ülkemizin okumayan ve az okuyan kesimi DİN adına kandırıldığı ve yoksullaştırıldığı için küçük yardımlarla iktidarın oy deposu haline getirildiler . Bunlar AKP’nin ağırlıklı tabanını oluşturuyor ve AKP’yi iktidarda tutuyorlar. Türkiye’nin elden çıkmakta olduğunun farkında ve bilincinde değiller. Bir kısmı ise ÜÇ KURUŞ BEŞ PARAYA ülkelerini satıyorlar.

Bu kesimin destekleriyle siyaseten güçlenen AKP’nin politikalarıyla Türkiye önce ekonomik bağımsızlığını kaybetmiş, aşırı borçlanmış , borçlandıkça bağımsızlığını daha çok yitirmiş ,yoksullaşmıştır. Ülkemiz aydınlanma , bilim ve çağdaşlıktan uzaklaşmıştır. Bunlar olurken Dünyada yapılan tüm evrensel sıralamalarda İYİ konularda sıralamanın en altlarına , KÖTÜ sıralamalarda ise sıralamanın en üstlerinde yer alarak uluslararası ilişkilerde itibar kaybına uğramıştır.

Laik demokratik Cumhuriyet ve Atatürk’ün aydınlanma devrimleri ise sürekli törpüleniyor.

Adalet ve Hukuk yok edilmiş , demokrasi rafa kaldırılmış , adalet yerini bulmaz olmuştur. Küresel baronlar Türkiye’de , cahil ve hain kesimin zihinlerini işgal etmiştir. Üst akıl dedikleri yapı, dahili yandaşlarını kullanıp Anayasayı değiştirterek GÜÇLER AYRILIĞINI ve MECLİSİ tasfiye etmiştir. Yargı adaletli işlemez olmuş , mahkeme kararları ÜST AKIL DEDİKLERİ BARONLARIN ve siyasi erkin istediği gibi verilmeye başlanmıştır. Alt mahkemeler AYM’nin kararlarını değil Adalet bakanın talimatlarını dinler olmuştur . Düşünsenize ,70 bin üniversite ve lise öğrencisinin hapiste olduğu bir ülkeyiz .

Cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden zat , CUMHURUN DEĞİL , AKP seçmeninin başkanı olmayı yeğlemiştir. Seçmeni olmayan kesime ve temsilcilerine sürekli hakaret eden yok sayanlar ,rejimin istediği gibi davranmayanları , yazmayanları işten atıyorlar. iş arayanların ise AKP’ye üye olmasını dayatıyorlar. Ya onlardansın ya da HİÇ … Muhalifler ise FETÖCÜ – TERÖRİST olarak damgalanıyor ve cezalandırılıyor. Mc Charty ruhu çevremizde dolanıyor.

Tüm bunlarla birlikte çok üzülerek yazıyorum ki Türk Ordusunun yönetim kademesi de bu küresel yeni yapılanmadan derinlenmesine etkilenmiş , bölünmüş , yönetim hiyerarşisi dağıtılmış , emir kumanda zinciri kırılmıştır. Terfi ve atamalarda liyakat ötelenmiş , Terfi ve atamalar siyasetçilerin eline verilmiştir. Bu şekillenmeler TSK’nın öncelikle yönetim kademisini etkilemiştir. Asker POLİTİZE edilmiştir.

Bunun en büyük ve güncel örneği , bugünün Gen.Kur.Başkanı Hulusi Akar’dır . 15 temmuz kalkışmasında Akar’ın rolü henüz tam aydınlanmamıştır. Akar 15 Temmuz’dan sonra ilgili, ilgisiz tüm konularda AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında ayrılmaz olmuştur. Akar’ın asli görevlerini ne zaman yaptığı ise merak konusudur. Bu Çiller dönemindeki “TAK-ŞAK” paşadan bir adım ötesidir. Ülkemizde kirli bir siyaset yürütülmektedir.

Rusya’da politbüro döneminde Askeri gemilerde bile bir KGB ajanının bulunduğu ve gemide askeri konularda dahi ,son karar vericinin gemi komutanı değil , KGB ajanın olduğu yazılmıştır. Yani siyasetçiler ordunun emir komuta zincirini kırmıştı . Örnek ; Aliağa petkim tesisleri Rusya tarafından inşa edilirken ,mühendislerin bile çekindiği , az konuşan Putin isimli genç bir Rus vardı . Zamanın KGB ajanı olan Putin şimdi Rusya’yı yönetiyor !

Hulusi Akar Gen.Kur.Başkanı seçildikten sonra Laik Cumhuriyet’e , Atatürk’e düşman olan , hakaret eden kişilerle yakın olmuş , onları ziyaret etmiş , Atatürk , Laiklik ve Cumhuriyet düşmanı , ülkemiz aydınlarını hedef gösteren Yeni Akid gazetesinin ölen yöneticisi ve kötülüğün vicdansız temsilcisi Hasan Karakaya için şu mesajı Gen.kur.Başkanlığı sitesinden yayımlatmıştır ;

03/01/2016

“Haksızlığa karşı en zor zamanda konuşmasını bilmiş ve dik duruşundan asla taviz vermemiştir”

Tüm Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk’e küfür eden gazete ve yöneticisi görüldüğü gibi onore edilmektedir. Ve bunu yapan Atatürk ordusunun Gen.Kur.Başkanıdır. Yazıklar olsun …

Ve bu komutan şimdi de yaklaşan seçimlerde AKP Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi temsilcisi olarak ABDullah Gül’ün seçimlere aday olmaması için telkine gittiği yazıldı ve tekzip edilmedi.

AKP’nin araç olarak bindiği DEMOKRASİ TRAMVAYINDA , Laik Demokratik Cumhuriyet rejimini kırmaya çalışan 2 kişi var . Birisi üniformalı .

Yukarıda saydığım nedenlerden Hulusi Akar hakkındaki yazıların bir bölümünü derledim ve paylaşıyorum. Yarına bir not da ben düşüyorum.

Haa unutmadan ; Yukarıda Paul Henze’nin dediklerini bir kez daha okuyun …

Naci Kaptan / 01.Mayıs.2018

Devam edecek

Rifat Serdaroglu
30 Nisan 2018

ÜNİFORMAYLA GİTSEYDİNİZ

33 Asker (ER) 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunmaktan
YEDİŞER defa ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkûm edildi!

Boğaz Köprüsünde, Suriyeli-Sadat-Sedat katilleri tarafından kafaları kesilen suçsuz askerlerimizin başlarına bu felaket gelmeseydi, büyük bir olasılıkla bu çocuklarımız da yedişer defa ağırlaştırılmış ömür boyu hapse çarptırılacaklardı…

Cübbeli Hoca denen “Yanmaz kefen mucidi” şarlatanın elini sıkan, “Cumhuriyet okulları hain yetiştirdi” diyen yobazın evine kadar gidip saygılar sunan kişi,
T.C Devletinin Genelkurmay Başkanı bu konuda Türk Milletine hiçbir değerlendirmede bulunmadı! 33 rütbesiz ER darbeci, Paşa’nın ve düğüncü Komutanların hiç suçu yok ha?

Kendisine emanet edilen çocuklarımızı koruyamayan, sahip çıkamayan, onları sağ salim ana-babalarına geri gönderemeyen Paşa, susmakla kendisinin SUÇSUZ, 33 Er’in darbeci olarak SUÇLU olduğunu ilan etmiş oldu…

Huber Apo ile okul arkadaşı olan Genelkurmay Başkanı, yanına Barzani’ye saz çalıp türkü çığıran Erdoğan’ın Başdanışmanı Kalın İbrahim’i de alarak piyasa fiyatı 30 Milyon Dolar civarında olan Gül’ün malikanesine gittiler! Hem de sanki babalarından miras kalmış gibi, T.C Devletinin helikopteri ile gittiler…

Tarihe not düşmek için TSK Genelkurmay Başkanına beraberce soralım;

(Bu kişi ile iki adet mahkemem var. İnşallah üçüncüyü açar da ben de Anayasanın 39. Maddesindeki İspat Hakkını kullanmak için başvurur ve iddialarımı delilleriyle ispat etmiş olurum)

-Huber Apo’ya ziyaretinizin üstünden 7 gün geçti. Türk Milletine niçin bir açıklama yapmadınız? Siz Türk Milletinin üstünde misiniz?

-Sizin ikinizin birden Huber Apo ’ya ziyarete gitmenizi, Cumhurbaşkanı mı emretti?

-Eğer Erdoğan’ın haberi yoksa siz durumdan vazife mi çıkardınız?

– Siz kafanıza göre devletin araçlarını özel işiniz için kullanır mısınız?

-Huber Apo’ya, “Cumhurbaşkanlığına sakın aday olma” dediniz mi?

-Kalın İbrahim, “Sakın aday olmayın” dedi mi?

-Huber Apo, sizlere ne yanıt verdi?

-Huber Apo’nun adaylıktan çekilmesinde, sizlerin ziyaretinizin etkisi nedir?

-O ziyarette, “Sizi FETÖ’cu olmaktan içeri attırırız” gibi bir konuşma geçti mi?

-Huber Apo’nun malikânesinde yapılan konuşmaların, yakında Gül’ün danışmanları tarafından çıkarılacak kitapta yer alacağınızı düşünemediniz mi?

-Özel iş için kullandığınız askeri araç kaza yapsaydı, ölen askerlerimizin ve devletin araçlarının hesabını Türk Milletine kim verecekti?

Size bir soru demeti daha Sayın Genelkurmay Başkanı;

-Anayasa ve ilgili yasalarda, “Genelkurmay Başkanı, ülkede yapılacak seçimlerde taraf olabilir, arabulucu olabilir” diye bir görev var mıdır?

-Huber Apo aday olmakta diretse idi, ne yapacaktınız?

-24 Haziran’da Erdoğan’dan başka biri Cumhurbaşkanı seçilirse,
tankları yürütüp, yönetime el koymayı düşünür müsünüz?

-Devletin tüm olanaklarını özel işleriniz için kullanmakta bir sakınca görmediğinize göre, lütfen çıkın televizyonlara ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ile birlikte yaptığınız bu ilginç ziyareti Türk Milletine anlatınız.

Son soru;
Sizin Cumhurbaşkanı adayınız kim? Kime oy vereceksiniz?

Sağlık ve başarı dileklerimle
Rifat Serdaroğlu

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, Fetullah Gülen, İrtica, Rifat SERDAROĞLU yazıları, TSK, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *