MEDYA TERÖR ÖRGÜTÜ (MTÖ) * “Turpun büyüğü heybede derler ya Sayın Savcılarım, en öldürücü darbeyi sona sakladım. Bu konuda ki kaynağım, Anayasa dersinden devamlı çaktığı için Hukuk Fakültesini 11 yılda bitirebilmiş Kuzu Burhan’a aittir. Ben ondan duyduğumu aktarıyorum, yani ben onun yalancısıyım!”

17 Eylül 2015
Rifat Serdaroğlu

MEDYA TERÖR ÖRGÜTÜ (MTÖ)

Bağımsız Türk Yargısının (Vallahi Billahi bağımsız) saygıdeğer ve cesur Savcılarından biri (yakında o da yurt dışına kaçar mı acaba) Doğan Medya Grubu için, dava açmış!

Savcı Bey; “Kardeşim, Saraydan gelen bilgilere ve havuz medyasının yazdığına göre bu grup teröre destek veriyormuş! Hem, Cumhur’un Başı’nın asil, edebi, her biri felsefi değer taşıyan sözlerini de çarpıtmış, ayrıca paralelcilerle de iş birliği içindeymişler. Eee bunlara dava açmayacağız da, ne açacağız? Fal mı açalım yani” diyerek, şakkadanak davayı açıvermiş…

Ülkede Anayasa her gün paspas yapılırken, hırsızlık-yolsuzluk-rüşvet artık günlük işler haline gelmişken, şehirlerimizde sırtlarında roketatar-uzun namlulu ağır silahlar ile teröristler fink atarken, mafya-tetikçilik her tarafı sarmışken, kadın cinayetleri korkunç sayılara ulaşmışken, çocuklar öldürülürken tüm bunları görmeyip böylesine büyük bir davayı açan Savcılarımıza destek olmak için ben de bildiklerimi anlatmaya karar verdim.Bunlar benim baskı altında kalmadan, kendi irademle yazdığım duyumlarımdır…

Kandil denen terör yuvasının, Obüs Topu, Ağır Havan Topları tamamen Doğan Grubuna ait Hürriyet Gazetesi tarafından temin edilmektedir. Silahların teslim işi Ahmet Hakan Coşkun tarafından yapılmaktadır. Terörist Ahmet Hakan eski Kanal 7’ ci olup, Nasreddin Hoca kılığına girerek, silahları her Çarşamba günü röportaj ayağıyla katırlarla taaa Kandil’in tepesine kadar çıkarmaktadır.

Bu sevkiyatın finansal problemini, şu an kalıba alınmış olan İzmir-Kahramanlar çocuğu, Özköşk Ertuğrul Özkök çözümlemektedir!

İstanbul ve bazı Büyükşehirlerimizin ana caddelerinde roketatar ve uzun namlulu silahlarla kız tavlamaya çıkan terörist kardeşlerimize (!) bu silahlar, Emin Çölaşan-Bekir Coşkun-Uğur Dündar üçlü çetesi tarafından sağlanmaktadır. Bunlar görüntü olarak gazetecidirler! Esasında bu üçlü, Ortadoğu-Balkanlar ve Kafkasların en büyük silah kaçakçılarıdır!

Bu silahların mermi ithalatını yapan takır-takır konuştuğu için “taramalı” namıyla tanınan Yılmaz Özdil’dir. Şu aralar kitap yazma bahanesiyle mermi depolamaktadır. Bu grubu Saray Polislerinden gizleme işini de Müjdat Gezen isimli sanat teröristi gerçekleştirmektedir. Diğer destekçi Levent Kırca, yakalanacağını anlayınca “Beni yakalamayın, zaten beni kanser yakaladı, bence siz Ali Kırca’yı yakalayın” numarasıyla yırtmaya çalışmaktadır.Levent adlı terörist hasta değildir, domuz gibi sağlamdır…

Sıra en tehlikelisine geldi Sayın Savcılarım;
Hani o kibar-kibar konuşması, kâküllü saçları, zampik bakışlı Can Dündar var ya, işte o en azılılarından biridir. Cumhuriyet denen Pravda benzeri mevkutenin başına geçtiğinden beri, şer odaklarının maşası olmuştur. Onu bazı teröristlerle tenis oynarken bizzat gördüm. Gel beraber oynayalım dedim, bana “ sen git Bademlerle oyna” dedi! Terör örgütünün eylem planlama-uygulama konularında bu adama danıştığını hissediyorum! Aynen Bakan Fikri Işık gibi!

Sayın Savcılarım;
Bu hainler, terör örgütünün Avrupa’daki liderleri ile toplantı yaptılar ve içlerinden biri (Gizli tanık yaparsanız adını veririm) “Büyükşehirlerimize bombalar ve 80 Bin silah depoladığınızı biliyoruz ama ses çıkarmıyoruz” dedi!

İhanetin büyüğünü görüyor musunuz, Sayın Savcılarım! Ayrıca bu hainler, gazetelerinin istihbarat müdürlerini sık-sık ve gizlice İmralı’daki Öcalan ve Kandildeki çakallarla da görüştürdüler…

Turpun büyüğü heybede derler ya Sayın Savcılarım, en öldürücü darbeyi sona sakladım. Bu konuda ki kaynağım, Anayasa dersinden devamlı çaktığı için Hukuk Fakültesini 11 yılda bitirebilmiş Kuzu Burhan’a aittir. Ben ondan duyduğumu aktarıyorum, yani ben onun yalancısıyım!

Israrla söylüyorum ki, ben görmedim ama Kuzu Burhan televizyonlarda söylediğine göre demek ki o her birininkini görmüş demektir!

Kuzu Burhan’a göre, yukarıda adı geçen teröristlerin hepsi sünnetsizmiş!

Aman Allahım, felâketi görüyor musunuz Sayın Savcılarım? Bunlar sünnetsiz olduğuna göre aynı zamanda gâvurdurlar, değil mi?

İslam düşmanı bu teröristlerden her şey beklenir.İyi ki varsınız Sayın Savcılarım, iyi ki varsınız! N’olur sizler de, sizden önceki Savcılar gibi yurt dışına kaçıp, bizi öksüz koymayın.Hadi öptüm Sayın Savcılarım. Atın bu teröristleri zindana. Hatta tıkın, tıkın…

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/09/17/medya-teror-orgutu-mto/

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *