Değerli aydın Prof.Dr.Coşkun Özdemir’den CNN Türk tv’de Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programında AKP yandaşı katılımcılara eleştiri

blob:https://www.cnnturk.com/c5208396-e4b3-4b08-9030-fa06d4572e92 

TV de sizi dinliyorum Tarafsız bölgede.Muharrem İnce ile. AKP yandaşlarının cüretkarlığını hayretle karşılıyorum.Siz ikiniz genç olduğunuz için 40 lardaki darbeleri söz konusu etmiyorsunuz.Tayyip bey iktidarını o karşı devrimci ağababalarına borçludur.O darbelerle halk birey olamamış bilinçlenememiştir.Ve Doğan Kuban Özdemir İnce Halkın cehaletinden bahsederken yerden ğöğe haklıdırlar.

Milyonların bildiği Allah peygamber kuran namaz oruçtan ibarettir.Bunlardan ikisi bizim evde eşime yardım ediyorlar bir operasyondan sonra .Namuslu insanlar ama işte dünyaları bu kadar.Bir kaç kitap verdim erkek (55) hayatında ilk defa okudu.4-5 gün içinde yahu Coşkun abi bu Atatürk ne büyük adammış demeye başladı .

İşte bunlar milyonlar.Daracık bir dünyaları var Bir de dönekler i liberalleri katarsak AKP başarısını kolayca anlarız Ama halka kıyıp onun dinciliğini bunun sonucu olan cehaletini ortaya koyamıyoruz Tayyip ve şürekası halk bizimle diye övünüyor.Bilmem senin için hiçbir kıymeti harbiyesi var mı bu söylediklerimin.

Tayyip saray koltuğuna “Yunan kazansaydı iyi olurdu diyen adamı alıyor eşi first lady 90 yıllık enkazı kaldırıyoruz diyor .Bu yandaşlarda onu övmekten utanmıyorlar. Erdoğanın Atatürkçülüğünden söz etmek de gülünç geliyor bana.

Atatürk ve cumhuriyet laiklik için söylediklerinden ne zaman vazgeçti .Onun başka bir dünyası var. Atatürkü gözüne kestiriyordu.Bunun doğru olmadığını gördü. Bu kıvrak dönüşü bundandır.Erdoğanın Atatürkçülüğüne seviniriz diyenlere de şaşıyorum ve kızıyorum Orhan kardeşim .Hoşça kal.

Prof.Dr.Coşkun Özdemir

This entry was posted in ATATURK, CUMHURİYET - DEMOKRASİ - ÇAĞDAŞLIK, DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK, İrtica, YOBAZLIK - GERİCİLİK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *