KELEPÇE *** Biri gazeteci diye anılan, diğeri de iktidar partisinin önde geleninin gelini iki türbanlı hanım, oturup uydurmuşlar dönemin Başbakanı, bu üfürük yalan üzerine “benim başörtülü bacıma saldırdılar” diye mağduriyet kulesine bir kat daha dikmişti.Üfürme kule yıkıldı. Biz uydurduk dediler.

Sözcü
Necati Doğru
Kasım 13, 2015

Kelepçe!

Devleti, MİT’i, polisi, iktidarı, valiyi ve belediye başkanını elinde tutanlar ortaya bir kamera kaydı, bir fotoğraf, bir belge koyamamışlardı.Kuyruklu yalandı.

Biri gazeteci diye anılan, diğeri de iktidar partisinin önde geleninin gelini iki türbanlı hanım, oturup uydurmuşlar. Ama ne sunturlu (berbat) uydurmaydı: Laik, Atatürkçü, solcu 200 kişilik eli sopalı, gelini türban takıyor diye yerde sürüklemişler, üstüne işemişler, bebek arabasındaki kundaklı sabiye bile tekme atmışlar ve o dönemin Başbakanı, bu üfürük yalan üzerine “benim başörtülü bacıma saldırdılar” diye mağduriyet kulesine bir kat daha dikmişti.

Üfürme kule yıkıldı.
Biz uydurduk dediler.

Bu kez; “türbanlı bacılar” elleri kelepçelenmiş haberiyle gündeme geldiler.
Polis, iki türbanlı genç kadını kelepçeleyip sorguya götürürken fotoğrafları yayınlandı.

Türbanı yücelt.
Ulvi kıl.
Sonra da kelepçe tak!
Şaşırma mı?
İntikam ateşi mi?
Benim türbanlım cici!
Senin türbanlın öcü!

Dün iktidarı birlikte paylaşıyordu bugün türbanlı, diğer türbanlıyı kelepçeliyor. Bir önceki muhafazakar Başbakan, “benim türbanlı bacılarım” diyordu, yeni muhafazakar Başbakan’ın döneminde “türbanlıyı kelepçeleyen emniyet müdürü” soruşturmanın selameti açısından açığa alınıyor.

Kelepçelenen türbanlı hanımlar, şimdi adı “FETO” konulan Fethullah Gülen tarafında duranlarmış.Himmet parası toplamışlar.“Hoca Efendiye” yollamışlar.

“Aranan Terörist” listesinde birinci sıraya konulup başına 4 milyon TL ödül verilecek olan Hoca Efendi de iki türbanlı genç hanımın kelepçeli haline bakıp ABD’den; “Bugün başı kapalı bacılarımızın maruz kaldığı zulüm!.. Tarihin hiçbir döneminde hiçbir Yezit, hiçbir Haccac, hiçbir zalim tarafından uygulanmamıştır” diyerek duygularını dile döktü.

Hoca Efendi kaçtı.
Savcı Zekeriya Öz de kaçtı.
Polis Emre Uslu da kaçtı.
Diğer önderler de kaçtı.
Onları yakalayamıyorlar.
Güçleri başörtülü kıza!

Bu kızlar 13 yıldır “himmet parası” topluyor, Altıncı işadamı 13 yıldır “Hoca Efendi’ye destek” sunuyor, Savcı Zekeriya Öz, 13 yıldır “TSK’ya kumpas iddianameler” hazırlıyor ve hukuk adamları da bu iddianamelere dayanarak Genelkurmay Başkanı’nı iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıyor ve sonra aynı hukuk adamları iki kez ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırdıkları Genelkurmay Başkanı ve diğer generaller için “berat kararı” veriyorlardı. Aynı hakimler değil diyeceksiniz. Ne fark eder?

Bu nasıl hukuk.
Bu nasıl hakim.

Türbanlı bacılar himmet parası toplayarak terörist olmaktan kelepçelendi.

Türbanlı muhafazakar!
Geldi, duvara dayandı.
Geriliyor!

ABD, Türk Ordusu’nun Suriye’ye karadan girmesi için dolduruş ortamı hazırlamayı hızlandırdı. ABD Hava Kuvvetleri Başkanı, “Suriye’nin işgali için hava operasyonu yetmez. Karadan asker gönderilmesi gerekir” dedi. Aynı gün Ankara’da bir söylenti yayıldı. Buna göre, 20 bin Türk askeri karadan (Kilis’ten) Suriye’ye girecek ve IŞİD’den arındırılmış güvenli bölge oluşturacakmış. Yani ABD Ordusu ile Türk Ordusu’nun birlikte IŞİD’e karşı ortak operasyon düzenleme ortamı hazırlanıyormuş. Rusya ve İran bu gelişmeye ne diyor? Onlar, Suriye’nin işgal edilmişini değil farklı bir çözüm düşünüyorlar. Geriliyor, geriliyor, kopacak

http://www.sozcu.com.tr/2015/yazarlar/necati-dogru/kelepce-983418/

This entry was posted in FAŞİZM, İNSAN HAKLARI - DEMOKRASİ, İrtica, Politika ve Gundem, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *