TÜRKİYE CAHİL YOBAZ SÖZDE DİN ADAMLARIYLA CEHALETİN KARANLIĞINA İTİLİYOR * Altı yaşındaki kızlar evlenebilir”, “Kız çocukları 7-8 yaşından itibaren tesettür şekli almalı”, “3 yaşında kız çocukları amcalarının yanına külotla çıkmamalı”, “Kız çocukları cehennem kadar risktir”, “Çalışan kadın fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor”

Bağlantılı  yazılar

Cumhuriyet
04 Mart 2018 Pazar,

Akkaya’nın Nurettin Yıldız isyanı:
Rezil oluyoruz, biri bu adama müdahale etsin

“Altı yaşındaki kızlar evlenebilir”, “Kız çocukları 7-8 yaşından itibaren tesettür şekli almalı”, “3 yaşında kız çocukları amcalarının yanına külotla çıkmamalı”, “Kız çocukları cehennem kadar risktir”, “Çalışan kadın fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor” gibi fetvaların sahibi Nurettin Yıldız’a bir tepki de Ünlü manken Deniz Akkaya’dan geldi.

Manken ve sunucu Deniz Akkaya, kişisel Instagram hesabından, Yıldız’ın kadınlar hakkındaki bir videosunu paylaşarak, “Yeter artık bu adamı biri susturmalı” diye yazdı. Akkaya, tepkisini dile getirirken, şu ifadeleri kullandı:

Paylaştım bu insan düşmanını defalarca kez ama yeter! Artık bu adama biri dur desın! Bu adamın pervasız söylemleri bu ülkeyi korkunç bir ımaja ve kara deliğe sürüklüyor! Yabancı sitelerde altyazı ile yayınlanıyor, bu adamın ketçap şehvet uyandırır, yorgana hallenmeyin abuklukları! Rezıl rüsva oluyoruz ayrı, ama ben bir Türk kadını olarak diyorum ki, bu bir suçtur! Kadına şiddete davetttir! Yeter artık bu adamı biri susturmalı”

İşte Akkaya’nın o paylaşımı:

İşte Deniz Akkaya’nın tepki gösterdiği pedofili savunucusu Nurettin Yıldız’ın o konuşmasının tam dökümü;

“Allah vur dediyse; bu vurmakta vardır bir hikmet”

-Allah böyle diyor… Mesela bir erkeğe “kadını dövebilirsin” diyor… Sonra ne diyor hadisi şerifte; “yüzüne vurmayacaksın” diyor. Boyundan yukarısına vurmak yasak. Göğüs kısmına vuramıyorsun. Beline vuramıyorsun. Ya bunu emniyet müdürlüğüne falan dilekçe yazın, nasıl vurulacağını öğretsinler size… Onu ven bilemiyorum… Bakınız cetvelden uzun bir sopayla vuramıyorsun… Elini yumruk yapıp vuramıyorsun… AVucunun içiyle olduğu gibi vuramıyorsun… İşkence yapmak, acıtmak için değil, deşarj olmak için vurdutturuyor Allah. Çünkü eğer erkeğe, burasına kadar geldikten sonra “dokunma bu kadına dersen; başka yolla erkek rahatlar. O da o kadını delirtir aslında… KAdınların, Allah, erkeklere dövün, rahatlayın diye müsade etmesinden dolayı sabaha kadar şükretmeleri gerekiyor, kumadan rahatsız oluyorlarsa…

Burada Allah adına konuşuyoruz, Peygamber adına, din adına konuşuyoruz… Allah istiyor ki; kol kırılsın, yen içinde kalsın…. Evin içinde bu işleri halletmesi lazım. İster döver, ister kırar… EVin içinde bu işi halledecek. ALlah’In dinindeki kadın da, erkek de bu işte… Niye İslamiyetimizi biz kafirlerden öğreneleim ki! Niye, demeyelim ki; Allah vur dediyse; bu vurmakta vardır bir hikmet…

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/937320/

This entry was posted in İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, Uncategorized, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *