KARANLIĞIN AYAK SESLERİ * Laiklik gidiyor dindar anayasa geliyor * Kızlı erkekli eğitimi kaldıracağız * ‘Hayat kadını mı olacaksınız; okulda kızlı-erkekli oturmayın!’

GERİCİ ZİHNİYET GÖREV BAŞINDA

TBMM 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman”Laiklik anayasada olmamalıdır” diyerek AKP’nin var olan Laik Cumhuriyet’i yıkarak yerine kuran hükümlerinin geçerli olduğu bir islam devleti kurmak isteklerini açığa vurdu. Kahraman’ın bu isteği Millet olmak yerine ÜMMET olmak isteğinin dışa vurumudur. Kahraman efendi Şeri hükümlerle yönetilen bir devlet istiyorsa  Bunun yeri Laik Demokratik Türkiye değildir . Mesela Suudi Arabistan’la AKP’nin arası iyi olup Kahraman efendi Arabistan’da yaşamayı seçebilir.  Ayrıca Kahraman’ın Laikliği özümsememiş ve millet olmak yerine ümmet olmayı seçmiş olan olan arap ülkelerinin neden kan denizinde yüzdüğünü ve emperyalizm tarafından nasıl kolayca parçalandığı konusunda araştırma yaparak ders çalışması da gereklidir.

İslami düzenle yönetilen tüm ülkelerde Mİllet olmak yerine ümmet olmak bilinci geliştiği için kolaylıkla istikrarsızlaştırılarak kardeş kavgası ile bölünmektedir. Ümmet olan topluluklarda Vatan ve toprak aidiyet düşüncesi zayıftır ve bu ülkeler kolayca işgale edilebilir durumdadır. Ümmet bilincinin olmadığı ülkeler Bağımsızlıklarını kaybetmiş ülkelerdir.

Kahraman TBMM Başkanlığına Laik Cumhuriyet’in topluma sunduğu imkanlardan yararlanarak geldiğini ve yapmış olduğu yemini unutmuştur.Laik Cumhuriyet’e karşıt olan gerici düşünceli birisinini TBMM başkanlığına getirilmiş olması düşündürücü ve hazindir. Bu atamayı DEMOKRASİ BİR AMAÇ DEĞİL BİR ARAÇTIR diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olup ,Erdoğan’ın da amacı ve isteği TBMM Başkanı ile aynıdır ;

Amaçları Laik Cumhuriyet sistemini yıkarak yerine şeriat hükümlerinin olduğu bir din devleti getirmektir. Türkiye İslam Devleti isteyen , demokrasiden hoşlanmayan ve BENİM BUYURDUĞUM gibi olacak zihniyeti taşıyan bir oluşum tarafından yönetiliyor. Kahraman’ın Laiklik hakkındaki yaptığı konuşma, bu kişinin ülkedeki en büyük gerici ayaklanmalardan biri olan ve tarihe ‘Kanlı Pazar’ olarak geçen saldırının faillerinden olduğunu ve 31 Mart Olayları’ndan sonra Türkiye’deki en büyük gerici ayaklanma olan 6.Filoyu destekleyen”Kanlı Pazar”ın tetikçisi olan MTTB’nin kontrgerilla yapılanması olan “40’lar komitesi”nde yer aldığını hatırlattı. Ata deyişi cuk oturmuştur ; “KIRK YILLIK YANİ , OLUR MU KANİ?”

Naci Kaptan

KARANLIĞIN AYAK SESLERİ

AKP ağzındaki baklayı çıkardı:
Laiklik gidiyor dindar anayasa geliyor

TBMM Başkanı Kahraman, “Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır” dedi. Kahraman “Dünyada üç anayasada laiklik var. Fransa, İrlanda, Türkiye. Tarifi de yok. Böyle bir şey olmamalı. Dindar anayasa meselesinden anayasamızın kaçınmaması lazım. Dindar bir anayasa olmalı” diye konuştu.

Kahraman, İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği AY-BİR’in düzenlediği “Yeni Türkiye Konferansları”nın altıncısında, “Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa” konulu konferans verdi.İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası Doktora Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Ay-Bir Konsey Başkanı Yusuf Balcı ve akademisyenler katıldı. Meclis Başkanı, burada yaptığı konuşmada, “Ladinilik olmamalı yeni anayasada ve dindar bir anayasa olmalı” dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/522050/AKP_agzindaki_baklayi_cikardi

AKP’li TBMM Başkanvekili:
Kızlı erkekli eğitimi kaldıracağız

Radikal
20/11/2013

Meclis Başkanvekili ve AKP Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Meclis’te toplanan 14’üncü Ulusal Çocuk Forumu’nda, gelecek dönemde karma eğitimi kaldırmaya dönük çalışma yapılacağını söyledi.Hürriyet’ten Bülent Sarıoğlu’nun haberine göre, Meclis Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Meclis’te toplanan 14’üncü Ulusal Çocuk Forumu’nda, gelecek dönemde karma eğitimi kaldırmaya dönük çalışma yapılacağını söyledi. Yakut, “Maalesef şimdiye kadar kız ve erkek öğrencilerin birlikte eğitim yaptırılmasını büyük bir yanlışlık olarak değerlendiriyorum. İnşallah bu yanlışlık önümüzdeki dönem içinde düzeltilecek” dedi

http://www.radikal.com.tr/politika/akpli-tbmm-baskanvekili-kizli-erkekli-egitimi-kaldiracagiz-1161959/

AKP kızlı-erkekli okumaya da karşı!

AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, açık açık karma eğitime karşı olduğunu açıkladı.AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz karma eğitime karşı olduğunu belirterek, “Ben karma eğitime karşı olan bir insanım, doğru bulmuyorum. Türkiye’de erkek liseleri vardı, kız liseleri vardı. Bunlar 28 Şubat cuntasının ortadan kaldırdığı uygulamalar, darbe hükümetlerinin ortadan kaldırdığı uygulamalar” dedi.

İbrahim Korkmaz, Düzce’de yerel yayın yapan Öncü Televizyonu’nun haber programına telefonla bağlanarak öğrencilerin barınma sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İbrahim Korkmaz her toplumun bir inancı, örf ve adetleri olduğunu, bunların hiçe sayılması durumunda toplumu toplum yapan ahlaki değerlerin yok olacağını; toplumun kanserinin ahlaksızlık olduğunu, kanser olan bir toplumu tedavi etmenin devletin görevi olduğunu söyledi. Korkmaz, “Biz evimizde bile kız ve erkek çocuklarını aynı odada yatırmazken, nasıl olur da ergen çocukları aynı ortamlarda yatırır kaldırırız. Bu bir özgürlük değildir. Benim şahsi fikrimi sorarsanız, kız çocuklarıyla erkek çocuklarının bile okullarının ayrılmasını isterim” dedi.

http://www.sansursuzhaber.com/akp-kizli-erkekli-okumaya-da-karsi-328727h.htm

Taraf
19 Mart 2015

‘Hayat kadını mı olacaksınız;
okulda kızlı-erkekli oturmayın!

Bursa İnönü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Esenboğa, teneffüste erkek arkadaşlarıyla aynı sıraya oturan kız öğrencilere, “Siz kâfir misiniz? Kendinizi New York sokaklarında mı sandınız? Hayat kadını mı olacaksınız” sözleriyle hakaret etti. Diğer öğretmenlerin Esenboğa hakkındaki şikâyeti okul müdürü tarafından dikkate alınmadı.

Milli Eğitim Şûrası ile başlayan “karma eğitime son verilmesi” tartışması, Bursa’da farklı bir şekilde karşılık buldu.  Cumhuriyet gazetesinden Sinan Tartanoğlu’nun haberine göre Bursa İnönü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Esenboğa’nın 8. sınıf öğrencilerine  “kızlı-erkekli” oturmayı yasakladığı iddia edildi. Eğitim-İş Bursa Şube Başkanı Özkan Rona, Esenboğa’nın teneffüslerde sınıflarda erkeklerle yan yana oturan kızlara, “Siz kafir misiniz? Kendinizi New York sokaklarında mı sandınız? Hayat kadını mı olacaksınız” diye bağırdığı ve kız ve erkek öğrencileri sınıflarda ayrı sıra gruplarına oturttuğu bilgisini verdi.

http://www.taraf.com.tr/hayat-kadini-mi-olacaksiniz-okulda-kizli-erkekli-oturmayin/

This entry was posted in İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YOBAZLIK - GERİCİLİK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *