DEVLET KAÇARKEN *** Cumhur’un Başı’nın devlet sistemimize eklediği yeni rol, “Kaçar Devlet” modelidir. Bunların yönettiği devlet, zoru gördü mü pırrr diye anında kaçar.Dıştan gelen her hakareti yalar yutar, ama içerde aslan kesilir!..Gazetecileri hapse attırır, eli bıçaklı, sopalı yobazları insanların üzerine saldırtır ama tutuklatmaz, madenciyi tekmeler, vatandaşı tokatlar, küfür eder.Yani gariban gördü mü ezer…

16 Aralık 2015
Rifat Serdaroğlu

DEVLET KAÇARKEN

14 yıldır Türkiye’yi tek başına kim yönetiyor? Cumhur’un Başı Erdoğan!
Cumhur’un Başı’nın “Hayır” dediği bir iş devlet katında olur mu? Asla olmaz!

Cumhur’un Başı’nın istemediği kişi MV veya Bakan olabilir mi? Mümkün değil!

Cumhur’un Başı’nın “Olmaz” dediği kişi, Genelkurmay Başkanı- MİT Müsteşarı- Dışişleri Müsteşarı-İçişleri Müsteşarı- Maliye Müsteşarı-Vali olabilir mi?

Yer yerinden oynasa yine de olmaz! Öyleyse, Türkiye’de 14 yıldır gerçekleşen başarılar da, rezillikler de Cumhur’un Başı’nındır diyebilir miyiz? Vallahi de, billahi de aynen öyledir…

Cumhur’un Başı’nın devlet sistemimize eklediği yeni rol, “Kaçar Devlet” modelidir. Bunların yönettiği devlet, zoru gördü mü pırrr diye anında kaçar.

Dıştan gelen her hakareti yalar yutar, ama içerde aslan kesilir!
Gazetecileri hapse attırır, eli bıçaklı, sopalı yobazları insanların üzerine saldırtır ama tutuklatmaz, madenciyi tekmeler, vatandaşı tokatlar, küfür eder.Yani gariban gördü mü ezer, zoru gördü mü zıııt kaçar…

-11 Haziran 2014 te Musul Başkonsolosluğumuzu IŞİD bastı. 49 kişiyi rehin aldı. “Kaçar Devlet” oradan kaçtı! Taa 100 gün sonra bavul-bavul para verip, tutsaklar kurtarılabildi!

-Cuma Namazını Şam Emevi Camiinde kılacaktı Kaçar Devlet, Cumayı kılmaya gidemediği gibi, zoru görünce asırlardır yerinde duran Süleyman Şah Türbesini ve Saygı Karakolunu Askerin sırtına yüklediği gibi oradan da kaçtı!

-Musul’un Başika Bölgesine sözüm ona Türkmenleri korumak ve Peşmergeleri eğitip, donatmak (!) için asker gönderdik, oradan çıkmayız gerekirse daha kalabalık göndeririz, dediler.Obama’nın Yardımcısı “Çıkın bakiyim ordan” dedi, gece vakti kaçtı Kaçar Devlet!

Ehh bir defa alışmayagör, her zoru gördüğünde kaçmayı düşünürsün!
Kaçar Devlet şimdi de, Güneydoğu Bölgemizden kaçıyor…

Kaçar Devlet Güneydoğu Bölgemizde eğitim-öğretim verme görevini yerine getiriyor mu? Okullar kapalı değil mi, öğretmenler Kaçar Devlet emri ile oradan kaçmadılar mı?

Sağlık hizmeti veriliyor mu? Doktorlar ve sağlık personeli tamam mı?
Elektrik-Su hizmeti düzenli veriliyor mu? Hepsinden önemlisi bölgedeki insanımızın “Yaşam Hakkı” güvence altında mı?

Kaçar Devlet’in sözcüleri ne diyor?
Terör örgütü ile mücadele ediyoruz. Sıkıntılar bu yüzden yaşanıyor!

Şehirlerimizi bomba deposu haline getirdiniz, diyen Kaçar Devlet yetkilileri değil mi? 80 Bin uzun namlulu ağır silahı Türkiye’ye soktunuz diyen,Kaçar Devlet değil mi?

PKK’nın şehir yapılanmasına göz yuman Kaçar Devlet değil mi?
PKK’nın haraç almasına, mahkeme açmasına izin veren Kaçar Devlet değil mi?

Askeri kışlasına, polisi karakoluna kapatan Kaçar Devlet değil mi?
Eeee, o zaman ölümlerden de, bu faciadan da sorumlu Kaçar Devlet değil mi?

Yazıyı bağlayalım; 14 yıldır Türkiye’yi kim yönetiyorsa, bu günkü durumdan tamamen O sorumludur.Sakın ola ki suçu, pilota-askere-polise atmaya kalkmayın, yemezler…

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/12/16/devlet-kacarken/

This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *