ERMENİ’lerin YAPTIĞI SOYKIRIM *** HOCALI SOYKIRIMI VE SURİYE ERMENİLERİ…* Bir çocuğun derisini canlı canlı yüzen Ermeni bir doktordu. Gözler oyuldu. Hamile kadının bebeği karnından yarılarak alındı. Kadının göğsü kesildi, bebeğin ağzına tıkıldı. Kafalar kesildi. Öldürdükleri kadınlara bile sapıkça tecavüz ettiler.

Zahide UÇAR
26.02.2017

HOCALI SOYKIRIMI VE SURİYE ERMENİLERİ…

Bundan 25 yıl önce Hocalı’da korkunç bir insanlık suçu işlendi. Ermenistan, Rus Ordusu’nu yanına alarak, Azerbaycan Türklerinin yaşadığı Hocalı’ya saldırdı. Kapkara bir geceydi.

Bir çocuğun derisini canlı canlı yüzen Ermeni bir doktordu. Gözler oyuldu. Hamile kadının bebeği karnından yarılarak alındı. Kadının göğsü kesildi, bebeğin ağzına tıkıldı. Kafalar kesildi. Öldürdükleri kadınlara bile sapıkça tecavüz ettiler.

Hocalı, Ermeni yerleşim yerlerinin ortasında tek Türk yerleşim yeriydi. Hocalı’nın tek bir çıkışı vardı. Ermeni ve Rus ordusu o çıkışı bilerek açık bıraktı. Türkler o soğuk kış gecesinde, can havliyle o tarafa yöneldi. Ve Türkler tuzağa düşürülerek topluca katledildi. Ölenlerin cesetleri yabani hayvanlar tarafından parçalandı.

Bu durum bana, Van’da Ermeniler tarafından katledilen Müslümanların can havliyle Van gölüne doğru kaçışlarını hatırlattı. Onlar da Van gölüne doğru kaçtıklarında, Van gölünde bulunan Ermenilere ait gemilere çağrılmışlar, gemilere sığınan Türkler tuzağa düşmüşlerdi. Erkekleri Van Gölüne attılar. Kadınları Akdamar Adası’nda bulunan kiliseye götürerek günlerce tecavüz ettiler. O dönem Akdamar Adasının adı, “tecavüz adası” olarak anılıyordu. Ve AKP o kiliseyi bu milletin cebinden onardı. Kilisenin tepesine de ÇAN TAKTILAR.

O adada tecavüz edilen, canını ve namusunu kurtarmak için Van Gölüne atlayan Müslüman Türk Kadınlarının kemiklerini sızlatarak, tecavüz kilisesini ayine açtılar. AKP’nin davetiyle Ermenistan’dan açılışa geldiler.

*** *** *** *** ***

Hocalı katliamı, yapılış şekli ve niyeti açısından tam bir soykırımdır.

Ve medeniyet denilen tek dişi kalmış canavar, 20. Yüzyılın en cani soykırımına göz yumdu.Sonra öğrendik ki, Hocalı Soykırımı, ezeli düşman Rusya ve Amerika’yı birleştirmiş…CİA ajanı Ermenilerle, KGB ajanı Ermeniler ortak çalışmış.

Gelelim Türkiye Cephesine;

Malum, Suriye’yi yaşanmaz hale getiren ülkelerden biri de Türkiye’dir. Suriye yaşanmaz hale gelince, Suriyeliler doğal olarak Türkiye’ye göç etti. AKP, sınırımızı açıp, sorgusuz-sualsiz geleni içeri aldı.Affedersiniz, yanlış yazdım. Almadıkları da var tabii… Sadece Türkleri içeri almadılar. 1915 Tehcirinde Suriye’ye gönderilen Ermenilerin torunları da geldi. Hem de;

“Dedelerimizin topraklarını geri almak için gidiyoruz” diyerek…Ve onlar dedelerinin yaşadığı yerlere yerleşti. Bana hiç kimse Ermeni Diasporası ve yabancı istihbarat ajanlarının bu insanlarla irtibata geçmeyeceğini söyleyemez!!.

CİA, atanmış siyasilerin korumasında, bütün Türkiye’yi köy köy gezerek, ailelerin soy kütüğünü çıkardı. Yabancı istihbaratlar, geçmişte devletle sorun yaşamış ailelerin çocuklarına ulaştı. Devşirebildiklerini devlete düşman yapıp, Türk Milletine karşı kullandılar. Kullanmaya da devam ediyorlar.

Anlaşılan o ki;

Türkiye’de Türkleri azınlık olarak göstermek için bir proje yürütülüyor. AKP’li bir bakan Ermenilere;

Bir gün topraklarınıza geri döneceksiniz” demişti.

AKP’nin gizli bir gündemi, verilmiş sözleri olmalı ki, böyle bir açıklama yapabildiler.Ev sohbetlerinde, “Türkiye’de toplam 6 milyon Türk var” diye konuşan sözde Türkler türemiş.

Ne güzel etki ajanlığı değil mi?

Türkleri savunuyor gibi yaparken, kendi ülkesinde etnik bir azınlığa düşürmek… Yani; umutsuzluk aşılamak, komplekse sokmak, direniş azmini kırmak…

80 Milyon nüfusa sahip ülkemizde 6 milyon Türk varmış iyi mi?
CİA, MOSSAD, MI6 ve diğerleri böyle buyurdu demek ki…

Türkiye üzerinde oynanan oyun o kadar çok ki, bu oyunları açık edip, engelleyemezsek, Anadolu’da asla barınamayız.Türkiye’yi Türkler yönetseydi, TÜRKİYE HOCALI Soykırımını tanırdı.

Azerbaycan’ı Türkler yönetseydi, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’ni tanırdı diyeceğim ama….Öğrendiğimize göre, geçmişte Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni Pakistan tanımak isteyince Türkiye;

“AMAN” demiş.

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni Türkiye’yi yöneten Merihliler tanımadı ki, Azerbaycan tanısın.Bu vesileyle diyorum ki,

Türkiye’yi Türkler yönetirse, HOCALI SOYKIRIMI Türkiye tarafından tanınmalıdır.

This entry was posted in ERMENİ SORUNU, Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *