ÜLKEMDE DURUM VAZİYETİ * TÜRKİYE KANIYOR * ATATÜRK’ün PAŞASI OLMAKTAN KARŞI DEVRİMİN PAŞASI OLMAYA * ONLARCA ŞEHİT TOPRAĞA VERİLİRKEN GEN.KUR.BAŞKANI ŞEHİTLERİN NEDENİ OLANLARLA BİRLİKTE DÜĞÜNDE !!! *Sosyal medyada öfke patlaması: Hulusi Akar’a istifa çağrısı * Ne yazık ki Gen.Kur.B.Hulusi paşa da Laik Cumhuriyete ve Atatürk’e hergün kötülemeler yapan karşı devrimci bir iktidarın yakınında durarak cephesini belli etmiştir. Hele hele hergün çok sayıda şehitlerimizi toprağa verirken ve bu aziz şehitlerimizin vebali Başbakan/Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerinde iken gidip de bu kişinin düğününde şahit olmak ancak AKARca bir durumdur * Yazıklar olsun

 

ATATÜRK’ün PAŞASI OLMAKTAN VAZGEÇEREK KARŞI DEVRİMİN PAŞASI OLMAK

Sosyal medyada öfke patlaması: Hulusi Akar’a istifa çağrısı

14 Mayıs 2016 Cumartesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Selçuk Bayraktar ile evlendi. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın Bayraktar’ın nikah şahitliğini yapması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar, Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde evlendi. Törende Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da şahit olarak yer aldı.

Akar’ın çatışmaların ve şehit haberlerinin gelmeye devam ettiği bir günde nikaha katılıp şahit olması, sosyal medyada büyük tepki çekti. Twitter’daki #HulusiAkarİstifa etiketine 25 binin üzerinde tweet atıldı.

Sosyal medyadaki tepkilerden bazıları şöyle:

@zeka1dede: Sn Hulusi Akar belki devletin tepesinde birlik mesajı vermek için oradaydı ama bence yanlış yaptı.

@MucahidAYYILDIZ: Dağlarda, meskun mahalde, sınır boylarındaki kahraman askerlerimiz neler hissediyor? Son zamanlardaki en büyük hayal kırıklığım. #HulusiAkar

@erhanhyr: Hulusi Akar’ın 8 Mehmetçiğin şehit olmasının hemen ertesinde bir düğüne gitmesi kabul edilemez. Yazıklar olsun.

@enisersoy35: Org. Hulusi Akar’ın, Sümeyye Erdoğan’ın şahitliğini büyük Atatürkçü İsmail Kahraman ile birlikte yapması da kaderin bir tuhaf cilvesi olmuş.

@rasihyilmaz: Bugün 10 şehit cenazesi var ve düğüne gitmeyi tercih eden bir komutanları yani Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar var!!

This entry was posted in DURUM VAZİYETİ, TSK, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *