MAYOMU, FANİLAMI..* Unutma ki vatan dediği ülkesini en iyi koruyacak tek güç, Türk gücüdür bu dünyada. Bunu da emperyalist çok iyi bilir. O yüzden de üstümüzde çeşitli senaryolarını oynamakta, içimizden çeşitli kanı bozuğu milli birlik ve irademize karşı kullanmaktadır.

Serendip Altındal
24.08.2017
MAYOMU, FANİLAMI..

TSK’nın bundan böyle, Erdoğan güdümündeki AKP iktidarının Ortadoğu oyununda baş aktör olduğu ve Erdoğan’ın da bizatihen vazgeçemeyeceği oyun aracı olduğu sabittir. O halde Ergenekon mealindeki yeni tertipleri TSK ile oynamaya kalkarken, birden fazla dikkatli olması gerekmektedir.

Dolayısıyla da liyakatsiz ve ordu geleneğine aykırı, adil olmayan uygulamaları, atamaları gelişigüzel oynamamaya özen göstermeli ve asla da gaflete düşmemelidir. Unutulmasın ki askerin de bir sabrı vardır. Hele bu Türk askeriyse bir değil iki defa düşünmek gerekir. Yani Türk askeri başında çakmasını değil; ama saygı duyacağı gerçek bir Komutan görmek ister.

Çünkü bundan sonra, elan meşru(!) konumda olan iktidarın bir süre daha iktidarda kalması için, Türk Ordusundan başka da bir kozu kalmamıştır artık. Ve sonunda ben ettim ben buldum demek de vardır, biline. Bırakın üstüne gitmeyi, gasp ettiklerini geri vermek ve bilhassa ordumuzun önünü de açmak zorundadır bundan böyle. Çünkü kara gölgesi ordunun üstünde durdukça, aslında iktidarının ömrü daha da kısalacaktır. Günü gelince sizlerde anlayacaksınız bunu nasıl olsa.

Türk Milleti doğuştan milistir. Çünkü genetiği böyle kurulmuştur. Başka ayar da kaldırmaz. Alternatif ayar parametreleri de yoktur. Kapalı devre, evirilmeye müsait tek bir konfigürasyon taşır sadece. Tamirsiz fabrika çıkışlı; ama ömür boyu da garantilidir.

Kendisine katakulli ile yutturulmaya çalışılanı, nezaket ve geleneği gereği yutmuş gibi görünür. Ne ki aslında dilinin altında saklar ve günü, saati gelince de yutturmaya kalkanın suratının ortasına kusuverir. Sivili gibi askeri de böyledir, aynı hamurdandır işte. Âdemi ihtirasa hiç gelmez, belki imankâr; ama asla biatkâr değildir. Beklemediğin anda birden ısırır ve ısırdığı yerin dişlerinin arsında kalıverir sonra.

Şimdi de bu hesabın içinde ve gün saymaktadır artık. O gün gelince de bize harman olacaktır yine bütün dağlar, tepeler. Ve bir anda çıkıverirler yine Meteler, Oğuzlar, Atillalar, Atatürk’ler ve tüm diğerleri ortaya. Sen nerelerde olursun, hangi deliklere girersin acep o zaman bilinmez. Öyleyse yap hesabını şimdiden, sonra da bana söylememiştin deme sakın.

Halk çocuğu Atatürk’ün birçok mayolu resmi vardır. Eşiyle kendi özel mekânında yemek yiyen Kılıçdaroğlu’nu, özel angaje paparazzi kamerasıyla ancak gizlice fanilalı görüntüleyebilen ve kişisel özele tecavüz ihlaliyle yeni bir sabıka kaydı daha açarken, üstüne Atatürk partisinin liderliğine yakıştırmayarak yeni bir ihlal daha yapan Erdoğan, acaba fanilanın mayo yanında resmi kıyafet olduğunu da hiç düşünmedi mi? Demek ki halk çocukları için ikisi de özel zaman ve mekanlarda hiç fark etmezmiş.

Çünkü kişisel kompleksleri yokmuş ve meclise ya da herhangi bir resmi protokole o kıyafetlerle gelerek asosyal görüntü verdiklerini de hiç kimse görememiş. Ayrıca yiğidin malı meydandadır diye de boşuna dememiş atalarımız.

Hal böyle olunca da sormak lazımdır. Acaba kendisi denize mayosuz mu giriyormuş ya da gömleğinin altına çamaşır giymiyor muymuş? Halkın içinden birileri olarak tek başına dolaşabilen Atatürk ve Kılıçdaroğlu gibi insanların yanında denize bile koruma ordusuyla giren diğer halk(!) çocuğu Erdoğan, herhalde, elele tutuşarak sırtlarını kendisine çevirmiş korumalarının oluşturduğu bir suni havuzda denize girip çıkıyor anlaşılan. Ve biz onun mayo giyip giymediğini bile bilmiyoruz.

Yeni bir Dünya Savaşında ilk önce ABD ve AB yok olacaktır. Çünkü başta Çin olmak üzere yakında tek bayrak altında buluşacak Kore, Japonya, Vietnam ve diğerleriyle uzak Asya gümbür gümbür gelmektedir. Aralarına enjekte ettiği çakma İslam Malezya da bir halta yaramaz, bir yudumluk haptır onlar için. Yani bırak Nicola Teslaları, ‘HAARP’leri, yakında atomun da ümüğünü sıkar bunlar. Şimdi kızdırdık yine galiba içimizdeki Amerikalıları!

Unutma ki vatan dediği ülkesini en iyi koruyacak tek güç, Türk gücüdür bu dünyada. Bunu da emperyalist çok iyi bilir. O yüzden de üstümüzde çeşitli senaryolarını oynamakta, içimizden çeşitli kanı bozuğu milli birlik ve irademize karşı kullanmaktadır. Ne ki hepsi boşunadır. Çünkü yakında ayağa kalkacak olan Rusya ve uzak Asya’nın güvenliğinin tek garantörü de, küçük Asya’nın sahibi yüce Türk Milleti ve onun milli gücüdür.

Sadece ABD’nin değil; ama bütün Dünyanın da bu kuvvetlere karşı durması zordur. Poker suratlı Amerikalı donuna kadar artık son elini oynamaktadır. Sonrasında ise kıçındaki donunu da bırakarak masayı terk etmek zorunda kalacaktır. Ve asla yadsımayalım ki üç yüz yıldır oynayan uzatmalı dizinin sonu artık ekranda görülüyor ve orada ‘THE END’ yazıyor…

Serendip Altındal

Özün Kişiliğinin Aynasıdır…
serendipaltindal.blogspot.com
serendipaltindal@gmail.com

This entry was posted in DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER, FAŞİZM, TSK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *