KİRLİ SİYASET * Bahçeli’nin mitinglerini AKP organize ediyor!* “Bahçeli Türkiye’de yetiştirilen en büyük truva atıdır * MHP’yi eriterek siyaset alanından silinmeye götürüyor* Türkiye’yi kaosa sürükleyen tüm siyasi oyunların perde arkasından Bahçeli çıkar.”

*Bahçeli Türkiye’de yetiştirilen en büyük truva atıdır *

*Bahçeli Türkiye’nin Cumhuriyet rejimini ve üniter Devleti yok edecek ve bölecek olan yola taş döşerken MHP’yi de eriterek siyaset alanından silinmeye götürüyor*

Vermiş olduğu kapalı ve açık desteklerle AKP’yi destekleyerek siyaseten güçlendirdi , sanki PKK’ya karşıymış gibi davranarak PKK ile Habur ve Oslo’da pazarlığa oturmuş olan ve Dolmabahçe’de AKP’li Bakanlar ile toplantı ve açıklama yapan HDP’lileri görmezden gelerek AKP’ye Başbakan/Cumhurbaşkanı Erdoğan’a artık açıkça destek vermektedir.

Laik demokratik Cumhuriyet ve üniter devlet hiç bu kadar büyük bir tehlike ile karşılaşmamıştır.Türkiye’yi kaosa sürükleyen tüm siyasi oyunların perde arkasından Bahçeli çıkıyor.

Bahçeli şimdi de Türkiye’yi bölerek rejim değişikliğine ve Laik Cumhuriyet rejiminden İslam Devletine yöneltecek ve faşizme sürükleyecek olan süreci başlattı..Bu nedenle MHP’den istifalar artarak MHP yok oluşa sürüklenmektedir. Bunun karşılığı olarak , şayet evet çıkarsa (Ver partiyi al başkan yardımcılığını) olacağı görülmektedir.

Naci Kaptan / 29.03.2017

Aydınlık/Sabahattin Önkibar

Bahçeli’nin mitinglerini AKP organize ediyor!

​İsteyen Aydınlık.com.tr’den arşivime girip 9 Mart 2017 tarihli yazıma bakabilir.Başlık şudur: “AKP teşkilatlarına, ‘Bahçeli’nin mitinglerine katılın’ emri verildi.”

Evet, yaklaşık 20 gün önce yani mitingler başlamadan AKP Genel Merkezi’nin teşkilatlarına verdiği emri AKP’li bir kaynağa dayanarak duyurmuştuk.Dolayısı ile Bahçeli için alanlarda toplananların tamamına yakını AKP’lidir ki bu durum sahada yapılan gözlemlerle doğrulanmıştır.

Peki bu niye mi yapılıyor?
Güya Ülkücü ve milliyetçiler Bahçeli ile beraberler mesajını vermek ve ‘evet’i güçlü göstermek için lakin bütün anketlere göre o kesimin yüzde 80 civarı kesin hayır diyor.

Altı çizilmesi gereken husus Kasım 2015’te yapılan genel seçimlerde partisi MHP adına bütün kampanya boyunca sadece iki miting yapan Bahçeli’nin şimdi Tayyip için gün aşırı alanda olmasıdır ki işte bu Bahçeli’nin misyonunu ortaya koyuyor.

This entry was posted in Politika ve Gundem, SİYASİ TARİH, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *