ADALET VAR MI ? * HAKSIZLIK YARIN KİMİN KAPISINI ÇALACAK ?

ADALET VAR MI ? *
HAKSIZLIK YARIN KİMİN KAPISINI ÇALACAK ?

5 Mayıs 2013 tarihinde Ulusalcı Gönüllüler olarak bir kampanya başlattık.

Kampanya değerli bilim adamı,siyasi ve yapay Ergenekon davası tutuklusu,ölümcül hasta olan Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nun tahliye edilerek tedavisinin insanca koşullarda sağlanmasını temin etmek idi.

Üzülerek sizlere bildirmek isterim ki aradan 2 ay geçmiş olmasına rağmen kampanyamız bugün saat 17.00 itibarıyla ancak 4843 imzaya ulaşmıştır.

Çabalarımıza rağmen toplanmış olan imza sayısının azlığı umut kırıcı olmuştur.Kampanya halen sürmektedir.Kampanyaya katılarak destek verenlere içten teşekkürlerimizi sunarız.

Kampanyaya katılamayanlara,kampanya hakkında bilgilenip de 2 dakikasını değerli bir bilim adamının yaşamından daha değerli görenlere seslenmek istiyoruz.

Sizler neredesiniz ?

Aslında bu seslenmeyi Bertold Brecht yukarıda sizlere yapmaktadır.
Kampanya yazısı ve kampanyaya erişim linki aşağıdadır.

Saygılarımızla

Ulusalcı Gönüllüler

Ağır hasta olan Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nun gecikmeden tahliye edilmesini istiyoruz

İnönü Üniversitesi eski Rektörü, Aydınlık, çağdaş değerli bilim adamı, Laik Cumhuriyet’in temsilcilerinden Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu 17 Nisan 2009 tarihinden bu yana Ergenekon tertibiyle 4.5 yıldır tutukludur.

Sayın Hilmioğlu hergün daha da ilerleyen, hapishane şartlarında tedavisi yapılamayan ölümcül derecede kanser hastasıdır. Uzun tutukluluk süresiyle sadece özgürlükler tutsak edilmemekte, ileri yaşlarda olan tutukluların yaşam hakları da ellerinden alınmaktadır.

Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nun tedavisinin ev ve hastahane şartlarında yapılması gereklidir. İnsani ve vicdani gerekçelerle, ölüm kapıyı çalmadan, geciktirilemeden başka bir Kuddisi Okkır olayı yaşamamak adına, değerli bilim adamı Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nun tahliye edilmesi için destek veriniz.

https://www.change.org/tr/kampanyalar/a%C4%9F%C4%B1r-hasta-olan-prof-dr-fatih-hilmio%C4%9Flu-nun-gecikmeden-tahliye-edilmesini-istiyoruz

This entry was posted in Anons, DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK, ERGENEKON - BALYOZ, FAŞİZM, HUKUK-YARGI-ADALET. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *