Erdoğan’ın Kutlu İntikam Meleği: İsrail * Başbakan Erdoğan’ın evlatları * Banyas’ın yezitleri,AKP beslemesi çıktı!

“ARAP BAHARI” SÖYLEMİ MASALDIR.
BAHAR DENİLEN !
ASLINDA YOK EDİCİ KARA KIŞTIR VE ADI BOP’tur …

EMPERYALİZM ,BOP EŞGÜDÜM BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN
DESTEĞİYLE SURİYEYİ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR.

Suriye’den sonra sıra İran ve Türkiye’dedir.
Türkiye bu nedenle derin bir istikrarsızlaştırma ile karşı karşıyadır.
Küresel düzenin bölücü ve zayıflatıcı tüm unsurları cepheye sürülmüştür.

Naci Kaptan

Erdoğan’ın Kutlu İntikam Meleği: İsrail

Zahide Uçar
zahide@zahideucar.com

O kadar azdılar ki, düştükleri sefil durumu bile idrak edemiyorlar.
Erdoğan Suriye Devlet Başkanı Hafız Esad’a;

“Çocukların feryadı arşı inletirken, susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Ey Esad, vallahi bunun hesabını vereceksin. Başkalarına gösteremediğin cesareti, ağzında emzik olan kundaktaki bebeğe göstermenin bedelini çok ama çok ağır ödeyeceksin. O çocukların arşı inleten figanı, inşallah, Rabbimin Müntakim sıfatı mucibince, Kahhar sıfatı mucibince, senin üzerine kutlu bir intikam olarak inecek” diye sesleniyor.

Ve İsrail Suriye’yi bombalıyor.
Erdoğan’ın kutlu intikam meleği “İsrail” oluyor.

Ülkesini savunan bir devlet başkanını katil ilan ediyor. Uyuşturucu baronu, tecavüzcü sapık bebek katili Öcalan’ı Türk Milletine kabul ettirmeye çalışıyor. Bebek katili sapık ile masaya oturuyor. Protokoller imzalıyor.

Deccal;

“Yanlışları doğru, doğruları yanlış gösterir” diye tarif edilir.
Günümüzde bütün doğrular ters-yüz edildi.Sultan şimdi savaş naraları atıyor. “ABD Suriye’ye karadan girerse destekleriz”
diyor.

Müslüman kanına doymadı.

Iraklı Müslümanların kanı-namusu-bedduası üzerindeyken… Kaddafi’nin vebali omuzlarında, kanı ellerine bulaşmışken… Suriye halkının kanına da talip oluyor.Erdoğan’ın Türkiye’de barındırıp silahlandırdığı katiller (Yurt Gazetesi / Ömer Ödemiş’in) haberine göre;

“İlk saldırıda Banyas’ta yaşayan vatanseverleri çoluk çocuk demeden katleden cihatçı güçler, Bayada beldesi cami imamı Şeyh Ömer Bayati’yi hanımı ve çocuklarıyla birlikte öldürerek, ezanı da değiştirip, Selefilere özgü biçimde okumaya başladılar. Küresel Cihatçı güçler bir yandan katliam yaparken bir yandan da Afganistan, Irak ve Libya’da ABD ve NATO güçlerinin yaptığı katliamların resimlerini ‘Banyas Katliamı’ diye basına dağıtarak, propaganda yapmaya çalıştıkları iddia ediliyor.”

Irak’ı kimyasal silah yalanıyla parçalayanlar, aynı yalanı Suriye için söylüyor. BM yetkilisi Ponte “sarin gazını isyancıların kullandığını” rapor ederek yalanı ortaya çıkarıyor.Vicdan yok, utanma yok, ahlak yok. Kolayca iftira ediliyor.

Yetmiyor;

Dünya medyasında, Suriyeli sığınmacılar ve çatışmalardan yaralanarak Türkiye’ye tedavi için getirilen yaralıların böbrek, karaciğer, göz, kalp gibi organlarının tedavi sırasında alındığı yönünde haberler yer alıyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün bu nedenle inceleme başlattığı iddia ediliyor. (Lübnan El- Diyar Gazetesi)
Yetmiyor;

Lübnan’da yayımlanan Al Akhbar Gazetesi, Türkiye’nin Suriyeli teröristleri barındırmakla kalmadığını, Suriye rejimine karşı silahlandırmanın yanı sıra, hayat kadınları da sunduğunu öne sürüyor.

“MİT’ten Cihatçılara Hayat Kadını” başlıklı haberde ÖSO canilerinin;

“Bu savaşta bize sunulan silah ve para desteği her şey demek değildir. Savaş daha çok uzun sürecek gibi görünüyor. Cihatçıların cinsel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik verilen fetvalara rağmen cihat evlilikleri yetersizdir. Türkiye’nin bu konuda sunduğu hizmet yetersizdir. Biz sizden bizimle savaşmanızı istemiyoruz ama kadınlarınıza ‘cihat evliliği’ çağrısı yapmanızı bekliyoruz” dediğini yazıyor.

MİT elemanları hayat kadınlarını ya da fahişeleri kabul edip etmeyeceklerini soruyor. Militanların cevabı; kadınların nereden geldiğini umursamadıkları, cihatçılarına kadınlarla birlikte olma izninin fetvayla verildiği yönünde oluyor. (Ömer Ödemiş/Yurt Gazetesi)

Bu utanç verici iddialar Türkiye’nin getirildiği korkunç durumu açıkça gösteriyor.

Yetmiyor;

Cumhuriyet Gazetesinden Alican Uludağ; “MİT ve Emniyet İstihbarat Dairesi’nin yaptığı çalışma sonucu Türkiye’de 2 binin üzerine El Kaide üyesinin bulunduğu belirlendi.” Diye haber yapıyor

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres 25 Mart 2013’te CNN Türk’te yayınlanan özel röportajında “Türkiye’nin Gazze’nin silahtan arındırılması konusunda garanti verdiğini” itiraf ediyor.

Artık mızrak çuvala sığmıyor.

Erdoğan ABD ve İsrail’in çıkarlarını korumak için Türk Devletini ve vatan çocuklarını ateşe atmaktan çekinmiyor.Battığı sıcak para çukurundan kurtulmaya bahane yaratmak, devleti dönüştürüp federasyona razı etmek için savaş naraları atıyor.

Katil sürüsü PKK çekiliyor safsatasıyla millete “barış” yalanı pazarlanıyor. PKK’ya bir söz vermedik diyenler, Güneydoğu’dan devleti çekiyor. Oslo ihanet sürecinde verilen sözler unutturuluyor. ABD’nin PKK’yı terör listesinden çıkartıp, BOP’nin silahlı gücü haline getireceği ise saklanıyor. Bebek katili Öcalan “bin gider, Elli bin kişiyle geliriz” diyerek bu gerçeği açık ediyor.

Ayrıca PKK bir şey almadan çekiliyorsa halkı neye ikna diyorsunuz? “PKK gitmesin” diyen mi var?

YALANCI CENNET

Hasan Sabbah:

İran’da Haşşaşin denilen mezhebin kurucusu. 1090-1091’de Kahire’den İran’a dönerek Alamut Kalesi’ni ele geçiren Hasan Sabbah’ın hizmetine girenler önce içkinin içine atılmış haşhaşinle uyuşturuluyor, adam gözlerini açtığında kendini bir yalancı cennette buluyordu. Bu cennet gibi yerde, huri gibi kızlarla her türlü zevki yaşayan fedailer, bu cennetten ayrılmak istemiyordu. Ancak cennete girmenin yolu vardı. Hasan Sabbah’ın her istediğini gözünü kırpmadan yapmak. Bu yalancı cennet sayesinde Hasan Sabbah’ın etrafında oluşan fedailer ordusu, kısa zamanda adlarını duyuracak suikastlar düzenlediler ve çoğunda başarılı oldular. Hasan Sabbah’ın yok edilmesini istediği hedef kim olursa olsun suikasta uğruyor, çoğu ölüyor, kurtulanlar ise yeniden suikastlara maruz kalıyorlardı.

Türkiye’nin maddi kaynaklarını pervasızca paylaşanlar, çevrelerine ve galata tefecilerine haşhaşin yerine “para” sunuyor. Ve sunulan bu para, beyinleri dumura uğratıyor. Paranın her türlüsü piyasayı kuşatırken, namuslu insanların namusuyla para kazanması zorlaşıyor. Kara paranın hüküm sürdüğü bir ülkede namuslu insanlar ticaret yapamaz. Çünkü rekabet koşulları ortadan kalkar.

AB’ni gösterip Ortadoğu bataklığına saplananlar, cami gösterip kilise onarıyor. Fuhuşun, kara paranın tavan yaptığı, ahlakın dibe çöktüğü, en sapkın yaşamların din diye pazarlandığı ülkemde Ayasofya Müzesini cami yapacaklarmış(!)…

Benim için bir sakıncası yok da(!)..
Korkum;

Ayasofya’yı gösterip bir gece yarısı operasyonu ile Bartolemeus’u Ekümenik yapmalarıdır. Kendine oy verenler Ayasofya ile oyalanırken, Barto Ekümenik olup İstanbul’da ikinci Vatikan’ı kurabilir.

10 yıldır oynadıkları Ali Cengiz oyunları, bundan sonra oynayacakları Ali Cengiz oyunlarının da garantisidir.

“Ne sihirdir, ne keramet, Erdoğan’ın gece yarısı geçirdiği ‘korsan’ yasalardadır maharet(!)…” Suriye için böyle bir yola girdiler ama insaflı insanlar da var. Bakın en yetkili ağız ne diyor : Suriye’de kimyasal silah yok! Bu kimyasal silahları kullanan Suriye karşıtlarıdır, diyor. Yani Recep Tayyip Erdoğan’ın beslediği silahlandırdığı teröristler kullanıyor demek istiyor!Suriye için böyle bir yola girdiler ama insaflı insanlar da var. Bakın en yetkili ağız ne diyor : Suriye’de kimyasal silah yok! Bu kimyasal silahları kullanan Suriye karşıtlarıdır, diyor. Yani Recep Tayyip Erdoğan’ın beslediği silahlandırdığı teröristler kullanıyor demek istiyor!Yasin suresi bu günün aktörlerini ne güzel tarif ediyor:

“Biz onların boyunlarına halkalar geçirdik. Çenelere kadar dayanan o halkalar yüzünden kafaları kalkıktır.”

“Önlerine ve arkalarına set çektik. Gözlerini perdelediğimizden artık göremezler.”

Bu kadar kirlenirseniz, feraset gözünüz kapanır. Firavun’a yoldaşlık edersiniz.

Olan budur.

Başbakan Erdoğan’a evlatlarının fotoğrafını sunarız

El Kaide’nin Suriye kolu olarak bilinen Nusra cephesi, Halep kırsalındeki Nebil ve Zehra bölgesinde 30 esirin başını keserek fotoğraflarını yayımladı. Cezayir merkezli Al Khabar gazetesinin haberine göre Cihatçıların, Selefi şeyhlerinin fetvasından sonra bugün 30 insanı kestikleri ortaya çıktı.

Cihatçılar bu vahşet görüntüleri sosyal ağda yayımlandıktan sonra ÖSO (Özgür Suriye Ordusu), bu insanların Suriye’de yaşanan “devrimi” temsil etmediklerini açıkladı. ÖSO’nun açıklaması, ABD’nin El Kaide’yle
“yollarınızı ayırın” yolundaki açıklamalarına karşılık bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ancak ÖSO ve Nusra Cephesi’nin birçok cihadist grupla birlikte benzer katliamlar yaptıklarının görüntüleri defalarca yayımlanmıştı. Başbakan Erdoğan ise bu gruplar için “Suriye’nin öz evlatları” ifadesini kullanmıştı. *2*

Banyas’ın yezitleri, AKP beslemesi çıktı!

Banyas’taki korkunç katliamın ardından çıkan yeni bilgi ve belgeler, çoğunluğu Türkiye üzerinden Suriye’ye geçen 350 kişilik El Kaideli terörist grubun bu saldırının planlayıcısı ve uygulayıcısı olduğunu ortaya çıkardı. Teröristlerin ele geçen görüntülerinden katliam operasyonunun kod adının ise ‘Sahil Volkanı’ olarak belirlendiği anlaşıldı.

10 Mayıs 2013 Cuma

HABER MERKEZİ (Ömer Ödemiş)

Geçen hafta Suriye’nin Akdeniz kıyısındaki Tartus iline bağlı Banyas kasabasında yaşanan ölümler ve katliama ilişkin yeni belgeler, görüntüler ve bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Banyas halkı, Suriye’de krizin yaşanmaya başladığı günden bu yana devam eden 2 yılı aşkın süreçte, rejim yanında yer aldığı için zaman zaman El Kaide ve Nusra Cephesi’nin hedefi oldu. Rejime bağlı olan bölge halkı, asla küresel cihatçı güçlerin yanında yer almadı. Tam tersine vatansever Banyas halkının terör gruplarının bölgeden geçişlerine ve Tartus iline izin sızmalarına izin vermediğine vurgu yapan yerel yetkililer, bu nedenle El Kaide ve Nusra Cephesi’nin ortak operasyonla katliam düzenlediğini belirtiyor.

HALKI VAHŞİCE KATLETTİLER

Stratejik olarak önemli bir bölgede bulunan ve Alevi Suriye vatandaşlarının ağırlıklı olarak yaşadığı Banyas ve çevresinde yapılacak eylemin BAAS rejimin yıkılmak üzere olduğu imajı yaratacağını planlayan küresel cihatçı güçlerin, kalabalık bir askeri güçle bölgeye saldırdıkları, onlara insanı vahşice öldürdükleri iddia ediliyor.

EL KAİDE 350 KİŞİYLE SALDIRDI

Saldırılarına “Sahil Volkanı” diye de isim takıp yaklaşık 350 kişilik bir askeri bir güçle bu bölgeye karşı saldırıya geçen El Kaide teröristleri, Suriye Ordu güçleri bölgeye ulaşana kadar onlarca insanı katlettiler. Ordu birliklerinin bölgeye ulaşması ile çatışarak kaçmaya çalışan saldırganlardan değişik ülke pasaportu taşıyan 150 cihatçı ölü olarak ele geçirilirken, çok sayıda saldırganın da silahlarını bırakıp, teslim olduğu açıklandı.

İlk saldırıda Banyas’ta yaşayan vatan severleri çoluk çocuk demeden katleden cihatçı güçler, Bayada beldesi cami imamı Şeyh Ömer Bayati’yi hanımı ve çocuklarıyla birlikte öldürerek, ezanı da değiştirip, Selefilere özgü biçimde okumaya başladılar. Kıyım ve katliamlarla Banyas’ı bir “Selefi şeriat prensliği” haline getirmeyi hedef- leyen saldırganların planları ordu birliklerinin bölgeye ulaşmasıyla son buldu. Küresel Cihatçı güçler bir yandan katliam yaparken bir yandan da Afganistan, Irak ve Libya’da ABD ve NATO güçlerinin yaptığı katliamların resimlerini “Banyas Katliamı” diye basına dağıtarak, propaganda yapmaya çalıştıkları iddia ediliyor.

TÜRKİYE’DEN SIZDILAR

Banyas’taki manzara Kerbela’daki kadar acıdır” diyen Başbakan Erdoğan’ın da bu propagandaya bir noktasından katıldığı belirtilirken, Banyas katliamını yapan Yezitlerin, Türkiye’den Suriye’ye sızan ve yabancı ülkelerden gelen Selefi teröristler olduğu belirtildi.

‘EL NUSRA’NIN BİR NUMARASI ÖLDÜRÜLDÜ’

Nusra Cephesi’nin başındaki ismin Suriye güçlerinin düzenlediği operasyon sonucu öldürüldüğü iddia edildi. Ürdün merkezli Jordannews’in Suriyeli güvenilir kaynaklara dayandırdığı habere göre, Suriye güçlerinin ülkede yüzlerce katliamdan sorumlu El Kaide bağlantılı Nusra Cephesi’nin bir numaralı ismi Ebu Muhammed el Culani’yi düzenlediği operasyonda öldürdüğü öne sürüldü.

İngiltere merkezli muhalefet yanlısı Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ise, Culani’nin Suriye güçlerinin bombardımanı sonucu yaralandığını söyledi. Nusra Cephesi ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yayımlamadı. *3*

*1* Zahide Uçar www.zahideucar.com
*2* http://www.odatv.com/n.php?n=basbakan-erdogana-evlatlarinin-bu-fotografini-sunariz-2804131200
*3* http://www.yurtgazetesi.com.tr/dunya/banyasin-yezitleri-akp-beslemesi-cikti-h34624.html

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK, EMPERYALİZM, PKK TERÖRÜ, Politika ve Gundem, TERÖR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *