EYYYYYY BAŞKANLAR !!! HEPİNİZ SORUMLUSUNUZ

Naci Kaptan
19.06.2017

EYYYYYY BAŞKANLAR !!! HEPİNİZ SORUMLUSUNUZ

Bu günlerde ben de sade bir vatandaş olarak EYYYYY demek istiyorum .
Ki bu söylem sadece AKP’nin Cumhurbaşkanına ait olmasın …

EYYYYY …

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü ARSLAN
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit
Danıştay Başkanı Zerrin GÜNGÖR
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca
Sayıştaş Başkanı Seyit Ahmet BAŞ
HSK Üyeleri
YSK başkanı Sadi Güven

Hepinize kocaman bir afferin !!!

Hepiniz kasabalardan köylerde doğarak Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin sizlere bağışladığı imkanlarla Türkiye Cumhuriyetinin en yüksek makamlarına geldiniz …Ama bu gelişler hakça ve bileğinizin gücüyle , liyakat ve bilginizle olmadı . Siyasi güç hepinizi eleğe koyarak sınadı.

Vereceğiniz kararlarda yasaların değil de otoritenin isteğine uygun olması kuralını kabul edenler elek üstünde kaldı ve makamlara atandı .

Hepinize kocaman bir afferin !!!

El birliğiyle Türkiye’nin hukuk sistemini çökerttiniz.Bu yaptıklarınızı cahil fakat vicdanlı yurtsever bir vatandaş asla yapmaz .

Eyyyy sözde hukukçular Bu yaptığınız aslında anayasal bir suçtur
Kendinize yasaları rehber almak yerine siyasi gücü rehber aldınız.
Yasaların çiğnenmesine el birliğiyle izin verdiniz.

Sizi atayan güç anayasayı çiğnedi , PARLAMENTOYU ASKIYA ALDIM dedi , sesiniz çıkmadı … Laiklik karşıtı odak olmaktan ceza alan bir siyasi parti hepinizi kendi amaçlarına uygun olarak hizaya getirdi.Sizi atayan gücü işlediği suçlar nedeniyle ve şikayet üzerine yargıladığınızda mazlumun değil , sizi atayan gücün yanında haksızca yer aldınız.

İktidarın sopası oldunuz . Muhalifleri sindiren hapse atan , haksız kararlar veren savcı ve yargıçları görevlere atadınız. Mağdurların çığlıklarını duymazdan geliyorsunuz .

Yargıtay Cumhuriyet baş savcısının kim ve nerede olduğunu bilen var mı ? Laik Cumhuriyet ve Anayasa tepetaklak edildi ama Devleti korumakla yükümlü olan savcı bey ÜÇ MAYMUNLARI oynuyor.

Tek adamın yanına geldiğinizde olmayan düğmelerinizi iliklemeye çalıştınız . Siyasi konuşmalarına hep birlikte alkış tuttunuz .
Yetmedi pişkin gülüşlerle Tek adamın çay sepeti oldunuz.

Seçim ve referandumlarda en büyük hileler YSK başkanının katılımıyla yapıldı. Rejim bu kişinin katkısı ile değiştirildi .Sizler bunları yaparsanız suçluları hangi yüzle yargılayacaksınız ?

Afferin size ki Türkiye Cumhuriyeti Devletini işlediğiniz hukuk cinayetleriyle yok ediyorsunuz . HUKUK için idam kararını sizler verdiniz.Hukuk ve yasaları korumakla yükümlü olan savcılar ve yargıçlar , hukuku katlediyorlar .

Sizleri yetiştiren eğiten Devlet yönetimine getiren Cumhuriyet Devletini yıkmaya ortak olmak nasıl bir şeydir. Bunun tüm vebali hepinizin omuzlarındadır.

Sizler yüzünden muhalefet partisi Başkanı Kılıçdaroğlu ileri yaşına rağmen Ankara’dan İstanbul’a ADALET için 430 km yol yürüyor. Hiç düşünmez , üzülmez misiniz , vicdanınız sızlamaz mı ?

Mabadınızı ısıtan makam koltuklardan , altınıza verilen araçların keyfinden vazgeçemez misiniz ?

Eyyyyy başkanlar hepiniz hukuku birlikte katlettiniz . Hukuk tarihinin kara sayfalarında yer alacaksınız .

Devleti yasaların kendilerine verdiği güçle yıkanlardan günü gelecek gerçek hukuk adamlarınca hesap sorulacaktır .

Hepinize kocaman bir afferin !!!

Naci Kaptan

This entry was posted in ANAYASA, FAŞİZM, HUKUK-YARGI-ADALET, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *