CIA Türkiye masası şefi Henri Barkey’in bir konuşmasında şöyle dedi ;“AKP ile anlaşarak Türk ordusunu kafesledik“ * ERGENEKON VE BALYOZ TEZGAHININ AKTÖRLERİ AKP – ABD – TAŞARON FETULLAHİ CEMAATTIR ve BU KUMPAS YARGITAY ELİYLE AÇIĞA ÇIKMIŞTIR

CIA Türkiye masası şefi Henri Barkey’in bir konuşmasında şöyle dedi ;

“AKP ile anlaşarak Türk ordusunu kafesledik konuşmasını ve İslamcı Türk yazar Ahmet AKGÜL’ün 2007 yılında basılmış olan “AKP İntihara Gidiyor” isimli kitabının 278 -279. sayfalarından ; “Kuzey Irak’ta, askerlerimizin başına çuval geçirmelerini ve Genel Kurmayı zor duruma düşürmelerini, Amerikalılara biz söyledik.” Wolfowitz Türk ordusunu bizimkilerin teklifi üzerine cezalandırmaya karar verdi.” Tayyip Erdoğan ve ve Gül’le paylaşıldı, onlar da “olur” dediler !!!

Tüm bunları not et değerli okur. Vatana ihanet bu değilse başka nasıl bir şey olmalıdır.?

GERÇEKLER

Bu yazı AKP iktidarının ABD ile anlaşarak Türk Silahlı Kuvvetlerine , yani kendi Ulus ordusuna karşı kurmuş olduğu tuzağı bir kez daha tarihe not düşmek için kaleme alınmıştır.

Bu tuzağın 3 aktörü var ; AKP – ABD – TAŞERON CEMAAT

Erdoğan’ın cemaat için “Ne istediler de vermedik” dediği dönemlerde , cemaatla kol kola en büyük günahları işledikleri zamanlarda tek amaçları TSK’yı zayıflatarak siyasi güçlerini pekiştirmekti. Ne gam, Ulus ordu zayıflamış ve T.C. Devleti dış tehditleri göğüsleyemez hale gelmiş , Kürt ayaklanmaları tekrar başlamış.Türkiye etnik ve inanç yönünden bölünmeye başlamış. Ekonomisi uluslararası talana açılmış.

İktidar hükümeti tüm ulusal kaynakları kendi yapılanmasına transfer ederken Hazineyi bir kurt gibi kemiriyor , Erdoğan ise akıl almaz derecede müsrif davranarak adeta etrafa para saçıyordu. Tüm Cumhuriyet Hükümetlerinin 80 senede yaptıkları dış borcu 10 senede 8 misli arttıyor ve Türkiye yine hasta adam olarak anılmaya başlıyordu………

YAZININ TAMAMI >>>>>> https://nacikaptan.com/?p=18134

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, ERGENEKON - BALYOZ, FAŞİZM, HUKUK-YARGI-ADALET, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, KUMPAS-TEZGAH-ÜÇ KAĞIT, TSK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *