SAPKIN KAFALAR *** Görmezler bile! En başta Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, görmez. Ölenler ana kuzusu mu, yoksa sinek mi onun için fark etmez, görmez görmezden gelir! Üstelik aynen şöyle der; “Altı çocuğun ölümü, Allah’ın takdirine bağlıdır ve onlar hükmen şehittirler!”

08 Aralık 2015
Rifat Serdaroğlu

SAPKIN KAFALAR

Diyarbakır Kulp İlçesi Karaağaç Köyündeki kaçak Kur’an kursunda 6 (ALTI) çocuğumuz, yanarak can verdi…

Önce elinizi, evinizdeki veya işyerinizdeki bir ateşe iyice yaklaştırın, canınız yandığında elinizi çekin ve üstteki cümleyi bir daha okuyun…

Çocuk- 6 Çocuk- Ateş- Yatılı Kaçak Kurs-Yanarak ölmek!
Gelişmiş ülkelerde asla biraraya gelemeyecek kelimeler bunlar.
Kırk yılda bir kere yanyana gelseler bile, ihmali bulunan, görevini yapmayan, denetlemeyen kim varsa yasalar, analarından emdikleri sütü burunlarından getirir!

Ya bizde? Devlet görevlilerinin ihmali, din bezirgânlarının oy hesapları ve Cumhuriyeti yıkma çabaları sonucu altı tane yavrumuz cayır-cayır yanar, ama kimsenin umurunda olmaz!

Görmezler bile! En başta Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, görmez. Ölenler ana kuzusu mu, yoksa sinek mi onun için fark etmez, görmez görmezden gelir!

Üstelik aynen şöyle der; “Altı çocuğun ölümü, Allah’ın takdirine bağlıdır ve onlar hükmen şehittirler!”

Kimin bu cinayetlerde en ufak bir ihmali varsa, hangi devlet görevlisi göz göre-göre işlenen bu cinayetlerin hesabını kanun çerçevesinde sormazsa bir an için şunu düşünsünler; “Ölen altı çocuktan biri kendi çocukları olsaydı, ne yaparlardı!”

Bu nasıl Allah’ın takdiridir ki, PKK kurşunları ile de, oy alabilme uğruna göz yumulan kaçak kurslar sebebiyle de ölen çocuklar, hep fakir fukaranın çocukları oluyor?

Kendi beceriksizliklerini ve ihanetlerini örtmek için “Allah’ın Takdirini” kendilerine kalkan yobazlar ve hainler, Allah’a hesap vereceklerini hiç hatırlamazlar mı?

Sapkın Kafalara bir örnek daha vermek gerekirse, HDP Van Milletvekili Adem Geveri’nin dediklerine bakmak gerekir; “Sayın Barzani’den, Sayın Talabani’ ye, Şeyh Osman’dan, PKK’ya kadar hepsine minnettarız. PKK’nın verdiği mücadeleyi görmemek nankörlük olur.Hele Barzani’yi desteklememiz bir farziyattır!”

Milletvekili olmuş bu sapkın kafa ile mi barışı sağlayacağız?
Bu sepetler Türkiye Cumhuriyeti’ni beğenmezler ve her fırsatta ihanet ederler, ekmek yedikleri kaba pislerler, fakat tam bir zorba diktatör katil olan Barzani’ye taparlar…

Değerli Okurlar;
Defalarca yazdık, söyledik. Şeriat isteklisi yobaz takımı ile Kürtçü-Bölücü PKK Narko Terör örgütü mensupları hedef, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti olunca derhal birleşirler ve beraberce ihanet kusarlar.

Tarih boyunca hep böyle olmuştur. Bunların demokrasi söylemlerine de, barış çağrılarına da ancak hainler ve geri zekâlılar inanır.Türk Devleti tüm kurumlarıyla bu iki çağdışı terör yuvasına karşı çıkmalı ve bu şer odaklarını derhal kurutmalıdır.

Çözüm süreci adı altında “Bölünmeye” , sözüm ona inanç özgürlüğü adı altında “İslam Devletine” karşı çıkmayan siyasetçiler ve TC Devletinin dinamik güçlerinin hepsi, Türk Milletine ihanet eden “Sapkın Kafalardır!”

Türk Milleti bu gerçeği fark etiği an, kurtuluşumuz başlayacaktır…

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/12/08/sapkin-kafalar/

This entry was posted in DİN-İNANÇ, İrtica, Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *