AKIL FİKİR YAZILARI * Çok değişik Aynştayn profili var * Emperyalizm o kadar acaip başedilemez bir ahtapot oldu ki, bir Ülke’de Beyin Operasyonu yapmak çocuk oyuncağı oldu.Bi de üstüne paranızı alarak sizi 3 kâğıt algılarla formatlıyorlar.

T.C. BURHAN SAVAŞ”
burhan@superonline.com
2 Ekim 2017

Çok değişik Aynştayn profili var

Birinci Dünya Savaşı sonlarına kadar Batı’nın ( İngiltere,Amerika gibi) Aynştayn kuramları ile dalga geçilen bir ” Alman” profili var.
.
Hatta kuramını bile sınıf arkadaşı da olan Sırp karısından yürüttüğü iddia edilir.
.
( bu iddia bayağı ciddidir , çünkü sayısız Bilim KADINI’nn Batı’da buluşları erkek çalışma arkadaşları tarafından çalınmış ve mağdur edilerek Nobel almaları önlenmiştir.Bu durum halâ geçerlidir !)
.
Özellikle İngilizler onu her türden fırsatı değerlendirerek aşağılamışlar , ABD ülkesine sokmamıştır. İngilizler onun bir Alman Bilim Adamı olarak aslında bir Yahudi olan ama Dünya’ya İngiliz olarak lânse edilmiş ” Elmacı” Newton’un 400 yılı aşkın hiç itiraz edilmeden Tanrı Kelâmı yapılmış Kuramı Gravite Yasası’nı çöpe atmış Newton daha doğrusu İngiliz karizması bir Alman tarafından tecavüze uğramıştır.
.
Ancaaak, Almanya’da Yahudi Faciası’nın başladığı ve Aynştayn’ın artık Almanya’da hedef alınmaya başlandığı 1920’li yıllarda Batı için artık Aynştayn bir ” Yahudi”dir.Ve Batı’da o eski aşağılama , kuramıyla alay etme sona ermiş , hatta 1922’de 2 ” tantanalı ve Dünya’yı ayağa kaldıracak propaganda ile” ( Avustralya’da izlenen tam Güneş Tutulması Ölçümleri ile ) Kuramı doğru olarak ilan edilmiş , Newton bizzat İngilizlerce Tanrı’lıktan şutlanmış , Newton’un tahtı Aynştayn’a ABD’de muhteşem gezi turları ile kutlatırmış.Ve hemen Nobeli de ( 1 milyon dolar ödüllü ) verilip , karısını boşanmaya razı etmesi
sağlanmıştır.
.
Aynştayn , tamamen politik tezgâhların içinde ömür sürdü.
Aynştayn hayatı tam bir ” politik roman” olarak anlatılıyor.
Özellikle FEN’i derinliğine bilmeyenlere istenildiği gibi ” yediriliyor”.
.
Kuantum’un Babası Paul Dirac’ın ( ki o da İngiliz ama Yahudi değil , Viking soylu)
Belirsizlik Kuramı’nı Aynştayn ölünceye kadar anlamamış ,kabul etmemiş ,
” Dirac’a Tanrı zar atmaz , işini belirsiz komaz ” demiş ,ancak Dirac onu
” Tanrı adına konuşma, Tanrı’nın işine karışma” diye azarlayınca susmuştur.
.
Bu aralar , Katar’a – ideolojisine hizmet için – peşkeş çekilen Dijitürk’te ,
( artık güya Bilim Belgesel kanalları (çünkü Türkçe çeviriler aslından bilerek
insanları dinciliğe güdülemek için saptırılıyor)

Aynştayn’ın hayatı Deha adıyla , döndüre , döndüre yayınlanıyor.Bu Katar- İsrail – İngiliz ortak yayınını meselâ ben yemiyorum.Ayrıntılı Fen ve Tarihi’ni bağımsız Bilim kaynaklarından ( bir çoğunu zaten sınavlarını vererek Ders olarak ) öğrenmiş olan bizler için hiç sorun yok.
.
Ancak , maalesef popüler Bilim Belgeselleri’yle , özellikle feto dönemi ve feto Sonrası’nda hiiiç değişmeyen tuzak algılarla o kadar çok – hem de aydın ama fen okumamış olanlar-insanımız , genç neslimiz birilerinin HAYRANI yapılıyor.
.
Bu benim o kadar çok kafamı bozuyor ki..Ama , işte Emperyalizm o kadar acaip başedilemez bir ahtapot oldu ki, bir Ülke’de Beyin Operasyonu yapmak çocuk oyuncağı oldu.Bi de üstüne paranızı alarak sizi 3 kâğıt algılarla formatlıyorlar.
.
İşin en komiği Aynştayn değil Atom Bombası’nın Babası.O sadece , Almanlar bunu yapacak , siz aman acele edin diye ABD Başkanı’na mektup yazıyor.İşin aslı , Bomba’yı İtalya’dan getirilen , kaçırılan Fermi Şikago Üniversitesi’nde kurduğu tesiste yapıyor.

Fermi , kadere bakın ki Nükleer ihtisasını Alman Üniversitesi’nde yapmış.
Veeee Polis oğlu İtalyan Fermi’nin karısı da Yahudi..Fermi bir dahi.
Yoksa polis baba, oğlum okusun diyen biri değil , Fermi eski , ucuz Pazar’da bulduğu her fizik , matematik kitabını yiyor , yutuyor.Fermi olacağı çocukluğundan belli.Bir Dahi isterse dilenci evinde , isterse holding patronunun yalısında doğsun milim farketmiyor.
.
Dünya Tarihi , İnsanlık Kaderi ne kadar acaip.
.
Fermi olmasa , ABD asla Hitler Almanyası Bilimcileri’nden daha önce yapamazdı
Bomba’yı.
.
Arkadaşlar , lütfen Katar’ın ( ve bağlantılarının) ülkemizde çevirdiği dümenlere tüm dikkatinizi verin.Çünkü AKP iktidarını pek çok alanda eline geçirmiş vaziyette.
.
QNB Katar National Bankası.
Trabzonspor’un “ön” göğüs reklâmı.
.
Tv’ler QNB,QNB diye sabah , akşam bağırtılıyor.
Para , .ok gibi , bu bizim eski katırcılarda.
.
T.C. Burhan

This entry was posted in AKIL FİKİR YAZILARI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *