​Isparta Cumhuriyet Kadınlarından duyuru var

Kadınlarımızın sosyal yaşamdan ,toplumdan ,çalışma hayatından dışlanmaya çalışıldığı ağır toplumsal baskılara maruz kaldığı , gittikçe artan cinayetlerle yaşamdan kopartıldığı bu dönemde ;

Değerli kadınlarımız laik demokratik Cumhuriyete , Atatürk ve aydınlanma devrimlerine sahip çıkarak örgütleniyorlar. “​Cumhuriyet Kadınları Derneği Isparta Şubesinden” gelen duyuruyu paylaşıyor ve bu yürekli  Yurtsever kadınlarımızın çalışmalarına destek verilmesini dileyerek saygıyla selamlıyor ve başarılar diliyorum.

Naci Kaptan

Adalet Halıcı
justice423@gmail.com
25.11.2017

Cumhuriyet Kadınları Derneği Isparta Şubesi
İlk Olağan Genel Kurulu
25 Kasım 2017 Cumartesi günü yapıldı.

Genel Kurula, CKD Genel Merkezi Genel sekreter yrd.Sn. Beyhan KURTUL katılmıştır.

Isparta DA Atatürk Devrimlerine, Laik demokratik cumhuriyete inanç la bağlı, Kemalist devrimin ulus ve özellikle kadınlarla ilgili kazanımlarını savunma azim ve kararlılığında olan Ispartalı kadınların kurduğu “CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ ISPARTA ŞUBESİ” 1. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliklerine

1. Adalet Halıcı

2. Feray Selek

3. Meral Saygıvar

4. Ülkü Metin

5. Tülin Kurt Seçilmişlerdir.

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri; “Kemalist Devrime, Cumhuriyetin temel ilke ve değerlerine yapılan ve özellikle son yıllarda artan saldırılara karşı tüm cumhuriyetçi güçlerle birlikte direnme, Cumhuriyet kazanımlarının geliştirilip yaşama geçmesi konusunda çalışmalarını kesintisiz sürdüreceklerini” yinelediler.

CKD’ye bu değerlere inanmış kadın erkek tüm yurttaşların üye olabileceğini belirten yeni yönetim, başta cumhuriyet kadınları olmak üzere herkesi kendilerine destek vermeye çağırdı.

This entry was posted in CUMHURİYET - DEMOKRASİ - ÇAĞDAŞLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *