YERLİ VE MİLLİ Mİ DEDİNİZ??? * Parti programı bile yerli olmayan bir parti “yerli ve milli” olabilir mi? AKP parti programını değiştirdi de, bizim haberimiz olmadı mı? Sizin parti programınız bile CFR etiketli. Yani, gayri milli…

YERLİ VE MİLLİ Mİ DEDİNİZ???

AKP Genel Başkanı, yerli ve milli olduklarını iddia etti. Biz de o zaman soralım;

**AKP’nin parti programını ABD’den CFR göndermedi mi?
Parti programı bile yerli olmayan bir parti “yerli ve milli” olabilir mi?
AKP parti programını değiştirdi de, bizim haberimiz olmadı mı?

Sizin parti programınız bile CFR etiketli. Yani, gayri milli…

**BOP ABD’ne ait bir projedir. AKP Genel Başkanı BOP Eş Başkanı olduğunu defalarca söyledi. BOP Ortadoğu’da Türkiye ile birlikte 22 ülkenin bölünme projesidir. Genel Başkanın ABD’nin verdiği Eş Başkanlıktan istifa edildiğini hiç duymadık. Bu nasıl millilik??

**Türkiye’de bankaları, sigorta şirketlerini, güvenlik şirketlerini, limanları yabancılara satarak nasıl milli olunuyor?

**HES adı altında, sularımızı bile yabancı şirketlere teslim ederek nasıl milli olunuyor?

**Anadolu topraklarının binlerce yıllık tohumlarını yasaklayıp, küresel şirketler adına Türk Milletini kısır tohumlara mahkum ederek mi milli oldunuz?

**Türk adını her fırsatta resmi kurumlardan kaldırarak mı milli oldunuz?

**Montrö Anlaşmasını koruyarak, Karadeniz’in bir çatışma alanı olmasına izin vermeyen Deniz Kuvvetlerini yargı sopasıyla güçsüzleştirerek mi milli oldunuz?

**Ege’de Türk karasuları içinde bulunan adalarımızı Yunanistan’ın işgal etmesine göz yumarak mı milli oldunuz?

**Yunan Başbakanı’na T.C. Devletinin tapu senedi olan Lozan’ı “tartışalım” demek nasıl bir milliliktir?

**Tarım ürünlerinde ve sütte ithal ürünlerden vergiyi kaldırıp, örtülü kapitülasyonları yasalaştırarak mı milli oldunuz?

**Bu nasıl bir milliliktir ki, AKP iktidarında 1 milyon çiftçi üretimi terk etti.

**Köprü geçişlerini Türk parası yerine, ABD dolarıyla belirlemek midir millilik??

**Andımızı kaldırarak mı milli oldunuz? Yoksa milli bayramları yasaklayarak mı? Ya da “Kurtuluş Savaşı Müzelerinin” adını kaldırarak mı?

Hangisi??

** İspanya’da DEDİNİZ Kİ;
“Tarih boyunca Doğu ile Batıyı, Müslümanlar ile Hristiyanları ayrıştıran en büyük çatışmanın haçlı seferleri olduğu iddia edildi. Haçlı seferleri aynı zamanda tüm bu tarafların birbirini tanıdığı, birbiri ile iletişime geçtiği, birbiriyle ittifaklar kurduğu, en önemlisi de çok yoğun bir şekilde bilim ve sanat noktasında alış verişte bulunduğu dönemlerdir.” Haçlı Seferlerini aklayarak nasıl milli olunuyor??

**Dünya Yahudilerinin bir kuruluşu olan ADL Erdoğan’ı “Musevilerin ebedi dostu” ilan ederek ödül verdi. Yahudi kuruluşu AJC üstün hizmet madalyası verdi… Milli olan bir siyasetçi bir başka millete hizmet etme madalyasını kabul eder mi?

**Milli bir parti, kendi Ordusuna vahşi bir operasyon yapılmasına, sırlarının dışarıya servis edilmesine izin verir mi?

**Erdoğan; “Yıllarca bu ülkede bir şeyler yapıldı. Farklı etnik kimlikte olanlar ülkemizden kovuldu. Acaba kazandık mı? Bu aslında faşizan bir yaklaşımın neticesiydi.” Demiştir.Yunan basını, bu sözleri “tarihi itiraf” başlığı ile yayınlamıştır. Oysa mübadele karşılıklıdır. Balkanlar ve Yunanistan’dan evlerini bırakarak gelen Türkleri yok sayarak nasıl milli oldunuz?? Bu nasıl milliliktir???

**Türk Milliyetçiliğini ayaklar altında çiğneyerek nasıl milli olunuyor?

**Mehmetçiğimi vuran silahların gittiği İncirlik’i kapatmayarak, İncirlik’te nükleer silahların yerleştirilmesine izin vererek Türkiye’yi cephe ülke yapmak mıdır millilik?? İsrail’in çıkarlarını korumak adına Kürecik’e radar üssü kurulmasına izin vermek midir milli olmak?? Kaldı ki o üsse geçmişte CHP’li vekiller gitmiş, içeri girememiştir. PKK’yı besleyen ABD’den 11 milyar dolarlık Boeing anlaşması yapmak mıdır milli olmak? Obama’ya “sesini özledim” diyerek çok mu milli olmuştunuz? Yoksa Obama Osmanlı torunu da bizim mi haberimiz yok(!)?

Sahi, yıllardır ABD yetkilileri ile görüşürken, neden kayıt tutulmuyor? Yerli ve milli olduğunuz için mi? Türk Dil Kurumu’ndan Ricamdır;

Lütfen AKP’ye “YERLİ VE MİLLİ” kelimesinin sözlük anlamını açıklayınız. Açıklayınız ki;
Yukarıda kısa bir özet çıkardığım filler ile;

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’nda “yabancıların çalışmasını sağlayan yasa çıkarmanın” millilik olmadığını anlasınlar…

Zahide UÇAR (20.02.2018)

This entry was posted in Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *