TÜRKİYE EMİRİ KİM?

22 Mart 2016
Rifat Serdaroğlu

TÜRKİYE EMİRİ KİM?

İstanbul İstiklal Caddesindeki son canlı bomba eylemini gerçekleştiren kişinin kimliğini, Dâhiliye Veziri “Oh ne Ala, ne Ala” açıkladı!

Başarılı bir İçişleri Bakanı, emrindeki tüm istihbarat kuruluşlarını işbirliği içinde çalıştıran, ülke içindeki terör örgütleri elemanlarının takiplerini yaptıran, olası gelişmeleri ve tarihi olayları iyi okuyup, teröre karşı tedbirleri alan, kendisinin yasalara uymasıyla tüm güvenlik birimlerine örnek olan ve ölümler olmadan terör olaylarını engelleyen kişidir. Yoksa örgüt elemanları elini kolunu sallaya sallaya olay yerine günler önceden gelecek, keşfini yapacak ve akıl hastalığı veya uyuşturucu bağımlılığı olan bir zavallı “canlı bomba” haline getirilecek!

Uzaktan kumanda ile canlı bomba yapılmış hasta kişi patlatılacak, onlarca insan ölecek, yüzlerce kişi yaralanacak! Tüm bunlar olduktan üç gün sonra televizyona çıkıp, Türk Milletine bombacının ismini kasılarak açıklayan adama başarılı Bakan denmez. Görevini yapmayan, suçlu ve yargılanması şart olan Bakan denir…

İstiklâl Caddesindeki bombalı eylemi IŞİD Gaziantep Emiri Yunus Durmaz’ın talimatı ile Mehmet Öztürk tarafından gerçekleştirmiş…

AKP-FETÖ örgütünün 11 yıllık aşkları sırasında bizler şunları duymuştuk;
Adalet İmamı- Emniyet İmamı- Ordu İmamı- İstanbul İmamı!

AKP-İŞID örgütünün aralarında yaşadıkları gizli flört sonucu ise;
İstanbul Emiri- Gaziantep Emiri- Adıyaman Emiri gibi sözleri duyuyoruz!

Anayasa’nın rafa kaldırıldığını, Türkiye’nin “Yarı Başkanlık Sistemine” geçtiğini söyleyen bir Cumhur’un Başı ve sorumlu bir hükümet düşünün; Devletin tüm istihbarat örgütlerinin de 14 yıldır bunların emrinde olduğunu düşünün!

-Cumhur’un Başı’nın ve AKP Hükümetinin, IŞİD terör örgütüne bağlı Adıyaman Dokumacılar Grubu ve Gaziantep Durmazlar Grubundan haberleri olmaması mümkün müdür?

-Ya da, İstanbul’dan-Ankara’dan askere adam alır gibi IŞİD’e militan toplayıp Suriye’ye otobüslerle gönderilmelerini görmemeleri, bilmemeleri mümkün müdür?

Her şeyin yanıtı bu iki soruda var.
Bilmiyorlarsa, adama sorarlar; “Sen ne iş yaparsın, nerede oturduğunun farkında mısın?”
Biliyorlar ve engellemiyorlarsa, bunun tek yanıtı vardır;IŞİD’ın Türkiye Emiri mutlaka bunlardan biridir…

Sizce kim olabilir?
El-Kaide Lideri Gülbettin Hikmetyar’ın dizinin dibindeki olabilir mi?
Libya’daki El-Kaide’ye bavullarla Amerikan Doları götüren olabilir mi?
Hizbullah militanlarını davul-zurna ile salıveren olabilir mi?
Suriye’deki El-Kaide türevlerine para ve silah gönderen çocuk olabilir mi?

Bunu bulup gereğini yasalar çerçevesinde yapan bir tane Cumhuriyet Savcısı, Türk Tarihine adını altın harflere yazdırır. Ben de eğer kabul ederse, takdir hislerimin bir ifadesi olarak, yaşadığım sürece emekli maaşımın dörtte birini ona seve-seve bağışlarım.

Siz de lütfen boş oturmayın! Türk Milletinin onurlu bir ferdi olmak, yan gelip yatmak değildir! Bulun bakalım IŞİD’ın Türkiye Emirini…

Sağlık ve başarı dileklerimle

This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları, TERÖR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *