KÖPRÜDE İNTİHAR OLAYI TEZGAH ÇIKTI – “Gel lan cumhurbaşkanı seni ölümden kurtaracak” Hasan amca şöyle dedi ; “Yiğenim bunlar siyasi kumpasçı adamın gözünden sürmeyi çekerler” * ‘Köprüde intihar’ olayının tanıkları anlatıyor: “Özel araçla geldi Önümdeki ve arkamdaki araçlarla birlikte biz de durduk. Bir adam aracın sağından indi, korkulukları tırmanarak aştı ve tellere gitti. Kimse gitmedi peşinden.”

Cumhuriyet
cumhuriyet.com.tr
28 Aralık 2015 Pazartesi

‘Köprüde intihar’ olayının tanıkları anlatıyor: Özel araçla geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Boğaziçi Köprüsü’nde ‘intihardan vazgeçirdiği’ kişiyle ilgili iddialar gündemden düşmüyor. Görgü tanıkları, sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan, AKP’li olduğu ortaya çıkan kişinin özel bir araçla köprünün üstünde bırakıldığını söylüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, cuma günü Boğaziçi Köprüsü üzerinde Vezir Çatraş isimli vatandaşı “intihardan vazgeçirmesiyle” ilgili konuşan bir görgü tanığı, ‘Erdoğan hayranı’ olduğu ortaya çıkan Çatraş’ın köprüye özel bir araçla bırakıldığını söyledi.

Çatraş’ı köprüye bırakan aracın yoluna devam ettiğini söyleyen görgü tanığı, “Trafik akıcı bir şekilde ilerlerken iki önümde hususi bir araç aniden durdu, biz de durduk. Bir adam aracın sağından indi, korkulukları tırmanarak aştı ve tellere gitti. Kimse gitmedi peşinden. 5 saniye kadar izledik. İndiği araç daha sonra yola devam etti” dedi.

Carlos Latuff, Erdoğan’ın birini intihardan vazgeçirmesini çizdi

Zete’de yer alan habere göre, Cuma günü öğle saatlerinde Boğaziçi Köprüsü’nde yaşanan intihar olayının kahramanı Vezir Çatraş’ın indiği aracın iki arkasında seyreden görgü tanığı trafiğin durduğunu ve hususi bir araçtan inen bir adamın korkulukları turmanarak aşıp tellere gittiği aktardı.

Köprüde intihar olayında Davutoğlu bakın ne yaptı

Görgü tanığı Boğaziçi Köprüsü üzerinde yaşanan olayı şöyle anlattı:

Cuma günü Nişantaşı’ndan Anadolu yakasına geçmek için yola çıkmıştım. 11.50 – 12.00 arası köprüde en sağ şeritte akıcı trafikte ilerlerken iki önümde hususi bir araç aniden durdu. Önümdeki ve arkamdaki araçlarla birlikte biz de durduk. Bir adam aracın sağından indi, korkulukları tırmanarak aştı ve tellere gitti. Kimse gitmedi peşinden.

‘İNTİHAR EDEN ADAM’IN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI: HAS YANDAŞ ÇIKTI!

Ne yaptın, sollayıp yola devam mı ettin?

Tanık: Yoo sağdaydım ben, solundan geçmedim. Normal sokak arasında biri insan indirirken beklersin ya, öyle bekledim.

İndiği araç ne yaptı, devam etti mi yola sonra?

Beraber bekledik işte. Arkamda sanırım siyah renkli arabada siyah giyinmiş bir kadın telefon çıkarıp fotoğraf çekti galiba. Araç bırakıp devam etti gibi, taş çatlasa 5 saniye durduk.

Anladığım, özel bir araç duruyor, bir kişiyi köprünün ortasında indiriyor, sonra yoluna devam ediyor ve zerre umrunda değilmiş gibi bir durum söz konusu yani?

Ben bakalım kim inecek diye bekledim, ikinci bir kişi inmeyince şaşırdım. Akşam da arkadaş “Cumhurbaşkanı kurtardı” dedi. Adamın resmini gördüm sonradan, aynı adam. Bana biraz tezgah gibi geldi.

Bir başka tanık Adnan Genç de, şöyle anlattı gördüklerini: “Trafik tıkanmıştı… Geçerken gördüm, ikisi sivil 4 kişi adamla ilgilenmiyorlardı bile. O da tutunduğu yerde çökmüş bekliyordu. Gişelere yaklaşırken, cumhurbaşkanı ve 50 kadar arabası köprüye girdiydi…”

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/455059/_Koprude_intihar__olayinin_taniklari_anlatiyor__Ozel_aracla_geldi.html

This entry was posted in KUMPAS-TEZGAH-ÜÇ KAĞIT. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *