EMPERYALİZM BOP/BİP ABD – İSRAİL *** Suriye de savaşın ve yıkımın kaynağı ABD ve İsrail’dir

Ulusal Eğitim Isparta
02/26/18

Suriye de savaşın ve yıkımın kaynağı ABD ve İsrail’dir

Türkiye de görsel ve yazılı basının Suriye ile
ilgili tüm haberlerinin kaynağı İsrail ve ABD’dir.

Bu haberler, Suriye Devleti ve hükümeti üzerinde olumsuz bir algı yaratma amaçlı ve içerikleri tümüyle gerçeklerle taban tabana zıtlık taşımaktadır.Bu haberlerde, İsrail’in Suriye’ye sıklıkla düzenlediği saldırılardan asla söz edilmemektedir.

Bu haberlerde, IŞİD’le mücadele bahanesiyle Suriye’de bulunan ve ayrılıkçı, bölücü Kürt unsurlara destek veren ABD’nin yaptığı yıkım operasyonlarından asla söz edilmemektedir.

ABD’nin Suriye’deki yasa dışı varlığı ve İsrail’in girişimlerine desteği, teröristlerin ayakta kalmasına neden olduğunun üzeri hep örtülmektedir.

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad’ın ve yasal yönetiminin, neyi, neden, niçin yaptığı konusundaki haberler tümüyle işgalci ABD, saldırgan İsrail kaynaklarından servis edilmektedir.

Hatırlanmalıdır Şam’ı kimyasal silah kullanmakla suçlamak amacıyla düzenlenen kışkırtma ve senaryo, daha önce Irak için yazılmış ve oynanmıştı. Irak bu gün parçalanmış, milli kaynaklarına ABD ve ortaklarınca el konulmuş bir federasyon devlete dönüştürülmüştür.

Türkiye’nin yarınları için aynı senaryonun yazıldığı artık sır olmaktan çıkmış yaşanan bir gerçeğe dönüşmüş durumdadır. Bu nedenlerle Türk halkını uyarmak, gerekli önlemleri almak, düzenlenmesi planlanan provokasyonları etkisiz kılmak yaşamsal bir yurtseverlik gereği ve görevidir
.
Mahmut ÖZYÜREK

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, BOP, ORTADOĞU ÜLKELERİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *