İŞTE ÜNİVERSİTELERİN HALİ ; Dicle Üniversitesi, ‘Erdoğan’ı karşıladığınızı kanıtlayın’ Fotoğraf çekin Rektörlüğe verin !!! *

Rektörlük talimatı kendilerinin göndermediğini açıklamış !!!

Görünen odur ki araya taşaron firmasını koymuşlar . Aksi halde taşaron firma kendiliğinden böyle bir talimat gönderemez . Yazının altına DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ yazamaz . Yazıklar olsun üniversitelere böylesi yandaş yağcılığı sokan bilim adamlığından nasip almamışlara ..

Naci Kaptan 

Bağlantılı yazılar

DHA / Cumhuriyet
17 Mart 2018 Cumartesi

Dicle Üniversitesi, ‘Erdoğan’ı karşıladığınızı
kanıtlayın’ mesajını doğruladı: Çalışanın işgüzarlığı

Diyarbakır’da dün, Dicle Üniversitesi Hastaneleri’nde taşeron firma işçisi olarak çalışan yaklaşık 2 bin kişinin telefonlarına, bugün partisinin il kongresine katılan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya katılmaları ve orada olduklarına dair fotoğraf çekmeleri istenilen bir mesaj atıldı.

Üniversite yönetimi, altında ‘Dicle Üniversitesi Rektörlüğü’ yazan mesajın kendileri ile bir ilgisi olmadığını açıklarken, ilk mesajı atan firmadan bu kez, “Siz değerli çalışanlarımıza kendini bilmez kişi veya kişilerce atılan mesajın Dicle Üniversitesi Rektörlüğü ile alakası bulunmamaktadır” mesajı geçildi.
………………………………………….

KESK’TEN İDDİA

Diyarbakır’da dün basın toplantısı düzenleyen KESK Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü ve SES Şube Sekreteri Mehmet Nur Ulus, kamu çalışanlarının AKP kongresine katılmaya zorlandıklarını iddia etmişti. Ulus, “Mülki amirlerin yaptıkları toplantılar ve oluşturdukları sosyal iletişim ağları üzerinden, iletilen mesajlar ve yazılar ile tüm kamu çalışanları AKP kongresine katılmaya zorlanmaktadır. Katılmak istemeyen çalışanlar ‘KHK’larla ihraç edileceksiniz’ diye tehdit edilerek, Anayasa’ya göre yetkisini aşan idari amirler herhangi bir yaptırımla karşılaşmadan iktidarın bir neferi gibi çalışmaktadırlar. Kurum amirlerince verilen talimatlar doğrultusunda Diyarbakır merkez ve ilçelerde belirlenen toplanma yerlerine servisler ayarlanarak, topluca fotoğraflar çekilerek, iletişim ağları ile paylaşılması emri verilmiştir” dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/944168/

This entry was posted in EĞİTİM, Politika ve Gundem, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *