GÜNDEM KİRLİ POLİTİKACILAR * Dünyadaki İLKESİZ ve DÖNEK siyasetçileri sıraladığınızda Devlet Bahçeli ilk sıraları alacaktır

Naci Kaptan / 08.01.2018

Dünyadaki İLKESİZ ve DÖNEK siyasetçilerin sıraladığınızda Devlet Bahçeli ilk sıraları alacaktır. Aşağıdaki videoda olan konuşmalarından sonra GİZLİ olan AKP payandalığını artık açıkça yapar hale gelmiştir.

Artık MHP’de , küresel bir proje olan AKP’nin faşist ve emperyalizm yanlısı politikalarına açıkça el vererek teslim olmuştur. Türkiye’yi faşizme taşıyan , toplumu bölen , Devleti partileştiren , Hukuk ve yargıyı yok eden , Dünyanın en büyük yolsuzluklarını yapan küresel bir projenin diğer parçası da artık Devlet Bahçeli ve saz heyetidir.

Devlet Bahçeli Başkanın has adamıdır ve şayet Erdoğan başkan olursa biliniz ki Erdoğan’ın yardımcılarından birisi olacaktır.Bunun ayırdına varmış olan gerçek MHP seçmeni ve yerel yöneticileri MHP’den ayrılmaktadır.

ER KİŞİ SÖYLEDİĞİ SÖZLERİN VE
İLKELERİNİN ARDINDA DURAN KİŞİDİR

Devlet Bahçeli bu döneklikle cehennemi bile serinletecek bir vantilatör olabilir

Bakın yakın geçmişte neler demiş ;

Alçaksın ve şerefsizsin … Hergün fitne saçmaktadır …

https://youtu.be/pBMXWAolQJ8 

https://youtu.be/svNWqiEmcXE

https://youtu.be/-kcc5n4lk-c

Hem en ağır sözcükleri söyleyeceksin ,
Hem de Türkiye’yi kıran tüm AKP politikalarına destek verecek,
Adeta bir AKP sözcüsü gibi durmadan açıklamalar yapacaksın

***

BAKIN ŞİMDİ İSE NE DİYOR ;

cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 08 Ocak 2018 Pazartesi

Bahçeli: Erdoğan aday olursa destekleriz
MHP Genel Merkezi’nde medya temsilcilerinin sorularını yanıtlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adayı göstermeyeceklerini belirterek, “MHP ittifak olursa ittifakla, olmazsa kendi partisi olarak milletvekilliği seçimlerine girer, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise Yenikapı ruhuyla hareket ederek, Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alır. Bu kadar nettir” dedi.

“MHP’NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI YOKTUR. ERDOĞAN ADAY OLURSA DESTEKLERİZ”

Düşüncemiz cumhur ittifakıdır. Bu partileri ilgilendiren bir konudur. MHP’nin cumhurbaşkanı adayı yoktur. Genel Başkan aday olmayacaktır. MHP, ittifak olursa ittifakla, olmazsa kendi partisi olarak milletvekilliği seçimlerine girer, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Yenikapı ruhuyla hareket ederek Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alır. Bu kadar nettir.”

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/900713/

This entry was posted in Politika ve Gundem, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *