KÜRT’LER ÖZERKLİĞİ MASAYA KOYMUŞTUR * BÖLÜNME BAŞLATILMIŞTIR * PKK TERÖRİSTLERİ ÜNİFORMALI ASAYİŞ GÜÇLERİ KURMUŞTUR * DEVLET SESSİZDİR

KÜRT’LER ÖZERKLİĞİ MASAYA KOYMUŞTUR *
BÖLÜNME BAŞLATILMIŞTIR *
PKK TERÖRİSTLERİ ÜNİFORMALI ASAYİŞ GÜÇLERİ KURMUŞTUR *
DEVLET SESSİZDİR

Değerli Yurtseverler ,

Gözümüz kulağımız Gezi parkı olaylarında iken Vatan toprağı ayağımız altından çekiliyor!!!

Gezi parkı olayları çok önemlidir.Ama taşaronların gezi parkı olayları arkasına sakladıkları tuzak tehlikeli ,
büyük ve küreseldir.İşbirlikçi taşaron yaklaşmakta olan acı sonunu önleyebilmek için Ülkemizi pazara çıkartmıştır.Bölünme tehlikesi var diye düşünür,yazarken aslında bölünme ve özerklik fiilen başlamıştır.
Gizli Oslo görüşmeleri açığa çıktığında , böyle bir görüşmenin olmadığını ve bunu söyleyenlerin “Şerefsiz” olduğunu söyleyen başbakan Erdoğan kendi sözünün ağırlığı altında kalmıştır.Ve artık herşey açıkça yapılmaktadır.

BDP’nin yaptığı açıklama şöyledir ;
Kürtler’in özerklik-federasyon- bağımsızlık gibi siyasal talepleri belirleme hakkına sahiptir. Kürtler kendi kaderini tayin hakkının sadece Kürdistan halkının kararına ve onayına bırakılması Konferansımızda ortaklaşılan bir ilkedir.

Bu açıklamanın ardından ise PKK, Şırnak’ın Cizre ilçesinde sözde ‘asayiş’ birimleri oluşturdu, yol kesip kimlik kontrolü yaptı.PKK’nın terörist gruplardan oluşturduğu bir örnek üniformalı birlik sözde Kürt bayrağı ile Cizre merkezde gösteri yürüyüşü ve diploma töreni yaptı.

Tüm bunlar olurken ;
Lise öğrencilerinin tivit mesajlarını havada yakalayan,Gezi parkında demokratik eylem göstericilerini öldüren,gözünü çıkartan,kafasını kıran polis ortada yok idi.Ülke aydınlarını ,onurlu askerleri sabah horoz öterken tutuklayan, yeğenini satan , cinayet işleyen hükümlülerden rüşvetle gizli tanık yaratan, eylemcinin başına kurşun sıkan polisi serbest bırakan yargıçlar, Cumhuriyet savcıları da ortada yok idi.

Ortada,PKK / BDP’nin ardında kimler vardı ;

PKK teröristlerini aktivist , PKK ile savaşan değerli askerlerimizi terörist yapan Başbakan Erdoğan ve bakanları vardı.Türkiye parçalanırken askerini kışlaya çeken, PKK rahat etsin diye Heronları hangara sokan,uçurmayan Gen.Kur.Başkanı ve komutanları vardı.Ortada Devlet valisi olmak varken iktidarın valisi olan biat’çı valiler vardı.Bölgesel askeri güçler operasyon izini istediklerinde izin vermeyen valiler işte böylece meydanları artık kurumsallaşmaya başlayan eli kanlı PKK teröristlerine ve onların üniformalı asayiş güçlerine terk ettiler.

BÖLÜNME ARTIK FİİLEN BAŞLAMIŞTIR.

Yaşadıklarımız

VATANA

İHANETTİR !!!
İHANETTİR !!!
İHANETTİR !!!

İktidar hükümeti bu kadar ağır suçların altından kalkamayacaktır.
Yüce divanda adalet geç de olsa gerçekleşecek,
sonları acı olacaktır.

Nerededir Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ???
Nerededir Yurtsever ,yürekli CUMHURİYET SAVCILARI !!!

Aşağıdaki önemli yazıyı okuyunuz .

Naci KAPTAN
27.06.2013

Millet gezi parkıyla uğraşırken
AKP-PKK ortaklığı
Kuzey Kürdistanı ilan etti

Abdullah Öcalan’ın talimatıyla Diyarbakır’da yapılan ve Kuzey Kürdistan Birlik ve Çözüm Konferansı adı verilen toplantı sonucunda yapılan açıklama bölgede bağımsızlığakadar gitme kararını da tekeline alan yeni bir yapılanmanın tamamlandığı yönünde saptamalarda bulundu.

Abdullah Öcalan’ın talimatıyla Diyarbakır’da yapılan ve Kuzey Kürdistan Birlik ve Çözüm Konferansı adı verilen toplantı sonucunda yapılan açıklama bölgede bağımsızlığa kadar gitme kararını da tekeline alan yeni bir yapılanmanın tamamlandığı yönünde saptamalarda bulundu.

Bağımsızlığımızı ilan edebiliriz

BAĞIMSIZ Van Milletvekili ve DTK Eş Başkanı Aysel Tuğluk’un okuduğu ve BDP’nin de imza attığı bildirgede şöyle denildi:

Kürtler özerklik-federasyon- bağımsızlık gibi siyasal talepleri belirleme hakkına sahiptir. Kürtler kendi kaderini tayin hakkının sadece Kürdistan halkının kararına ve onayına bırakılması Konferansımızda ortaklaşılan bir ilkedir.

Abdullah Öcalan’nın tahliye edilmesi ve teröristlerin serbest bırakılması ve PKK’nın terör örgütü listesinden çıkırılması istenen bildirgede, Kürtçenin resmi dil olarak kabul edilmesi ve ana dilde eğitimin anayasal güvenceye alınması kaydedildi. Bildirinin İmralı, Kandil, Ankara, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği’ne gönderileceği vurgulandı.

Bölücülerle pazarlığın perde arkası

Bebek katili Apo’nun talimatıyla Diyarbakır’da yapılan ve Kuzey Kürdistan Birlik ve Çözüm Konferansı adı verilen ihanet toplantısı, bölücülerle iktidarın yaptığı ve halktan saklanan gerçekleri ortaya çıkardı. Bağımsız Van Milletvekili ve DTK Eş Başkanı Aysel Tuğluk’un okuduğu ve BDP’nin de imza attığı bildirgede şöyle denildi:

“Kürtler özerklik-federasyon- bağımsızlık gibi siyasal talepleri belirleme hakkına sahiptir. Kürtler kendi kaderini tayin hakkının sadece Kürdistan halkının kararına ve onayına bırakılması Konferansımızda ortaklaşılan bir ilkedir.”

Teröristbaşı Abdullah Öcalan’nın tahliye edilmesi ve teröristlerin serbest bırakılması ve PKK’nın terör örgütü listesinden çıkırılması istenen bildirgede, Kürtçenin resmi dil olarak kabul edilmesi ve ana dilde eğitimin anayasal güvenceye alınması kaydedildi. Bildirinin İmralı, Kandil, Ankara, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği’ne gönderileceği de vurgulandı.

Konferansın aldığı kararlar özetle şöyle:

* Hükümetin hala kullanmakta olduğu dil ve üslup, yeni karakol yapımları, koruculuğa yeni kadroların açılması ve askeri hareketlilik gibi uygulamalardan kaygı duymaktadır. Bu uygulamalar derhal sonlandırılmalıdır.

* Abdullah Öcalan’ın özgür bırakılmalıdır.

* Kürtler özerklik-federasyon-bağımsızlık gibi siyasal talepleri belirleme hakkına sahiptir. Kürtler kendi kaderini tayin hakkının sadece Kürdistan halkının kararına ve onayına bırakılması Konferansımızda ortaklaşılan bir ilkedir.

* Konferansımız Kürdistanın bir statüsü olmadan Kürt sorununun nihai olarak çözülemeyeceğini karar altına almıştır.

* Anadilde eğitim ve Kürtçenin resmi dil olarak kabulü, anayasal güvence altına alınmalıdır.

* Kamu kaynaklarının pozitif ayrımcılık ilkesi temelinde Kürdistana aktarılmasının sağlanması gerektiğini önemle vurgular.

* Başta hasta ve çocuk tutsaklar olmak üzere cezaevlerindeki tüm siyasi tutsakların serbest bırakılması için yasal düzenlemeler yapılmalıdır.

* Faili meçhullerin aydınlatılması ve toplu mezarların ortaya çıkarılması için devlet sorumluluklarını yerine getirmelidir.

* Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, Irak Federe Bölgesi Başkanı Mesut Barzani, KCK Başkanlık Konseyi ve tüm diğer Kürdistani güçleri, Ulusal Konferans’ın bir an önce toplanması için girişimde bulunmaya çağırır.

* Konferansımız BM, İKÖ, AB ve dünya halklarını Kürdistan halkının adalet, özgürlük, eşitlik için verdiği mücadelesine karşı sorumlu davranmaya davet eder.

* Konferansımız tüm uluslar arası örgüt ve devletlerden PKK’nin terör listesinden çıkarılmasını talep eder. *1*

İşte PKK’den sözde asayiş birimi

Cumhuriyet Haber Portalı
25 Haziran 2013

PKK, Şırnak’ın Cizre ilçesinde sözde ‘asayiş’ birimleri oluşturdu, yol kesip kimlik kontrolü yaptı.

İstanbul- Terör Örgütü PKK’liler tarafından kurulduğu belirtilen YDG-H adlı grup, Cizre’de tören düzenledi. Askeri düzen içinde sıraya girdiği görülen PKK’lileri vatandaşlar da izledi.

İmralı’da ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan’ın fotoğrafı ve terör örgütü derklerini taşılan bezlerin açıldığı törende yüzleri maskeli ve tek tip kıyafetli PKK’liler yemin edip sözde asayiş teşkilatının diplomasını aldılar.

Yüzü kapalı bir PKK’li tarafından okunan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: “Diyarbakır’da Nevruz kutlamalarında ilan edilen demokratik kurtuluş ve özgür yaşamı inşa hamlesiyle birlikte yılların özgürlük mücadelesi yeni bir sürece girdi. Kürt ve Kürdistan’ın varlığının kabul edilmeye başlandığı bu süreçle birlikte temel mücadele alanının yeni özgür yaşamı inşa etme olacağı kesindir. Bunun ilk ve temel ayağı şüphesiz öz savunmadır. YDG-H olarak öz savunma endeksli asayiş güçlerini oluşturmayı tarihsel bir sorumluluk olarak üstleniyoruz.”

Üniformalı PKK’liler daha sonra şehir merkezinde yol kontrolü yaptı.
Lastik yakıp yolu trafiğe kapatan gruba polis müdahale etti. (hürriyet)

*1* http://www.ulus923.com/45/59073/0/millet-gezi-parkiyla-ugrasirken-akp-pkk-ortakligi-kuzey-kurdistani-ilan-etti—bm-gorevini-yapsin-.html

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, PKK TERÖRÜ, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *