SADAT İSİMLİ KARŞI DEVRİMCİ GAYRİ-NİZAMİ HARP TEŞKİLATLANMASI ŞİMDİ DE ANAYASAYA EL ATMIŞ * POYRAZKÖY TEZGAHINDAN TARİKATÇI SADAT ŞİRKETİ ÇIKTI * İSTANBULDA GAYRİ NİZAMİ HARP TEŞKİLATLANMASI * VE SURİYE SINIRINDA OLANLAR * MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür, yeni anayasayı SADAT’ın hazırladığı öne sürdü.

MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür,
yeni anayasayı SADAT’ın hazırladığı öne sürdü.

MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çeşitli birliklerinden emekli olmuş 23 subay ve astsubayın kurduğu Uluslararası Savunma Danışmanlık Ticaret Şirketi’nin (SADAT) başkanlığını yapan emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi’nin aralarında bulunduğu grubun Türkiye’yi eyaletlere bölen, içinde Türklük ve laikliğin olmadığı bir başkanlık sistemini öngören yeni anayasa hazırladığını öne sürdü.

Aydınlık gazetesi ise 2012 yılında gündeme getirdiği SADAT ile ilgili haberlerinde “Suriyeli ve yabancı militanlar, AKP Hükümeti’nin özel bir şirket olarak kurdurduğu SADAT tarafından eğitiliyor ve silahlandırılıyor” iddiasını öne sürmüştü.

“TBMM’YE YOLLANDI”

Yeniçağ gazetesinden Salim Yavaşoğlu’nun haberine göre; “Ergenekon’u biliyorum” deyip davada tanıklık eden ve Cemaat’in kumpas kurup mağdur ettiği aydın ve komutanları hedef alan Mehmet Eymür, SADAT’ın hazırladığı yeni anayasayı şöyle anlattı:

“Eyalet sistemi için Anayasa hazırlandı. Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi’nin bulunduğu grup, yeni anayasa taslağı geliştirmiş. Tanrıverdi kendisine ait internet sitesindeki 22 sayfalık ‘yeni anayasamız hayırlı olsun’ başlıklı bölümde hazırladığı anayasa taslağının 30 Aralık 2011’de Onursal Başkanı olduğu ASDER vasıtasıyla TBMM’ye yollandığını belirtiyor. Özetle ‘Başkanlık ve Eyalet sistemi’ getiriyor, Türkiye’yi eyaletlere bölüyor. Bu eyaletler, ‘Bölgeli üniter devlet ve idari özerklik’ ilkesiyle düzenleniyor. ‘Yeni ve etkili yönetim şekli getiriyorum’ diye Türkiye’yi 7-8 eyalete böl, özerklik ver, kestirme yoldan Türkiye’yi böl, işi bitir.”

YENİ ANASAYADA TSK DA HEDEFTE

Tanrıverdi’nin yeni anayasasını okuyunca aklıma ilk gelen ABD’nin ‘Büyük Ortadoğu’ ve‘Büyük Kürdistan’ projeleri oldu. Bu anayasa ‘Hacı Paşa’nın Anayasası’dır” diyen Mehmet Eymür şöyle devam etti:

“Bu anayasa TSK’nın dizaynını şöyle uygun görüyor: Milli güvenlik kurulu kaldırılmalı. Genelkurmay Başkanlığı, MSB’lığına bağlanmalı ve TSK yeniden yapılandırılmalı. İç güvenlik, İçişleri Bakanlığı’na, dışa karşı savunma da MSB’lığına verilmeli. Jandarma Genel Komutanlığı’nın Genelkurmay’la organik ağı koparılmalı. Milli Güvenlik Siyaset Belgesi’nden (MGSB) iç tehdit değerlendirmeleri kaldırılmalı. YAŞ’ın yapısı değiştirilmeli ve bütün kararları yargıya açık olmalı. Askeri yüksek yargı kaldırılmalı, askeri hâkimler üniformasız olmalı.”

SADAT’IN HAZIRLADIĞI ANAYASADA NELER VAR

Mehmet Eymür, emekli Tuğgeneral Tanrıverdi’nin yeni anayasasının özelliklerini ise kendisine ait internet sitesinde şöyle sıraladığını aktardı:

“Gelelim esas konuya, ‘Nasıl Bir Anayasa’ olması gerektiği kısmına:

a. Anayasada resmi ideoloji olmamalıdır.

b. Değişmez maddeler bulunmamalıdır.

c. Laiklik ilkesi anayasada bulunmamalıdır.

d. Resmi dil Türkçe olmalı, anadilde eğitim imkânı sağlanmalıdır.

e. Temel insan hak ve özgürlükleri kısıtlanmamalıdır. İdam cezası konulmalıdır.

g. Vatandaşın anayasal sıfatı olmamalıdır.

h. Başkanlık sistemi olmalıdır.

i. Yönetim şekli, bölgeli üniter devlet ve idari özerklik ilkelerine göre düzenlenmelidir.

j. Milli iradenin bütün devlet kurumları üzerinde otorite kurması sağlanmalıdır.

k.Sivil diktatörlüğün yolu kapatılmalıdır.

l. Siyasetin üzerinde yargı vesayeti olmamalıdır.

m.YÖK kalmalı, üniversitelerde bilimsel özerklik sağlanmalıdır.

n. Asker siyasetin üzerinde vesayet kuramamalıdır.”

Odatv.com

Yukarıdaki haberde adı geçen SADAT isimli, ordudan İRTİCA nedeniyle ihraç edilmiş olan karşı devrimci askerlerin kurmuş olduğu oluşumun ANAYASA konusuna da el atmış olması nedeniyle SADAT’ı tekrar mercek altına almak gereği doğmuştur.Sadat’ı kuranların askerlere yönelik kumpas Poyrazköy davasında da ihbarcı oldukları da ortaya çıkmıştır.Bu nedenle SADAT hakkındaki haberleri tekrar paylaşıyorum.

Naci Kaptan
26.06.2016

***

POYRAZKÖY TEZGAHINDAN TARİKATÇI SADAT ŞİRKETİ ÇIKTI
Posted on February 3, 2014 by Nacikaptan

Aydınlık/Askerhaber
05 Eylül 2012

POYRAZKÖY TEZGAHINDAN SADAT ÇIKTI

Emekli Koramiral Ahmet Feyyaz Öğütcü işaret etmişti

İrticacı oldukları için TSK’tan atılan askerlerin kurduğu As-Der’in yan kuruluşu olan ve Suriye’de Esad’a karşı savaşanları eğitmekle suçlanan SADAT adlı şirketten bambaşka bir rezalet çıktı.Birkaç gündür Aydınlık’ın gündeme getirdiği SADAT’ın Yönetim Kurulu üyelerinden emekli SAT’çı Mehmet Emin Koçak’ın (fotoğrafta en solda) SAT komandolarının tutuklanmasına neden olan (SÖZDE) Poyrazköy davasında rol aldığı öğrenildi.Aydınlık’a bilgi veren emekli bir SAT komandosu, Koçak’ın Poyrazköy kazılarının yapıldığı dönemde Emniyet’le işbirliği yaptığını belirtti.

Kuzey Deniz Saha eski Komutanı Emekli Koramiral Ahmet Feyyaz Öğütçü de SÖZDE) Poyazköy davasında bir ihbar mektubu aldığını belirterek şöyle demişti:

“Bazı personelin borçlu ve geçinemediklerini söyledikleri bir dönemde aniden paralanıp ev ve araba aldıkları vurgulanmıştı.İsimlerden biri de Mehmet Emin Koçak’tı.Koçak’ın çok defa izinsiz ABD’ye gittiği de tespit edildi.Bu yüzden 2009′da tutuklandı”………………

Devamı https://nacikaptan.com/?p=9155

Posted on September 3, 2012 by Nacikaptan

Naci KAPTAN

İSTANBULDA GAYRİ NİZAMİ HARP TEŞKİLATLANMASI
VE SURİYE SINIRINDA OLANLAR

Değerli okur,,

Suriye’den gelen lejyoner askerler nedeniyle Antakya ve çevresindeki yerleşim bölgelerinde can güvenliği ve huzur kalmamıştır.Hatay valisi ise bu konuda yaptığı açıklama ile gerçekleri saklamış ve saptırmıştır.Vali siyasi bir duruş sergileyerek ,hükümetin istek ve beklentilerine uygun bir açıklamayı yapmıştır.

GERÇEKLER ;

Yandaş basın bu olayları saklasa da sesi susturulamayan az sayıdaki gerçek Ulusal basın ve yerel sivil toplum kuruluşları gerçekleri duyurmaya çalışıyorlar.Bu önyazının sonunda İskenderun Çevre Koruma Derneğinden gelen bir mektup,yörede olanları anlatmaktadır.

Türkiye komşumuz olan Suriye’ye karşı kurulan Haçlı ordularının karargahı ve taşaronu haline gelmiştir.Dışişleri bakanı Davutoğlu ve Başbakan Erdoğan savaş naraları atarak,ülkemizi felakete sürüklemektedirler.Bir sene önce Suriye ile kanka olanların neden bu kadar değiştikleri sorgulanmalıdır !!!

Suriye’ye karşı açılmış olan örtülü savaşın karargahı Ülkemizde olup,kamplar sadece savaştan kaçan aileleri değil,Esad güçlerine karşı olan askerleri ve komutanları Hatay’daki Apaydın kampında barınmaktadır.Bu asker ve lejyonerler,kamplardan sınır ötesine geçerek savaşıp dönmektedirler.Suriye’ye karşı oluşturulan karışık lejyoner birliklerine her türlü silah,cephane desteği,ekonomik yardım ve sağlık ,tedavi hizmetleri AKP iktidarı tarafından ve MİT aracılığı ile sağlandığı dış ve iç basında açıkça yazılmaktadır.

AYDINLIK GAZETESİ 03 Eylül 2012

İşin daha da tehlikeli ve ürkütücü tarafı Farklı ülkelerden para karşılığı gelen yeni nesil lejyoner askerlerin bir kısmı AYD Türkiye’de,İstanbul Beylikdüzü’nde eğitilmektedir. Aydınlık’ın haberine göre TSK’dan irtica nedeniyle ihraç edilmiş askerlerin İstanbul’da kurdukları SADAT isimli KONTRGERİLLA MERKEZİNDE Suriye’ye gönderilen lejyonerlere kendi web sitelerinde yazılı olan aşağıdaki eğitimler verilmektedir;

Devamı <<<<<< https://nacikaptan.com/?p=1902

This entry was posted in ANAYASA, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, TERÖR, YOBAZLIK - GERİCİLİK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *