AKP DEMOKRASİSİ faşizmle besleniyor.* Ne dedi otobüsteki sevgili kızım ; Az kaldı az , hepiniz gebereceksiniz …

Naci Kaptan / 05.04.2017

Şükür rabbime , Tüm kamu kurumlarıyla birlikte diyanet de , imam lar da artık benim .
Siyaseti kışla ve camiye de soktum. Cami cemaati bölündü. Diyanet Başkanına verdiğim Mercedes  helal olsun, ona bir uçak da versem yeridir. . İmamlar ise siyasetçilere taş çıkartır valla!  Tüm camiler AKP seçim bürosu gibi oldu . Varsın olsun halkı Allah ile aldatayım . Cihattır cihat !!!

Ordunun belini kırdım. Yargıtayı, danıştayı ,Anayasa mahkemesini evcilleştirdim.
Yasalara anayasaya aykırı ne yapsam görmezler,duymazlar. “Parlamentoyu rafa kaldırdım”  dedim de Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ses bile çıkartamadı .Hak da benim adalet de !

Polisi desen ağır silahlarla ve aktosunlarla donattım.İpten kazıktan kurtulmuşlara
gaz verdim, siz Osmanlı torunusunuz diyerek meydanlara saldım . İlçe başkanlarımız
makamlarında otomatik ağır tüfekle görev yapıyor. Kimse adamıma kışt diyemez alnını
karışlarım kendini Fizan’da bulur.

Ne dedi otobüsteki sevgili kızım ; Az kaldı az , hepiniz gebereceksiniz …

 
Odatv.com
30.03.2017
Ankara’da okullar akın akın zorla mitinge gönderiliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara’da katılacağı toplu açılış törenine öğrenci ve öğretmenlerin katılım göstermesi için okullara mesaj atıldı…

Evrensel’de yer alan habere göre, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna sayılı günler kalırken, evet için devlet imkanlarının seferber edildiği bir kez daha ortaya çıktı. İstanbul’da Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki tüm okullara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımını isteyen yazı göndermişti. Ankara’daki bazı ilçe milli eğitim müdürlüklerinin de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın 2 Nisan Pazar günü Ankara’da yapacağı tören için öğrenci ve öğretmenlere gelmeleri talimatında bulunduğu ortaya çıktı. Etimesgut, Ayaş ve Sincan ilçe milli eğitim müdürlüklerinden okul müdürlerine atılan mesajlarda Erdoğan’ın Atatürk Kültür Merkezi’nde konuşma yapacağı toplu açılış törenine öğrenci, öğretmen ve velileri göndermeleri istendi.

‘SİNCAN OKULLARI OLARAK KATILACAĞIZ’

Sincan’da okul müdürlerine gönderilen mesajda Erdoğan’ın konuşma yapacağı törene öğrencilerin nasıl götürüleceği de şöyle duyuruldu: “Sayın Cumhurbaşkanımız 02 Nisan Pazar günü Ankara-Hipodromda toplu açılış merasimi yapacaktır. Sincan okulları olarak buraya katılım sağlayacağız. Öğretmen, öğrenci, veli olarak herkesin katılımını teşvik edelim. Otobüsler ücretsiz olarak götürüp getirecekler.” Mesajda otobüslerin kalkacağı noktalar ve saatte belirtildi. Sincan ilçesinde öğretmenlere bu mesajları ileten bir okul müdürü ayrıca “İlçe milli eğitim müdürümüz Adem Solmaz beyin mesajıdır. Arkadaşlarla katılım için gerekli hassasiyeti gösterelim.” diye ikinci bir mesaj da attı.

OTOBÜSLER ‘EVET’ İÇİN ÜCRETSİZ

Etimesgut ilçe milli eğitim müdürlüğü de okul müdürlerine mesaj attı. Öğretmen ve ailelere törene katılma talimatı verilen mesajda “Tören alanına Etimesgut ve Eryaman’dan EGO otobüsleriyle ulaşım sağlanacaktır” denildi. Ankara’nın Ayaş ilçesinde de okul müdürlerine benzer çağrılar yapıldığı belirtilirken katılacak ve katılmayacak öğretmenlerden de imzalı yoklama alındığı iddia edildi.

This entry was posted in ANAYASA, FAŞİZM, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *