KORUMA REZALETİ * Cumhur’un Başı’nın oğlu Bilal, “Doktora Vermek” için gittiği İtalya’da, Türkiye Büyükelçiliği personeli olarak gösterilen sivil polisler tarafından korunur.Bu polislerin yeme-içme- araç masrafları Türk Devleti tarafından ödenir!

17 Ekim 2015
Rifat Serdaroğlu

KORUMA REZALETİ

Cumhur’un Başı bir İl’e gittiğinde en az 5.000 polis tarafından korunur.Gittiği İl’de yeterli sayıda polis yoksa çevre illerden resmi araçlarla getirilir ve götürülürler!

Sarayda ise, üç kademeli koruma planı gereği 1500 koruması vardır.Ayrıca Ankara’da bir toplantı olduğu zaman Saraya giden tüm yollar anında trafiğe kapanır. 100 insanımızın öldüğü gün, Saraya giden tüm yollar “trafik kazası” gerekçesiyle 24 saat süreyle kapatıldı.

Cumhur’un Başı’nın eşi Emine Hanım’ın özel sekreterleri ve danışmanlarının yanında, çok sayıda kadın ve erkek koruması vardır!

Cumhur’un Başı’nın oğlu Bilal, “Doktora Vermek” için gittiği İtalya’da, Türkiye Büyükelçiliği personeli olarak gösterilen sivil polisler tarafından korunur.Bu polislerin yeme-içme- araç masrafları Türk Devleti tarafından ödenir!

Cumhur’un Başı’nın kızı Sümeyye de korumasız adım atamaz. Tiyatroya bile 150 tane sivil polisle gider! Devletin arabaları-şoförleri-benzinleri onun için feda olsun!

Devletin Valisi, bir yere giderken koruma ordusu ile gider. Vali’nin gideceği yer, saatler öncesinden polisler tarafından aranır ve koruma altına alınır!

Çoğu Vali’nin eşi ve çocukları da devletin arabasını, polisini-aracını rahatça kullanırlar! Geçende Adnan Menderes Havaalanına gittim. VIP Salonunun önü ana-baba günü gibiydi. Polise sordum; Kim geliyor, diye. Sayın Valim Ankara’dan geliyorlar, efendim diye yanıt verdi. Binali’nin hemşerisi ve onun kayınçosunun gönüllü koruyucusu Vali Paşa karşılanacak diye devletin görevlileri, onlarca araç, her kavşakta ikişer motosikletli polis bekliyor. Masraflar mı? Yaz Devletin hesabına kardeşim, Türk Milleti çalışsın ödesin…

Bu tür görgüsüzce ve topluma hakaret sayılabilecek davranışları ancak dikta ile yönetilen ülkelerde görebilirsiniz. Gelişmiş demokrasilerde göreceğiniz ise,THY tarifeli uçağı ile Ankara’ya gelen Danimarka Cumhurbaşkanının resmidir…

İki kez Bakanlık yaptım. İzmir’e evime her gelişte kendimi kimseye karşılatmadım. Vali’ye verdiğim talimat şu idi; “Vali Bey, ben evime geliyorum. Beni karşılar veya karşılatırsan o koltukta oturamazsın.” Havaalanına geldiğimde, kendi özel arabama biner, evime öyle giderdim.

Şimdi size çok ilginç bir tabloyu anlatmaya çalışacağım;
10 Ekim günü sabah eşim ve çocuklarımla Alaçatı-Sakızlarda kahvaltıya gittik. Kahvaltı edilecek yerin önünde yüzlerce araba vardı! AKP İzmir Milletvekili Adayı eski Bakan Binali Milyonali seçmenlerine kahvaltı ikram ediyor.Parası varsa ve çoksa keyif onun, elbette ki ısmarlar. Buna lafım yok.Fakat çevredeki onlarca resmi ve sivil polise ne demeli?

Kim bu Binali? Henüz hesabını vermemiş bir eski Bakan! Devletin polislerini kim Binali’nin emrine verir? Kim olacak, Binali’nin hemşerisi ve kayınçosunun koruyucusu olan Vali!

Bu Vali, dün İzmir Emniyetine talimat vererek İzmir-Aydın-Muğla güzergâhında seyahat edecek Sedat Peker’e hem yakın koruma, hem de yol boyunca polis eskortu verilmesini istiyor! Terbiyesizliğe, görgüsüzlüğe, kanunsuzluğa bakar mısınız?

Bunları yapanlar, TC Devletini babalarının çiftliği, Türk Milletini de bu çiftlikte boğaz tokluğuna çalışan marabalar mı zannediyorlar? Bunlar hesap vereceklerini bilmiyorlar mı? Ülkemizin gerçek sahibi olan insanlarımızı kim koruyacak?

Değerli Okurlar;
Devlet Adamları asla kin gütmemeli ve hukuktan ayrılmamalıdırlar.Ama yolsuzluk yapanlardan, milletin olanaklarını yasa dışı olarak kullananlardan, hesabı yargı yoluyla sormayan kişiye değil Devlet Adamı,adam bile denmez…

1 Kasım’dan sonra mutlaka hesap sorulmalı, eğer sorulmazsa yol olur, kimseye namuslu ol, dürüst ol, devletine sahip çık diyemezsiniz…

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/10/17/koruma-rezaleti-2/

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *