Müridi kandırmakla cinayet arasında kalmak – ZAYTUNG’ça – Merak ettim ; Acaba savcılar gerçekten aşağıdaki konuya ilişkin dava açsalardı , kendisine şeyh diyen kişi ne söylerdi ?

Sayın Cumhuriyet Savcım ,

NASA tarafından 28 ocak 1986’da uzaya gönderilmiş olan Challenger Uzay Mekiği kalkıştan 73 saniye sonra infilak etmiş, aşağıda isimleri olan beş profesyonel astronot ve iki öğretmenden oluşan yedi mürettebat hayatını kaybetmiştir.

Francis R. Scobee
Michael J. Smith
Ellison S. Onizuka
Judith A. Resnik
Ronald E. McNair
Christa McAuliffe
Gregory B. Jarvis

Nakşibendi tarikatının Şeyhi olduğunu söyleyen Ahmet Yasin Bursevi isimli şahıs bahse konu Amerikan uzay mekiği Challenger’i kendilerinin düşürdüğünü video çekiminde itiraf etmiştir . Anılan şahsın bilim adamlarına karşı işlemiş olduğu tasarlayarak birden fazla kişinin ölümüne neden olmak suçundan tutuklanarak yargılanmasını talep ederim …

Konuya ilişkin gazete haberi aşağıdadır .

Naci Kaptan 

Nakşibendilerin lideri Şeyh Nazım Kıbrisi’nin ölümünden sonra yerine geçen Şeyh Ahmet Yasin Bursevi 1986 yılında Amerikan uzay mekiği Challenger’i kendilerinin düşürdüğünü söylemişti ya. İşte o şeyhe kimse “arkadaş gel bir anlat bakalım” dedi mi?

Bursevi, Challenger uzay mekiğini nasıl düşürdüklerini şöyle anlatmıştı; “Bu Challenger diye bir uzay aracı fırlattılar ya. O tam fırlatıldığı zamanda Habbe’nin içindeydik. Bak yazılıdır o da. Habbe’nin içerisindeydik, Ahmet Amca Hızır Aleyhiselam’dan yardım istedi. Televizyon yok, hatmenin içerisindeyiz. ‘Fırlatıldı hâlâ niye patlamadı?’ diyor Ahmet Amca. Sesli konuşuyor, duramıyor. Mehmet Emin Amca da dedi ki ‘Ahmet, merak etme cıvatalarını gevşettik biraz sonra bu düşecek.’

Yemin ediyorum, saatle yazdık oraya. Dediği saatte tam saniyesi saniyesine ertesi gün haberlerde dinledik. O saatte Challenger patladı.”

Dünyayı da ayağa kaldıran bu uzay faciasında mekik içindeki 8 kişi can vermişti. Nakşilerin itirafına göre Challenger’in neden düştüğünün sırrı da aydınlanmış oldu. Gerçi Şeyh mekiği neden düşürdüklerini söylemiyor ama bilerek isteyerek insan öldürme suçunda “zaman aşımı” yok bildiğim kadarıyla. Bu durumda Nakşibendi Şeyhi için soruşturma açılması gerekmiyor mu?

Ama ondan da önemlisi Amerika “Astronotlarımızı öldürenleri bize teslim edin” derse ne olacak?

Muhtemelen “Ver Fetullah Gülen’i al Nakşi Şeyhi’ni” denilecektir. Ne bileyim “Ver Zarrab’ı” da diyebilirler.

Sözcü – Can Ataklı’nın yazısından bölüm alıntısı -17 Mart 2018

This entry was posted in İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *