Danışman efendi demiş ki ; “Sessiz değil Halkımız gümbür gümbür bir Devrim yapıyor farkında mısınız. Halk kendi Devletini kurmak için adım atıyor, 16 Nisan Kutlu Olsun” *** Vah vah aklı evvel danışman acaba hangi Devletin okullarında okudu da adam! oldu * Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu devletin adı Türkiye’dir ve bu ülke kurulurken bu toprakları vatan bellemiş ve bu topraklarda yaşayan , aynı dili konuşan farklı etnisetiden oluşan halk kurmuştur. Böyle konuşanların Türk’lüğü sorgulanmaya açıktır..Bu topraklar konumu nedeniyle çok hain üretmektedir.

cumhuriyet.com.tr
10 Nisan 2017 Pazartesi

Erdoğan’ın danışmanı Mehmet Uçum rejim değişikliğini itiraf etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, 16 Nisan’da “devrim” olacağını öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı Mehmet Uçum, 16 Nisan’da “devrim” olacağını öne sürüp “rejim” değişikliğine dikkat çekti. Erdoğan “rejim” değişikliği eleştirilerine “Türkiye’de rejim değişmiyor. Değişen sadece yönetim sistemidir” demişti.

“HALKIMIZ DEVRİM YAPIYOR”

Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum ise “rejim” değişikliği eleştirilerini haklı çıkaran bir paylaşımda bulundu. Uçum, Twitter’daki hesabından ;

Sessiz değil Halkımız gümbür gümbür bir Devrim yapıyor farkında mısınız. Halk kendi Devletini kurmak için adım atıyor, 16 Nisan Kutlu Olsun” diye yazdı.

This entry was posted in ANAYASA, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *