BİR SORU : Dini ve kuranı öğrenmeleri için din adamlarına ve yurtlara teslim edilen küçük çocuklara neden din adamları tecavüz ve istismar ediyor ??? *** Kuran kursunda 11 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismar: Kurban kestik, kapandı

cumhuriyet.com.tr
09 Nisan 2017 Pazar

Kuran kursunda 11 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismar:
“Kurban kestik, kapandı”

Kuran kursunda öğretmeninin cinsel istismarına uğradığını söyleyen 11 yaşındaki erkek öğrenci başına gelenleri anlattı, ancak yurt müdürü “kurban keserek” olayın üzerini kapattı.Ankara Batı Adliyesi 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanan dava dosyasındaki iddialara göre, anne ve babası ayrılan küçük çocuk, Beypazarı’nda halasının yanında yaşamaya başladı.

Hürriyet gazetesinden Nurettin Kurt’un haberine göre; halası G.Ç., çocuğu ilçede bulunan yatılı Kuran kursuna verdi. Olay tarihinde 11 yaşında olan çocuk, 2013 yılında yurtta öğretmen Ali K.’nın cinsel istismarına uğradı.

Olayı duyan yurtta kalan diğer bir öğrenci M.A., ile yurdun aşçısı Ş.K., durumu yurt müdürü Asalettin A.’ya iletti. Müdür Asalettin A., “Kurban kestik, olay kapandı” yanıtını verdi.Olaydan hala G.Ç. de haberdar oldu ancak müdür Asalletin A., ile sanık Ali K., halanın olayı kimseye anlatmaması için baskı yaptı.

PEDAGOG: ÇOCUĞA İTİBAR EDİLMELİ
İstismarı duyan baba C.O., olayı, iki yıl sonra yanına aldığı oğlunun davranışlarından şüphelenince öğrendi. Babanın şikâyeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. Olaydan iki yıl sonra Ekim 2015’te hazırlanan hastane raporunda istismara ilişkin “bir bulguya rastlanmadığı” belirtildi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/716861/Kuran_kursunda_11_yasindaki_erkek_cocuga_cinsel_istismar__Kurban_kestik__kapandi.html
This entry was posted in DİN-İNANÇ, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *