AMERİKAN’IN SAĞLIĞINA DUACIYIM ELHAMDÜLLİLLAH – Polis Akademisi Öğretim Görevlisi’nin ABD sevgisi!

Naci KAPTAN

Polis Akademisi Öğretim Görevlisi’nin ABD sevgisi!

Eyy değerli okur,

Polis Akademisinde görevli bir öğretim üyesi olan Tuğrul Özşengül bakın ne diyor ;

“Her vatanseverin, beş vakit oturup ABD için dua etmesi milli menfaatlerimiz icabıdır.Cebinizdeki her kuruşun karşılığı ABD de.ABD ye göbekten, kafadan her yerden bağımlıyız.Bu durumda ona birşey olursa hepimize olur. Kurtulana kadar ABD ye birşey olmasın.Allah ABD ye zeval vermesin. Amiiin. ”

Cnntürk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında ODTÜ’lü öğrencilere yapılan polis saldırısını savunan, ODTÜ’lü öğrencilerin Başkakan Erdoğan’ı protesto etmelerinin gerekçeleri arasında Suriye ile olası bir savaşın da olduğunu öğrenince, “Esed’in öğrencisi mi bunlar…” diyen Polis Akademisi Öğretim Görevlisi Tuğrul Özşengül twitter hesabından ABD’ye dua etti. Özşengül, “vatanseverleri” de ABD’ye dua etmeye çağırdı.

İşte Tuğrul Özşengül’ün twitterden yazdıkları:

Allah ABD ye zeval vermesin. Amiiin.
Her vatanseveri, beş vakit oturup ABD için dua etmesi milli menfaatlerimiz icabıdır. Cebinizdeki her kuruşun karşılığı ABD de.ABD ye göbekten, kafadan her yerden bağımlıyız. Bu durumda ona birşey olursa hepimize olur. Kurtulana kadar ABD ye birşey olmasın.

Twitter konuşmaları ;

İşte böyle bir öğretim görevlisi de var !!!
Atayana,kadro verene helal olsun !!!

Haber şöyle ;

ODTÜ’lülere ‘Esed’in öğrencisi mi bunlar’ diyen
Polis Akademisi Öğretim Görevlisi’nin ABD sevgisi!

ODTÜ’lü öğrencilere, ““Esed’in öğrencisi mi bunlar…” demesiyle gündeme gelen Polis Akademisi Öğretim Görevlisi Tuğrul Özşengül twitter hesabından ABD’ye dua etti. Özşengül “Her vatanseverin, beş vakit oturup ABD için dua etmesi milli menfaatlerimiz icabıdır” diyerek, “vatanseverleri” de dua etmeye çağırdı.

Yakın zamanda da Irak’ta milyonlarca müslüman öldürülüp,2 milyondan fazla insan evini,yurdunu terk ederek göç ederken,yüzbinlerce kadın ve çocuğun ırzına geçilirken Bşbakan Tayyip Erdoğan da ABD askerlerinin ülkelerine sağ salim dönmeleri için dua etmemiş miydi ?

Birleşik Devletlerin orduları İstanbul ve Anadoluyu işgal sürecinde, işgalci güçlerle ve Devletlerle İŞBİRLİĞİ yapan ve ülkelerine ihanet edenlerin torunları da aynen dedeleri gibi konuşmaktadır.Genlere işleyen ihanetin her daim var olduğunu torunlar ispatlıyor.

Kurtuluş savaşı döneminde İngiltere’ye secde ederek hizmet etmeye hazır olanlar bakın neler demiştir ;

“İngiliz milletine karşı beslediğim sevgi ve hayranlık duygularımı babam Sultan Abdülmecit’ten miras aldım. Ümidimi Allah’tan sonra İngiltere’ye bağladım..” (*Sultan Vahdettin*)

“Tevfik Paşa İngiltere ile gizli bir anlaşmaya varılarak Osmanlı Devleti’nin kalan ülkesinin birliğinin ve İngiltere’ye bağlılığının sağlanmasını istedi.” (06.06.1919-Yüksek Komiser Amiral Calt Horpe’un raporundan)

İngiltere Ordu Komutanı General Milne’e..
“Kendim, kabinedeki arkadaşlarım, Sultan ve geniş bir halk kitlesi adına katiyet ve ciddiyetle temin ederim ki umumun arzusu İngiltere tarafından idare edilmeliğimizdir.“
(16.12.1918,Hariciye Nazırı Mustafa Şerif Paşa)

“General Paraskevopulos’un ordusu, şimdi sürat ve şiddetle harekâta devam eyleyecek olursa,birkaç haftada Ankara Surları önünde bulunacaktır. Yunan ordusunun başarısı için dua ediniz! Bu ordu bizim ordumuzdur!” (12.07.1920-Adliye Nazırı Ali Rüştü)

Diyenlerle her nasılsa polis Akademisine öğretim üyesi atanmış olan bu kişinin dedikleri arasında bir fark yoktur.

21 Ocak 2013
Naci KAPTAN

Haber kaynağı :
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/odtululere-esedin-ogrencisi-mi-bunlar-diyen-polis-akademisi-ogretim-gorevlisinin

This entry was posted in EĞİTİM, EMPERYALİZM, İrtica. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *